Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fitt_anne
Dilekcim Sen kendini anlatsana biraz
Bu saatte uyanık olduğuna göre yoksa senindemi bebiş var
Ablam valla uyku tutmuyor bugece sabahda 7 kalkıcam ben Ankarada yaşıyorum 11 yaşında oglum 6 yasında kızım 1tanede kocam var:) bugun planladım senelere 3. Yapıcam inşallah 32 yaşındayım eşimle market işletıyoruz mutlu mesut yuvarlanıp gidiyorum işte ha bide kaynanam var :) oğlunu alana anası bedavaydı aldım gitti bende:))

Mefkurem bende seni tanımak isterim sen kimlerdensin:)
Kız 2 tane çocuk neyine yetmedi

Bende konyalıyım cnm Ama karamanda büyüdüm
16 yaşında aşık olup almanyalara uçtum geldim
19 yaşında 3 çocukla o sayfayı kapattım
25-26-27.5 yaşında benim bebişler
3 aylıkda 1 toruncuk var
Yaklaşık 20 senedir kilo belasıyla uğraşıyom
Inşallah bu sefer son olacak
25 sene sonra ilk defa bu kiloya inmeyi başarabildim

Tüm gece uyumadik kızımın ateşine ishal de eklendi kuzum sizlandi hep
Ateşi mız 38.5 buçuk oldu şimdi 37.7 ye düştü daha aşağı düşmüyor ateş düşürücü etkisini kaybedince hemen yükseliyor. Sabahı iple çektim doktora gitmek için. .
İlık duş ılık kompres hiç etki etmedi

günaydın kaptanım valla be relaks adamım kasmada büyüttüm bebelerı oyuzdenmıdır nedir dogumdan 5 sene sonra bunye cocuk istıyo bu gidişle 3 dogururum 4:) ha bide ben zayıfladıkca benım ıkı arkadas ıyıce pörsüdü görsen tanıyamazsın kafalarını yerden kaldırmıyolar:),hamilelik emzirme dönemınde bi can gelir gariplerım bu yuzdende doguracam bırde:))))
aşık kadaı oldugun enerjınden belli:) rabbım saa bagıslasın evladlarını torununu ay ne guzel ya hep ımrenmıstım cocuklarıya aralarında çok yaş olmayan insanları ablasımı anasımı bellı degıl ya ay bende öyle olmak istıyorum:))

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Şimdi nasıl bebiş?

Selamün Aleyküm canlar :)
Erken kalkıcam diye vücudu şartlandırdım namaza bi kalktım uykum kaçtı 5.45 ten beri ayaktayım
Bende önce bir elma yedim yarım saat spor ve ardından bol proteinli kahvaltımı yaptım. Dedim bi bakayım kızlar uyanmış mı ?

Cansin kizz sen

Oo masallah sana Canim

Sen o guzel kafana hiiic takma bunlari canimin ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…