- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.581
valla ozaman mücadele emek bızden takdır Allahdann diyoruz..menulerını takıp altına alıcamOhooo cocukluktan beri kaxandiklarimi sayarsam gun biter ama benden iyi rakibe olmuyor genelde karsimdakinin kazanmasi istiyirum cunki.elimden geleni yaparim kizzz bende guveniyirum kendime ama bazen ne kadar ugrasirsak.ugrasalim vucut kendi istedigi kadar veriyor bunu anladim ben.emme korktugumu falan sanma haaa elimden gelnin fazlasini yapacagim hihh
Bak gardaşabenim esim sivaslı hatta şimdi sivastayiZ
bacım ben oyle öyle çıtır çıtır yenecek lokma degılım yanlız:))Arkandayiz canım çıtır çıtır yersin sen
Hastanedeyim canım sabahtan beri
Ateşi düşmedi kaka tahlili verecez kızım bir türlü kaka yapmıyor kulak çubuğu ile uyaracam sanırım hastane mikrop dlu bekle bekle başka hastalık kapacaz
bacım ben oyle öyle çıtır çıtır yenecek lokma degılım yanlız:))
valla ozaman mücadele emek bızden takdır Allahdann diyoruz..menulerını takıp altına alıcam
Tatlım tavuk türü bişeylerde yiyebilirsinBugün güne güzel başladım akşama da salata ayran yaparak son vuruşu yapıcam inşallah... Heyecan dokruktaaaaaaa
cok geçmiş olsun canim inşallah rota değildirSağol canım ateşi düşmedi 38 şimdi hastanedeyim
Boğaz enfeksiyonu çıktı
Rota virusunden şüphelendi doktor aşı yapmmaistik eşim yüzünden istememisti.
Kaka tahlili verecez bizim kiz da kaka yapmıyor bir türlü bekliyorum işte
Tatlım tavuk türü bişeylerde yiyebilirsin
Bugün pro ağırlıklı yersen daha iyi sonuç alırsın
Eeee kızlar bugün tartılan varmı durumlar nasıl
Beni yarın nasıl tebrik edeceğinizi düşünebilşrsiniz
BendeeeeeHmmmm tamam o zaman tavuk vuruşu yaparım bende:)) Mefkurem seni de çok merak ediyoruzzzzzzzzz
Amin canım teşekür ederimHayırlı sonuçlar çıkar inşallah canım Rabbim korusun yavrunu
Sağol canım benimAllahım tez zamanda sağlığına kavuştursun yavrunu Canm benim
Ahh ahh çok pişmanım ikinci çocukta mutlaka yaptırım eşimin lafına geldim inşallah çıkmaz ya offf2
Canim cok gecmis olsun ins. Rota dgildir. Ben yaptirdim gecen ay benimde annem filan ne gerek var o kadar para verdin filan dedi. Hasta oluncada hasta ettin derler
inşallah canjm sagolCanim benim ya insallah sonuclar temiz cikar rabbim sifalar versin
Teşekkür ederim ablacım bugün pirinç lapası yapcaktim ama hâlâ hastanedeyiz haftaya kaldı artıkSelamlarrrrrr güzellerim
Yarınki gol için bugün son atışları yapacaz
Ona göre dikkat edelim canlar
Az değil ama doğru şeyler yiyin
Bugün ben geç kaldım
AdaisyLove
Nehir geçmiş olsun cnm
Inşallah önemli bişey değildir
Herkese kolay gelsin
@elifce80
Elif dün niye görünmedin canısı
Mutlaka yapın canım ben büyük bir eseklik yaptım ya.cok geçmiş olsun canim inşallah rota değildir
banada bazilari ne gerek var yaptiriyosum dediler ama ben tedbirimi alayim tevekkul allahin..22 de ikinci dozu vurulucaz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?