- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.741
Kızlar isteyen yarın sabah yada öğlen abartmadan ödül öğünü verebilir
Bence bu hafta hakettiniz
Bide bakliyat bulgur yemek isteyenler
Cuma cumartesi yiyebilirler
Öğlen öğününde olursa daha iyi olur
Bu topiğe katıldığımdan beri bir bildirim için hiç bukadar heyecanlanmamıştım. Yarını iple heyecanla ve duayla çekiyorum. İstediğim kadar olmayak ama olabildiğince gayret sarfettik bu hafta hepimiz. Herkes bol bol eksi görsün inş.
Buakşam benim için çok zordu. Bi haftanın açlığı üzerine eltime bebek görmeye gittim. Neskafe yapayım dedi yok dedim. Meyve yiyelim dedi yok dedim. Üstüne misafir geldi. Buzluktaki poğaça börek çıktı yaprak dolması çıktı çaylar demlendi. Ölecektim((
Ama yemedim yemedim yemiğcem:))) Karnım aç olabilir ama içim rahat:)
İnş cnmSüpersin sevilcim. Yarına çok mutlu olacağız. Emin ol.
O zaman yarını normal geçirAbla.waffle.istiyorum.deli.gibi ama.cumartesi anca yiyebilirim
Ellerine sağlık cnm çok teşekkür ederimBu hafta herkes çok özenli davranmış gerçekten herkesin menü bildirimleri tam...
@Ariver
elifce1453
masal3487
Bayankokosh
kartanesi58
B burcugncy
Mefkurem
@elifce80
lepistesinyavrucugu
@poniponna izinli ama pazar ve pazartesi menü bildirmiş
yildizlariyakalamak yeni üyeyi tam takip edemedim sanırım hatam varsa affola salı çarşamba menü paylaşmış
Tamam gulum benım regl haftam aslında olur daha buralardayım ben sabreden derviş kartanesini yenermiş:))Fitt_anne canim swninle olan yarisi gelecek haftaya erteliyorum.cunki haftaya benim regl haftam ve ben maalesef regl hsftasi neredeyse hic veremiyorum ama obur hafta kimdeye randevu verme bebisimmm tamammi
Istersen biz yarışalım bebekTamam gulum benım regl haftam aslında olur daha buralardayım ben sabreden derviş kartanesini yenermiş:))
Ne biliyim kıyamadım şimdi büyüğümsün ayıptır söylemesi çok pis yenerim:) hadi girelim yarışa benden günah gitti:))Istersen biz yarışalım bebek
Bu hafta artıları attığım için haftaya zaten fazla veremem
Öyle olsun bakalım güzellikNe biliyim kıyamadım şimdi büyüğümsün ayıptır söylemesi çok pis yenerim:) hadi girelim yarışa benden günah gitti:))
9O zaman yarını normal geçir
Cumartesi erken saatte ye
Ve diğer öğünleri dengele ama atlama
Aman boşver kuzum onlar zehirlensinlerKizlar kaynim kaynanam gencay yemek yiyolat bu saatte
Aslında tavuk göğsü haşlıyacaktım misafir gelince evdeki hesap çarşıya uymadı bende hazır olan tavuk bud yedimTabiki olur cnm
Tavuğun yanına ayran yada yoğurtta ekliyebilirsin
Bide tavuk göğsü en doğru seçim bana göre çünkü but falan baya yağlı oluyor
Tatlım benim önümüzdeki hafta planımAslında tavuk göğsü haşlıyacaktım misafir gelince evdeki hesap çarşıya uymadı bende hazır olan tavuk bud yedim
Ablam ayran çorbası niyetine içiyorum 1gun ben sevıyorum butun gun ne yesem derdı de olmuyor. Ay ben çoğuna gore cok bile yerım ara öğün ana ögun yaparım ama artık kılo vermem yavaslayınca bu hafta birazdaha azaltım miktarlarını ablam Persembe leri dediğini uygulayacam bundan sonrsDetoksları sık sık yapmak iyi değil bitanem
Mesela perşembe leri saf pro yaparsan da iyi sonuç alırsın
Bide sen genelde az yiyosun heralde
Sürekli az yemek metobolizmayı yavaşlatır
Benim önceden yaptığım haftanın 4-5 günü sağlıklı normal menü, kalan 1-2 günde birazdaha az yemekti
Perinç lapası yapamamda pro gunu yapıcam ama:)Tatlım benim önümüzdeki hafta planım
Çarşambaya kadar normal menü
Çarşamba pro günü
Perşembe pirinç lapası
Şimdiden söyliyim istersen sende yapabilirsin
Şartlarımız eşit olsun
Aman boşver kuzum onlar zehirlensinler
Sen sabah göreceğin eksileri düşün
Benim adamında yemek saati yoktur her saatte yiyebilir gece kalkar yine yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?