- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.761
Tmm cnm nasıl istersenPerinç lapası yapamamda pro gunu yapıcam ama:)
Benimde biran önce artık hedefime ulaşmam lazım bu hafta seni haftayada kartanesini yendim mi bu iş tamam kraliçem:)Öyle olsun bakalım güzellik
Valla haftaya extra dikkat etmem lazımki verdiklerimi geri almayım
Yani bilmeden bana yardım edecen
Haftaya cuma kimin yüzdesi fazlaysa o kazanır
Kız madem uyuda leptinin çalışsınYok ben uyku modundayim zaten abla hamilelikte yedimde simdi yemem
Yenme konusunda O kadar heveslenme bebişimBenimde biran önce artık hedefime ulaşmam lazım bu hafta seni haftayada kartanesini yendim mi bu iş tamam kraliçem:)
Başka detoks yapıcak irade yok bende yaTmm cnm nasıl istersen
Istersen 2 günde yapabilirsin
Ayran çorbasını herhafta yaparsan etkisi olmaz
Herhafta 1 gün farklı detoks yapıcanki vücut şaşırsın
Yarın için bişey diyemem grup olarak motive olamayan arkadaşlarda vardi açıkçası ikincilik sürpriz olmaz benim için ama birer bir yarışda babam olsa tanımam:))Yenme konusunda O kadar heveslenme bebişim
Bakmışın sen beni hedefe ulaştırmışın
Tabi hepimiz ne verirsrk kâr orası başka
Heralde sabah sizin takımdan önce buraya bakarsınMefkurem iyi geceler yatamm ben uyuyumda biran önce sabah olsun çünkü en çok sen kaç kılo verdın onu merak edıyorum :)
Biraz içtim abla uyudumTatlım daha erken iç suyunu
Hem emziriyorsun sen
Çok teşekkür ederim canım
Günaydin kızlar
bende tarti heyecaniyla uyandim ama hayal kırıklığına uğradım resmen( pzrtsi daha cok vermis çıkmıştim kacamakta yapmadim o kadarda dikkat ettim neden boyle oluyor anlamıyorum ( yediklerimdende daha bu kiloda daha cok kisarsam bi on kilo sonra nasil vericem
regl de olmadim bir seneyi geçti onunda etkisi oluyor biliyorum
uyuz oldum sabah sabah yaaa 500 gram vermisim vere vere
Canım yarım kilo diye düşün hiç yoktan iyidir:)Günaydin kızlar
bende tarti heyecaniyla uyandim ama hayal kırıklığına uğradım resmen( pzrtsi daha cok vermis çıkmıştim kacamakta yapmadim o kadarda dikkat ettim neden boyle oluyor anlamıyorum ( yediklerimdende daha bu kiloda daha cok kisarsam bi on kilo sonra nasil vericem
pzrtsi 700 gram eksideydim canim ondan dolayı uzuldum kac gunde daha cok vereceğimi dusundum hep500 gr mi asla azimsama canım gayet iyi bir rakam tebrik ederim
Kız unutur muyum ama sen kazandın tebrik ederim:):)AdaisyLove biz bu hafta rakiptik unuttum sanmaaaaaaaa:))))))
Bak ondan olabilir canım tartı öncesi çok spor yapmıyoruz ki kaslar şişmesin sonra arti çıkıyoruz.pzrtsi 700 gram eksideydim canim ondan dolayı uzuldum kac gunde daha cok vereceğimi dusundum hep
dunde cok yurudum hic oturmadim ondan dolayimi şiş oldu bi kac saat sonra tekrar tartilicam
senin kuzun nasil oldu tahlil sonucu ciktimi ?
Maşallah kız benim hiç şansım yok mümkün değil o kadar vermem :):) :) tebrik ediyorum ben wcyi bekliyorum valla.Kızlar ilk paylaşım benden gelsin. Mutluyum Mutlu musmutlu çünküüüüüü sonunda 7leri gördüm bende daha wc ye bile gitmedim annene gidicem şimdi wc yi beklersem geç kalırım.
Geçen cuma : 81,4
Bugün : 79,8
Fark: 1,6
Yüzde: 1,96
Spor: 4gün 45 dakika toplam: 180 dakika
Mesaj sayısı 60+
Canım çok güzel Tebrikler ediyorum :):)Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar :)
Elhamdülillah çok şükür :)
Geçen hafta : 89.2
Bu hafta : 88.1
Fark : -1.1 | % 1.23
Mesaj sayım : 60+
Spor : 315 dk.
(4 gün 60 dk + 1 gün 45 dk + 1 gün 30 dk)
Şubat sonu Inşallah -> 80 kilo olmak hedefim Inşallah Inşallah Inşallah :)
Kızlar ilk paylaşım benden gelsin. Mutluyum Mutlu musmutlu çünküüüüüü sonunda 7leri gördüm bende daha wc ye bile gitmedim annene gidicem şimdi wc yi beklersem geç kalırım.
Geçen cuma : 81,4
Bugün : 79,8
Fark: 1,6
Yüzde: 1,96
Spor: 4gün 45 dakika toplam: 180 dakika
Mesaj sayısı 60+
Hayırlı Sabahlar ve Hayırlı Cumalar :)
Elhamdülillah çok şükür :)
Geçen hafta : 89.2
Bu hafta : 88.1
Fark : -1.1 | % 1.23
Mesaj sayım : 60+
Spor : 315 dk.
(4 gün 60 dk + 1 gün 45 dk + 1 gün 30 dk)
Şubat sonu Inşallah -> 80 kilo olmak hedefim Inşallah Inşallah Inşallah :)
Günaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?