- Konu Sahibi Handandandan
-
- #130.841
Geldimmmmm
Geçen hafta 77.4
Bugün 73
Fark 4.4
Yüzde 5.68
Spor 2.45dk
Yarin insallah donuyoruz, ozledim valla evimiVayy Vayyyyyyy süpersin kız tebrik ederim :)
Vayyyyyyy utandım verdiğim kilodan maşallah suoer yaaa :):)
Aa hiç de kötü değil canım misafirlikte olmana rağmen çok iyi verdin en azından almadin. Ne zaman eve donuyorsun
Gayet güzel canim tebrik ederim
Aynen n :):)
Hedeflerimiz aynı canım bu hafta yarisalim mi :)
Maşallah Maşallah Maşallah :) artık listedesin oleyyyyyyyyyy
Vaaaaaaaaaaaayy süper ötesiiiiii tebrikler ablama bak yaaaaaa
en kocamanından tebrikler muhteşemsin merakla bekliyordum kilonu
Amaninnnnnn abla ben sok ben mafis 4 bucuk kilo.abla veedigin kilaya mi sevineyim yoksa listeye girdin tekra onami bilemedim cooook tebrik ediyorum.abla seni
Vallah oha demedim değil ablacım maşallah listeye hoşgeldin:)))
Hepinize çoook teşekkür ederim canlarımMesajindan gozlerimi alamadim bi sure o nedir yaaaaa bravo tebrikler ablacim
Tatlım sen artıda değilsinkiAyyy masallah kizlar cok mutlu oldum hepiniz ucmussunuz resmen, ayri ayri alintilayamadim ama hepinizi tebrik ediyorum cok cabaladiniz ve sonucu aldiniz.
Mefkurem ablacim masallah cok iyi vermissin.Bu hafta uyguladigin diyeti bende uygulayayim bu haftayi telafi edeyim.bir ara musait oldugunda yazarsan sevinirim cunku tatilde gecmisi cok takip edemedim.
Ablacim oylede iki haftada sadece 700 gr verebildim,en az iki kilo vermem lazimdi ondan yoksa bunada sukur.Tatlım sen artıda değilsinki
Evine dönünce zaten kendi düzeninde aynı şekilde vermeye devam edecen
hadi canım doktor bu ne :)))hay maşallah şaşkınlıgımı tebrıklerımı ıfade edecek kelıme bulamıyorumGeldimmmmm
Geçen hafta 77.4
Bugün 73
Fark 4.4
Yüzde 5.68
Spor 2.45dk
Teşekkür ederim cnmNaptin sennnnnnn valla tebrikler ama ciddi soruyorum naptin da başardı bunu
Alemsin Kızzzhadi canım doktor bu ne :)))hay maşallah şaşkınlıgımı tebrıklerımı ıfade edecek kelıme bulamıyorum
hee ben söylemeyı unuttum bız gece yarıstan çekılmıstık :)bırde ablam haftaya almanyadan oglum gelecek müsait degılım yarısamıyacam :):)))))
Sanirim bu hafta menu kontrolunu ben yapicam nasil olacagini anlatirmisiniz kizlar:)
Hadi yine iyisinSanirim bu hafta menu kontrolunu ben yapicam nasil olacagini anlatirmisiniz kizlar:)
canısı bende fena degılım 1,4 Allah bereket versın:)yenı uyeler bıldırım yapmadı dıger kızlar ıyııdı amaFitt_anne
Dilek hiç sizin tarafa bakamadım sen ne yaptın
Kızlar önce kahvaltı yapayım sonra listeyi yaparım
valla motıvasyonum tam gaz devam edıyo b önumuzdekı hafta en az 1,5 kılo vermeyı hedeflıyorum kesinlikle işin zor:))Alemsin Kızzz
Teşekkür ederim cnm
Merak etme bu hafta böyle olmaz
Dedimya geçen hafta 3 kilo artı vardı
Bu hafta işim zor
Evet ablam inşallah hu hafta daha iyi olur :)Valla şu anda ellerim titriyor zor yazıyorum
Çooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim
Mutlu oldum
Hepiniz harikasınız süpersinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@Bayankokosh
@elifce80
@elifce1453
kartanesi58
AdaisyLove
@sevilumut
masal3487
B burcugncy
@lepistesinyavrucugu
__Ayşem hiçde kötü değil kuzum
Ama regli olmamanında etkisi olabilir
Sen Dr a gittinmiydi
__sevil uçmuşun bebeğim çok sevindim cnm
Geçen haftayı çok güzel telafi ettin
__Kübra sende harikasın Kızzz
Bak bu haftaki Emeğinin karşılığını aldın
__nehir tebrik ederim tatlım 6 lı yüksek rakamlara hızla ulzaklaşıyosun
__rabia, valla hepinize ne diceğimi şaşırdım hepiniz çok iyisiniz
__Burcum sende harikasın bebeğim
__Küçük Elifim bu hafta inandın ve emek verdin Karşılığınıda aldın benide çok mutlu ettin
Ama hedefini biraz düşürelim
__Elifim daha ne olsun kuzum benim geçen verdiğimden daha fazla verdin ve 8 lerden birden kurtuldun çook sevindim
Aman bu hafta dikkat kuzum
__masalcım sakın azımsama cnm
Sende bu takım için gezme demedin kendini ttuttun çok teşekkür ederim cnm
Haftayada takımı sen uçurursun
Bütün hepinize kocamaaaaan tebrikler teşekkürler
Teşekkür ederim canım evet düşür canım aynencanım gayet iyi tam 2 paket margarin eder böyle düşün bide az mı sence
süpersin canım Maşallah :) İnşallah bi daha hiç 8 leri görmezsin
sana da Maşallah canım :)
Süpersin canım benim yoğunluğa rağmen gayet iyi. Haklısın hedefi düşüreyim ki üzülmeyeyim sonra.
Maşallah çok iyi vermişsin :)
Rakibem uçtun sen Maşallahtabiki yarışa devam :)
canım hiç üzülme ya artı olsaydın nerdeyse 1 paket margarin gitmiş hiçte az değil.
Geldimmmmm
Geçen hafta 77.4
Bugün 73
Fark 4.4
Yüzde 5.68
Spor 2.45dk
İyi canım az kaldı isteYarin insallah donuyoruz, ozledim valla evimi
Çok iyi tatlım tebrik ederimcanısı bende fena degılım 1,4 Allah bereket versın:)yenı uyeler bıldırım yapmadı dıger kızlar ıyııdı ama
Bak normalde cuma günü Waffel yerdimvalla motıvasyonum tam gaz devam edıyo b önumuzdekı hafta en az 1,5 kılo vermeyı hedeflıyorum kesinlikle işin zor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?