Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiymali makarnaya bayiliyorum eskiden en az iki tabak yerdim abartisiz iradene hayran kaldim canim masallah:)

Hepsi harika cnm
Yarın spor yapma

Menü güzelde tatlım
Başkaları için birbirinizi kırmasanız daha iyi olur

Afiyet olsun cnm gayet iyi

Afiyet olsun cnm

Hadi ya üzüldüm canjm madem biliyosun uz her gittiğinizde sorun okuyor ya gitmeyin ya da alisin artık.
Çok özel değilse sorun ne

Valla öyle canjm aman yapismasin hiç çekemem zaten :)
Yok canim ozel degil, benim de esimin de ailesi Malatya'da oturuyor gittigimizde esimin annemlerde kalmasina kp izin vermez,ben de en cok orda kalmaliymisim, sadece bu sorun degil tabiki kp cok baskin eski kafali biri,bana sen artik bizim kanimizi tasiyorsun oyle istedigin gibi annene gidemessin demisligi bile var.Bir bucuk yillik evliyim esim ilk defa bu tatilde annemlerde kaldi eee tabi benim israrimla ama anlasilan hoslarina gitmemis adam konusmuyor benimle.

Sen nazlanmak iste abla biz seni nazlandiririz hep.inan halim yoktu abla yemek yapacak esim gelince beraber yaptik bide abla canim hic cekmedi bile makarnayi ki ben cok severdim normalde:)))

Canim o dert bendede var yanliz degilsin yani ne zaman esimle memlekete gitsek.kavgali donuyoruz ve 1 ay da anca normale donuyorz en iyisi takmamk diyecegim.ama illa takiliyor (sende uzme canim kendni tamam mi:)))
Abla baskalari aileler olunca ister istemez etkileniyoruz,geldigimizden beri konusmuyoruz bakalim illaki barisacaz ama bazi seylerden de biktim

Selam kızlarr menümü bildireyim
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 bardak süt 5 zeytin yarın dlm tb ekmeği

Öğlen maalesef yemekhanede kurufasülye pilav vardı 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kurufasulye 1 kase cacık
Ara 1 kase yoğurt
Akşam az yağda kavrulmuş 5 kaşık dana ciğeri yanında soğan salatası

Su 2 lt
Spor 30+30 dk yürüyüş

Canim o dert bendede var yanliz degilsin yani ne zaman esimle memlekete gitsek.kavgali donuyoruz ve 1 ay da anca normale donuyorz en iyisi takmamk diyecegim.ama illa takiliyor (sende uzme canim kendni tamam mi:)))
Alistim canim valla uzulmuyorum artik ama adam alisveris yapsa enazindan, ona moralim bozuluyor yoksa herkes evinde mutlu mesut ben neden huzurumu bozayim ama adam bizde kaldiya hala gururuna yediremedi o trip atiyor bu defa alttan almaya hic niyetim yok:)

Sonucta az yemissin ve ogle bence gayet iyi menun

Hele ben bide yanında gevrek ekmek yerdim

Benmiydim o kişi hiç bilmiyorum
Bak iste benim hic oyle huylarim yoktu abla makarna ekmek hic yemedim ama hakkini vererek yiyordum iki uc tabak gerci ozamanlar 62 falandim yani bana kilo aldirmiyordu ne olduysa evlendikten sonra oldu,yedigim hersey kilo yapiyor bunda yasinda etkisi vardir.

Peki canim anlamadigim birsey var madem kp sana sen bizim kanimizdan sin.artik.diyorsa senin ailende esinin ailesi ve esin ise senin ailenin bir parcasi olmus olmuyormu yani amca biraz sacmalamis canim ama.eski kafalar oyle yapacak birsey yok yinede esin ile iyi olmaya bak derim insanin arasina bir kez sogukluk girince devami geliyor zor duzeliyor sinra ama suna emin ol seni cok.iyi anliyorum

Yaniii
Tartı öncesi olmasa iyi olurmuş ama başka imkanın yokmuş cnm
Sabahla akşam güzel
Sporda çok iyi

O zaman bidaha gitmeden önce anlaşma yapın
Abla zaten anlasma yapip gittik ama adama ne dedilerse iki gun kaldi diye kendimi gelin gibi hissettim ic guveysi gibi hissettim gibi sacma sapan seyler soyledi,bes gunde kv lerde kaldik bu arada,herkes kv deden ceker bende de kp var.Annemlerde kaldik diye bizimle kustu yanimizda hic oturmadi ondan esim cok uzuldu ve etkilendi

Benim Menümmmmm

9.30 __1 armut 3 çilek

10.30 __1 tb sandwıch ekmeğinin dışı 1 yumurta mozzarella, 2 kş yoğurtlu kereviz salatası

18.00 __2 tabak sebze çorbası

Su yatana kadar 2.5 lt olur

Bugün ve yarın spor yok

Sebze çorbası :kabak brokoli biber maydanoz
Yağsız unsuz bol acılı ve ekşili

Valla canim kp Allaha havale ediyorum Allah goruyor,esimi cok seviyorum oda beni sever ama aile soz konusu oldumu biraz etkilenir evin buyuk oglu oldugu icin yoksa oda bana kiyamaz eminim.Uzatmayi dusunmuyorum zaten, azicik ilgilensem eminim oda kosarak gelir yanima:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…