- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.701
Kiymali makarnaya bayiliyorum eskiden en az iki tabak yerdim abartisiz iradene hayran kaldim canim masallah:)Kixlar selam bitaneciklerim nasilsiniz bugun.gune asiri derecede hasta olarak uyandim ogleden sonra iyice kotu oldum ve yataktan ikindide ciktim bugun menum bir garip.oldu :)
Sabah1.kucuk muz 10 tane siyah uzum iki lokma haskanmis tavuk hazirda
bunlar vardi yedik bebislerimle
Ogle ilac icmek icin 1 kase yogurt ve 1 kk kadar yine tavuk
aksamda esimle kiymali makarna yapmistik ve ben tam iki tabak.yedim
Desemde inanmayin tabiki yemedim ben kendimr iki kasik kiymayi kavurup icine 1 yumurta kirdim ve bol madimakla yedim
Su.bugun az oldu ama.iki yaparim.yatana kadar
Sspor yok.kizlar
Bu hafta spor acisindan verimli gecmedi benim.icin ama.haftaya daha iyi olacak ins
Bu arada zuhal abla size yeterli olamiyorum ne demek senin golgen bile.yetiyor bize ama.bazem insan ne yaparsa yapsin biseyler ters gidiyor iste ve sunu bil eger sen olmasaydin bu grup bu kadar istikrarli basarili ve birbirine bagli olamazdi seni cokseviyoruz biz sen bzim.sultanimizsim bizim.icin verdigim.tum.emekler icin cok tesekkur ederim sana ablaaammm
Hepsi harika cnmBen de menümü yaziyim
09.00 1 kk peynir 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin rezene
11.00 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 ceviz
13.30 haşlanmış tavuk göğsü salata
16.00 1 kayisili activia yoğurt
17.30 1 kase Ezo Gelin çorbası 6 yk taze fasulye pilav yaptım sadece tuzuna bakmak için tattim
Su 2 ye tamamlarim
Spor 2 mile leslie
60 dk yürüyüş
Menü güzelde tatlımKizlar menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,7 zeytin,1 kk peynir ve yesil cay.
Ara ogun: 10.15 bir avuc ici kadar findik,ceviz,badem
ÖĞLE:12.15 bes kasik sebze yemegi(patlican biber ) bir kase yogurt.
AKŞAM:17.30 dort yk ciger yemegi ve bir kase yayla corbasi.
2.5 litre su,aksam beste eve geldim okulda toplanti vardi spor yapamadim aksam belki yaparim.Bu arada esimle küs oldugumuz icin evde yiyecek pek bir sey kalmadi iki gundur ayni seyleri yiyorumevimiz ilcenin disinda benim almamda imkansiz,bakalim barisana kadar evdeki seylerle idare edicem.
Ben de menümü yaziyim
09.00 1 kk peynir 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin rezene
11.00 1 bardak sütlü Türk Kahvesi 3 ceviz
13.30 haşlanmış tavuk göğsü salata
16.00 1 kayisili activia yoğurt
17.30 1 kase Ezo Gelin çorbası 6 yk taze fasulye pilav yaptım sadece tuzuna bakmak için tattim
Su 2 ye tamamlarim
Spor 2 mile leslie
60 dk yürüyüş
Afiyet olsun cnmKizlar menumu yazayim,
SABAH:7.30 bir dilim tb ekmegi,7 zeytin,1 kk peynir ve yesil cay.
Ara ogun: 10.15 bir avuc ici kadar findik,ceviz,badem
ÖĞLE:12.15 bes kasik sebze yemegi(patlican biber ) bir kase yogurt.
AKŞAM:17.30 dort yk ciger yemegi ve bir kase yayla corbasi.
2.5 litre su,aksam beste eve geldim okulda toplanti vardi spor yapamadim aksam belki yaparim.Bu arada esimle küs oldugumuz icin evde yiyecek pek bir sey kalmadi iki gundur ayni seyleri yiyorumevimiz ilcenin disinda benim almamda imkansiz,bakalim barisana kadar evdeki seylerle idare edicem.
Yok canim ozel degil, benim de esimin de ailesi Malatya'da oturuyor gittigimizde esimin annemlerde kalmasina kp izin vermez,ben de en cok orda kalmaliymisim, sadece bu sorun degil tabiki kp cok baskin eski kafali biri,bana sen artik bizim kanimizi tasiyorsun oyle istedigin gibi annene gidemessin demisligi bile var.Bir bucuk yillik evliyim esim ilk defa bu tatilde annemlerde kaldi eee tabi benim israrimla ama anlasilan hoslarina gitmemis adam konusmuyor benimle.Hadi ya üzüldüm canjm madem biliyosun uz her gittiğinizde sorun okuyor ya gitmeyin ya da alisin artık.
Çok özel değilse sorun ne
Valla öyle canjm aman yapismasin hiç çekemem zaten :)
Abla baskalari aileler olunca ister istemez etkileniyoruz,geldigimizden beri konusmuyoruz bakalim illaki barisacaz ama bazi seylerden de biktimHepsi harika cnm
Yarın spor yapma
Menü güzelde tatlım
Başkaları için birbirinizi kırmasanız daha iyi olur
Teşekkür ederim bitanem
Heralde bende nazlanayım istedim biraz
Kız inan menünde makarnayı okurken başımdan kaynar su döküldü gibi geldi
Hadi iyi atlatmışın
Ama tüm gün az yemişin cnm
Keşke tavuklardan çorba yapsaydın
Abla baskalari aileler olunca ister istemez etkileniyoruz,geldigimizden beri konusmuyoruz bakalim illaki barisacaz ama bazi seylerden de biktim
Kiymali makarnaya bayiliyorum eskiden en az iki tabak yerdim abartisiz iradene hayran kaldim canim masallah:)
Alistim canim valla uzulmuyorum artik ama adam alisveris yapsa enazindan, ona moralim bozuluyor yoksa herkes evinde mutlu mesut ben neden huzurumu bozayim ama adam bizde kaldiya hala gururuna yediremedi o trip atiyor bu defa alttan almaya hic niyetim yok:)Canim o dert bendede var yanliz degilsin yani ne zaman esimle memlekete gitsek.kavgali donuyoruz ve 1 ay da anca normale donuyorz en iyisi takmamk diyecegim.ama illa takiliyor(sende uzme canim kendni tamam mi:)))
Sonucta az yemissin ve ogle bence gayet iyi menunSelam kızlarr menümü bildireyim
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 bardak süt 5 zeytin yarın dlm tb ekmeği
Öğlen maalesef yemekhanede kurufasülye pilav vardı 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kurufasulye 1 kase cacık
Ara 1 kase yoğurt
Akşam az yağda kavrulmuş 5 kaşık dana ciğeri yanında soğan salatası
Su 2 lt
Spor 30+30 dk yürüyüş
Hele ben bide yanında gevrek ekmek yerdimKiymali makarnaya bayiliyorum eskiden en az iki tabak yerdim abartisiz iradene hayran kaldim canim masallah:)
O zaman bidaha gitmeden önce anlaşma yapınAbla baskalari aileler olunca ister istemez etkileniyoruz,geldigimizden beri konusmuyoruz bakalim illaki barisacaz ama bazi seylerden de biktim
Bak iste benim hic oyle huylarim yoktu abla makarna ekmek hic yemedim ama hakkini vererek yiyordum iki uc tabak gerci ozamanlar 62 falandim yani bana kilo aldirmiyordu ne olduysa evlendikten sonra oldu,yedigim hersey kilo yapiyor bunda yasinda etkisi vardir.Hele ben bide yanında gevrek ekmek yerdim
Benmiydim o kişi hiç bilmiyorum
Alistim canim valla uzulmuyorum artik ama adam alisveris yapsa enazindan, ona moralim bozuluyor yoksa herkes evinde mutlu mesut ben neden huzurumu bozayim ama adam bizde kaldiya hala gururuna yediremedi o trip atiyor bu defa alttan almaya hic niyetim yok:)
YaniiiSelam kızlarr menümü bildireyim
Sabah 7 30 2 yumurtalı omlet 1 bardak süt 5 zeytin yarın dlm tb ekmeği
Öğlen maalesef yemekhanede kurufasülye pilav vardı 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kurufasulye 1 kase cacık
Ara 1 kase yoğurt
Akşam az yağda kavrulmuş 5 kaşık dana ciğeri yanında soğan salatası
Su 2 lt
Spor 30+30 dk yürüyüş
Abla zaten anlasma yapip gittik ama adama ne dedilerse iki gun kaldi diye kendimi gelin gibi hissettim ic guveysi gibi hissettim gibi sacma sapan seyler soyledi,bes gunde kv lerde kaldik bu arada,herkes kv deden ceker bende de kp var.Annemlerde kaldik diye bizimle kustu yanimizda hic oturmadi ondan esim cok uzuldu ve etkilendiO zaman bidaha gitmeden önce anlaşma yapın
O zaman bidaha gitmeden önce anlaşma yapın
Valla canim kp Allaha havale ediyorum Allah goruyor,esimi cok seviyorum oda beni sever ama aile soz konusu oldumu biraz etkilenir evin buyuk oglu oldugu icin yoksa oda bana kiyamaz eminim.Uzatmayi dusunmuyorum zaten, azicik ilgilensem eminim oda kosarak gelir yanima:))Peki canim anlamadigim birsey var madem kp sana sen bizim kanimizdan sin.artik.diyorsa senin ailende esinin ailesi ve esin ise senin ailenin bir parcasi olmus olmuyormu yani amca biraz sacmalamis canim ama.eski kafalar oyle yapacak birsey yok yinede esin ile iyi olmaya bak derim insanin arasina bir kez sogukluk girince devami geliyor zor duzeliyor sinra ama suna emin ol seni cok.iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?