- 2 Kasım 2014
- 226
- 230
- 103
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #131.881
Merhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakmaHoşgeldin canım. Ben elif 36 yaşındayım. 91.3 ile başladım şu an 79 kg oldim. İnşallah en kısa sürede verirsin kilolarını.
Hoşgeldin Can'ım ben Kübra 1 ay oldu başlayalı 84,5 dam 79,5 oldum:) inşallah yaza fit giricezzzMerhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakma
Hosbulduk canım insallah veririz kargodan bisikletimde gelmis cok mutluyum simdi kurmaya calısacaģim kızlarHoşgeldin Can'ım ben Kübra 1 ay oldu başlayalı 84,5 dam 79,5 oldum:) inşallah yaza fit giricezzz
Merhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım var .Okudum kuralları kabul ediyorum insallah benim içinde guzel bir deneyim olur istediğim kiloya ulasırım
Hosbuldum sende cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum canim sizlerin kilo verdiginizi okudukca daha bir gaza geliyorum aslında 2 sene once yine bu kilolara gelmistim 4 ayda 12 kilo vermistim ama hormon ilaclari yuzunden 2 senede yine kilo aldım sanki bu sefer veremeyecegim korkusuna kapiliyorum onun icin sizlerden destek alarak kilo vermeye karar verdimMerhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım var .
85 kilo ile başladım şu an 68 kusurdeyim.
Aramıza hosgeldin :)
Hosbuldum sende cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum canim sizlerin kilo verdiginizi okudukca daha bir gaza geliyorum aslında 2 sene once yine bu kilolara gelmistim 4 ayda 12 kilo vermistim ama hormon ilaclari yuzunden 2 senede yine kilo aldım sanki bu sefer veremeyecegim korkusuna kapiliyorum onun icin sizlerden destek alarak kilo vermeye karar verdim
Hayırlı olsun cnmOkudum kuralları kabul ediyorum insallah benim içinde guzel bir deneyim olur istediğim kiloya ulasırım
Burda umutsuzluk mutsuzluk yasak şekercimHosbuldum sende cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum canim sizlerin kilo verdiginizi okudukca daha bir gaza geliyorum aslında 2 sene once yine bu kilolara gelmistim 4 ayda 12 kilo vermistim ama hormon ilaclari yuzunden 2 senede yine kilo aldım sanki bu sefer veremeyecegim korkusuna kapiliyorum onun icin sizlerden destek alarak kilo vermeye karar verdim
Hoşgeldin aramıza ben Poni 26 yasında bir çocuk annesiyim, öğretmenim. 5 aydır bu gruptayim 13 kilo verdim doğru adrestesin37 yaşındayım evliyim bugunku kilom 79 500 ulasmak istediğim kilom 65 boyum 1.63 bir aydır yediklerime dikkat ederek 2 .5 kilo verdim bugun bisiklet aldım sporada baslıyacağım insallah yaza kadar sıkı bir calısma temposu planlayıp kilo vermek istiyorum burasıda bana destek olur diye gruba dahil olmak istiyorum siz nedersiniz
Mefkuş süpersin. Ben hala artı 200 deydim.Kızlarrr burdaki bacınız nihayet eksiye düştü
Inşallah yarına daha fazla olacak
Sizde durumlar nasıl
Bu çok güzel cnmMerhaba kızlar bugun gelemedım okudum geçmişi ama alıntılayamadım benden haberler fena degil 1garantı nereeysede ins daha fazla olur
Dün 900 gr artıydım bugün yine iyi ama sabit bekliyodum. Bu hafta benim için çok kötüydü. sabah çok az yedim ara yapamadım akşama zeytinyağlı ıspanak yoğurt ve sadece mantar yicem çok acıktım. olur dimi abla?Demekki dün daha artıymışın
Bugün sıfır karbon pro ağırlıklı yapmaya çalış
Bide akşam tek baharatlı yoğurt yersen faydası olur
Beyin gücü tatlımMefkuş süpersin. Ben hala artı 200 deydim.
Olur cnmDün 900 gr artıydım bugün yine iyi ama sabit bekliyodum. Bu hafta benim için çok kötüydü. sabah çok az yedim ara yapamadım akşama zeytinyağlı ıspanak yoğurt ve sadece mantar yicem çok acıktım. olur dimi abla?
Ilk sayfada kurallar var cnmMerhaba, takım ile ilgili bilgi alabilirmiyimmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?