Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım. Ben elif 36 yaşındayım. 91.3 ile başladım şu an 79 kg oldim. İnşallah en kısa sürede verirsin kilolarını.
Merhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakma

Merhaba canim ne guzel vermissin kiloları ne kadar bir surede verdin bu kadar kiloyu hedefin kac merak ettim birde neler yapıyorsun cok soru sordum dimi ama kilo veren birini bulunca sormak istedim kusura bakma
Hoşgeldin Can'ım ben Kübra 1 ay oldu başlayalı 84,5 dam 79,5 oldum:) inşallah yaza fit giricezzz

Merhaba canım ben nehir 23 yaşındayım 9 aylık kızım var .
85 kilo ile başladım şu an 68 kusurdeyim.
Aramıza hosgeldin :)
Hosbuldum sende cok guzel kilo vermissin tebrik ediyorum canim sizlerin kilo verdiginizi okudukca daha bir gaza geliyorum aslında 2 sene once yine bu kilolara gelmistim 4 ayda 12 kilo vermistim ama hormon ilaclari yuzunden 2 senede yine kilo aldım sanki bu sefer veremeyecegim korkusuna kapiliyorum onun icin sizlerden destek alarak kilo vermeye karar verdim

Burada olup da kilo vermeme gibi bir luksumuz yok canım.
Tabi ki de verirsin bu kiloları bir haftada almadin ki hemen veresin canım.
Akşamları gün içinde yediklerini içtiğn su miktarını yaptığın spor u yazarsan sana daha çok yardımcı oluruz.
Bir de boş zamanlarında ne kadar burda takılıp yazarsan daha çok motive olursun tatlım hiç korkma kilolar gideecekk :)

Okudum kuralları kabul ediyorum insallah benim içinde guzel bir deneyim olur istediğim kiloya ulasırım
Hayırlı olsun cnm

Ilk olarak kilonu boyunu profilinin altına yaz
Bak hepimizde yazıyor
Akşam menünü saatleriyle suyunu sporunu liste şeklinde yaz
Pazartesi ara kontrol Cuma günüde liste için tartı günü
Bu arada hertürlü konuda yazabilirsin
Biz burda hayatı paylaşıyoruz

Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim. 1 senedir bu takımdayım

Burda umutsuzluk mutsuzluk yasak şekercim

Birbirimize destek olup bu kilolardan hep birlikte kurtulacaz
Yeterki biz gerçekten isteyip çaba gösterelim

Bu arada akşam saat 10 da toplantımız var
Burda olursan iyi olur

Hoşgeldin aramıza ben Poni 26 yasında bir çocuk annesiyim, öğretmenim. 5 aydır bu gruptayim 13 kilo verdim doğru adrestesin

miray1311
Miraycım sen başvuru topiğine yazmışın
4.takım çağırmış seni
Istersen oraya gidebilirsin
Ama 2 takımda birden olamazsın

Demekki dün daha artıymışın
Bugün sıfır karbon pro ağırlıklı yapmaya çalış
Bide akşam tek baharatlı yoğurt yersen faydası olur
Dün 900 gr artıydım bugün yine iyi ama sabit bekliyodum. Bu hafta benim için çok kötüydü. sabah çok az yedim ara yapamadım akşama zeytinyağlı ıspanak yoğurt ve sadece mantar yicem çok acıktım. olur dimi abla?

Olur cnm
Sadece pek geç saate bırakma
Hem 1 günde 800 gitmiş daha ne istiyon
Buda sana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…