- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.081
Iyi fikir hemen yapalımMefkurem Zuhal'im,şimdi ben A ve B takımı diye bir foto hazırlasam;İlk takımda olanlar söz gelimi A takımlı fotoyu profil resmi yapsalar,2.takım mesela B takımlı logoyu profil resmi yapsak 2 haftalığına.Yarış bitene kadar kimle aynı takımda olduğumuzu hem direk profil resminden anlarız,hem de takımımızı daha rahat kontrol edebiliriz nasıl olur sence?
ozaman ben bi uc ıcıcemAslında yazın daha fazla içiliyordu
Normalde kilo başı 0.33 ml içilmesi gerekir
Tabiki spor emzirme de bu oran artar
heee normalde eli sopalı beklerdim yenecemızi anladı yol yapıyo ablacımVayy zuhal ablaya bak sen izin veriyor :):) :) :)
Canım ben yarış için bim tane tartı alırım en zayıf rakamı söyler yine yenerim :)
Huuuuhuuuuuu harika olmuş yahuuuu bayildimmmDinnnnn donnnnnn!!!!!!!! (tokmağı vuruyom)
Ve açık oturumu açıyorum
9.takımın azimli hırslı disiplinli kızları
Bu eş sistemi bayatladığı için yeni bişey oluşturalım istedim
Takım içinde 2 takım oluşturacaz
Bu 2 takım birbiriyle yarışacak
Cuma günü hangi takımın yüzdesi fazlaysa o takım yenmiş olur
Bu hafta takım kaptanlarını belirleyip üyeleri kurra ile paylaştırdım
Bu grublar 2 hafta yarışsın
Sonrasında tekrar takımlar ve kaptanlar değişir
Böylece herkes takım kaptanı olup sorumluluk alır
TELLİOĞULLARI TAKIMI
-Bin muhtesem gunes- Takım kaptanı
@burcugncy
@mstb
elifce1453
kartanesi58
Mefkurem
@miray1311
@masal3487
SEFEROĞULLARI TAKIMI
lepistesinyavrucugu --Takım Kaptanı
AdaisyLove
F Fittek
@poniponna
@elifce80
Bayankokosh
S sevilumut
@seydan94
Nilum karşı karisiya kaldik bacimElif'im rekabete hiç dayanamam,ama karşı takım da fena güçlü eyvah
Ayyy bakamiyorum yetisemiyorum ama yarin aksam sakinlerim inşallah sabahtanda hastane islerimiz var cocuk icinÇok geçmişe bakma cnm
Sadece benim yaptığım listeye bak yeter
Ayy nilum bende eski metabolizma olsa varyaaaa tozunu attiricamda gitmiyor nedenseKuzu gel takım lideri yapmış Mefkuş bizi 2 haftalığına bir yarışa girdik,çok fena rekabet kokusu var havada
Teşekkür ederim canım benim :)AdaisyLove musmutluuu yıllar Nehirimm :)
Kız öyle dediğine bakma yediğimi gorse ayagimda taş bağlar okyanusa atar :):) :) :) :)Iyi fikir hemen yapalım
ozaman ben bi uc ıcıcem
heee normalde eli sopalı beklerdim yenecemızi anladı yol yapıyo ablacım
Artık takım kaptanısın bebekHuuuuhuuuuuu harika olmuş yahuuuu bayildimmm
Acayip cekismeli olacak ilk haftadan kaptan olmakda nasil olacak acaba :)
Nilum karşı karisiya kaldik bacim
Ayyy bakamiyorum yetisemiyorum ama yarin aksam sakinlerim inşallah sabahtanda hastane islerimiz var cocuk icin
Ayy nilum bende eski metabolizma olsa varyaaaa tozunu attiricamda gitmiyor nedense
Offff nasıl havalı olduk kızlar :))
Logoları ekleyince heyecanım tavan yaptıProfil de tamam eline sağlık canjm-Bin muhtesem gunes-
bencedeOffff nasıl havalı olduk kızlar :))
benim motivasyon geri geliyo sanki:Bende Bi heyecan yaptım şimdi:)
Benim de valla motivasyonum düşmüştü tavan yaptı şimdi :)Logoları ekleyince heyecanım tavan yaptı
Teşekkür ederim ortak :)AdaisyLove nehircim doğum günün kutlu olsun.
evet bence çok iyi olırKızlar isterseniz bu logoların altına isimlerimizi de ekleyebilirim.Ama tabi öyle isterseniz ancak yarın akşam yapabilirim ama yaparım yani bütün takımlara ve üyelerine özel isimli logo isterseniz şayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?