- 2 Kasım 2014
- 226
- 230
- 103
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.061
Bende yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum takimımdaki listenin resmini cektimYalnız kendi takımımı öğrenmem bir iki günü bulabilir
aynen bende kesinlikle kaçamak yok
Zaferimizi şimdiden kutlamalıyız bence...
Takımlar belşrlendiğine göre
Başka konuya geçelim
Takım için önerisi, rahatsızlığı şikayeti olan varmı
Elif'immmm aynı takımdayız eski günlerdeki gibi duman edelim ortalığııııı
Bence buda çok iyi olurBen aynı şeyleri yemekten sıkılıyorm bazen. Balık hiç yiyemiyorum bildiğimiz farklı diyet yemeği tariflerini paylaşabiliriz. bana çok faydası olur
Canim takimimizin cogu m harfi ile basliyor aklinda bulunsun:))Yalnız kendi takımımı öğrenmem bir iki günü bulabilir
Tamam şimdi buraya atıyorum. 1.takım A'ları,2.takım B logosunu profil fotoğrafı yapsın 2 haftalığına.Bu sayede kim bizim takımımızda daha net hatırlarız.Çok güzel fikir cnm
Sen yap bizde koyalım
Vayy zuhal ablaya bak sen izin veriyor :):) :) :)Nehirim yarından itibaren hergün 1 dil pastayı yiyebilirsin benden izin sana
Canım ben yarış için bim tane tartı alırım en zayıf rakamı söyler yine yenerim :)Hadi canim ordan senin tartimi bozuktu nehircim ben mi oyle hatirliyorum.Bence sen yenisini alma gerek yok yani bununla idare et
Hoşgeldin canım doğru yerdesin :)Bende yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum takimımdaki listenin resmini cektim
@-Bin muhtesem gunes
B burcugncy
@mstb
elifce1453
kartanesi58
Mefkurem
miray1311
masal3487
Böyleyiz canım.
Yok kız niye haftalık olsunBu haftaliktir herhalde dimi
O nasil olacak sen yap bizde gorup yapalim.Tamam şimdi buraya atıyorum. 1.takım A'ları,2.takım B logosunu profil fotoğrafı yapsın 2 haftalığına.Bu sayede kim bizim takımımızda daha net hatırlarız.
Yok kız niye haftalık olsun
Hesap et
Mesela ben 73 diyelim
Oda 2.400 yapar
Söyle kuzum elimizden gelen bişeyse
Tatlım hesapta virgüller farklı çıkıyor ona takılmaBen mi yanlis hesapladim ki
Ben ilkini koyduydum değiştireyimKızlar şu an ben yaptım mesela.Bizim takım bu logoyu kullanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?