- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.101
Canım çok dusuncelisin ama yorulma o kadarKızlar isterseniz bu logoların altına isimlerimizi de ekleyebilirim.Ama tabi öyle isterseniz ancak yarın akşam yapabilirim ama yaparım yani bütün takımlara ve üyelerine özel isimli logo isterseniz şayet.
Kızlar isterseniz bu logoların altına isimlerimizi de ekleyebilirim.Ama tabi öyle isterseniz ancak yarın akşam yapabilirim ama yaparım yani bütün takımlara ve üyelerine özel isimli logo isterseniz şayet.
Kız maşallah sana. Nilüfer geri döndü.Kızlar isterseniz bu logoların altına isimlerimizi de ekleyebilirim.Ama tabi öyle isterseniz ancak yarın akşam yapabilirim ama yaparım yani bütün takımlara ve üyelerine özel isimli logo isterseniz şayet.
Canım çok dusuncelisin ama yorulma o kadar
Canlarım yaaaa,yenicez demi B'leriCanim yaaa hos olur ama ugrasma bence dusunmen bile yeter kaptanim
O Zuhal yok mu O Mefkuşşşş,tekrar diriltti beni dakikadaKız maşallah sana. Nilüfer geri döndü.
Yok canım ya bence cok degusmiyo haftasonu kaçamak yoksa aetıda yok dimi ya aynı kalması taraftarıyımGeçen zuhal abla yine açıklama yapmıştı de ama tartı günleri ara tartı salı olamaz mı çünkü p. Tesi hepimiz ya artı çıkıyoruz ya da sabit moral bozuluyor.
Ama salı da olursa pazar günü herkes salar valla bilmiyorum :):) :) :)
canım dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu ailenle bebeginle tabiki incecik yıllaraBenim de valla motivasyonum düşmüştü tavan yaptı şimdi :)
Nilüferim yanlış oldu biz yenecek sizleri :):) :)Canlarım yaaaa,yenicez demi B'leri
Çok hayal kuruyorsun canımCanlarım yaaaa,yenicez demi B'leri
Cnm Sen yarın tartılmaya çalışAbla ben yarin napayim soyle yaa tartilmazsm haftayadami giremiycem listeye
Tartil dersen ust kat komsudan alip tartilcan :)
Sen bana yaz ben su veledimi bi uyutayim donucem
bencede gerek yok tatlım yorulmaCanlar yarın akşam buraya isme özel logolarınızı da atarım o zaman forma gibi.Olmuşken tam olsun
Bazen yavaşlıyor site nedense canım.Bencede guzel oldu boyle hic uğraşma zaten yarım saattir yukleyemedim resmi cok zorladı beni nedense
Nilüferim yanlış oldu biz yenecek sizleri :):) :)
Yok canım ya bence cok degusmiyo haftasonu kaçamak yoksa aetıda yok dimi ya aynı kalması taraftarıyım
canım dogum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu ailenle bebeginle tabiki incecik yıllara
Bu arada bendede motivasyon tavan ins guzel olacak
kesinlikle katılıyorum bende bu 8.5 kiloyu üstümde görmek istemiyorum artıkKizlar bende artik ha gayret deyip.su son 7 kilodan kurtulmak istiyorum yaza az kaldi valla:)))
Cnm dedim ya ozaman pazar günleri herkes uçuşa geçerGeçen zuhal abla yine açıklama yapmıştı de ama tartı günleri ara tartı salı olamaz mı çünkü p. Tesi hepimiz ya artı çıkıyoruz ya da sabit moral bozuluyor.
Ama salı da olursa pazar günü herkes salar valla bilmiyorum :):) :) :)
ne demişler umut fakirin ekmeğiÇok hayal kuruyorsun canım
Kız yazık bırak hayaliyle mutlu olsun.bari :):)Çok hayal kuruyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?