Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanim guzel menu afiyet olsun

Sağol bitanem valla bu günleri göreceğim aklıma bile gelmezdi dün 36 beden pantalon denedim oldu ama biraz sıktı gibi oldu o yüzden 38 aldım artık net 38 beden giyiyorum ve gerçekten güzel bir duyguymuş

Sağol tatlım daha dönmüyorum genel listeye haftaya gircem inşallah

Cokkk tebrik ederim.canim haketmissin artik o kadar emek vermissin meyvelerini toplama zamani gelmis:))))
Sağol bitanem valla bu günleri göreceğim aklıma bile gelmezdi dün 36 beden pantalon denedim oldu ama biraz sıktı gibi oldu o yüzden 38 aldım artık net 38 beden giyiyorum ve gerçekten güzel bir duyguymuş

Akşam ve spor güzel olmuş fıstığım
Suan 40 dakika 6.0 seviyesinde yuruyus yapildi abla dahada yapacagim ins.zaten pizza asiri derecede migdemi bulandirdi abla midemiz alismis az yemege aryik.artik ciss yok ablaa:)))
Benimde karnıma ağrılar girdi cnm
Pek inanmasamda geçen haftadan beri benimde midem küçülmüş heralde

Elazigin 80 km uzaklikliginda bir ilcesindeyim abla,gunubirlik gidip donucem,sadece ben degil baska bayan arkadaslarda var onlar yesinler pilavdan ben zaten yemem,tavuk salata yeter bana:)
Ohhh kadın kadına bi gün desene
Iyi eğlenceler
Insallah abla ama bünyemi biliyorum en fazla bir bucuk falan veririm. Bu hafta hedefim insallah 1.4 bu bile bana yeter.Onemli olan saglikli ve duzenli vermem diye dusunuyorum.
Kız bende 3-5 kilo demedimki 1-1.5 normaldir
O kadar versek daha ne isteriz

Eşimle film keyfi yapicaz simdi bir buyuk kase patlamis misir ve bir bardak kola esliginde desemde inanmayin sakin
Sen tellioğluydun dimi cnm
Sakın elini bile uzatma

Evet o waffelı biliyorum ama onu yemek uğruna günü kapatmışsın. Amacımız sağlıklı beslenmrk değilmi tatlım. Gerçi sen dah
haklısın tatlım
Ama tek bugünlük
O kadarcık da olsun

Gayet sağlıklı olmuş tatlım

Menü ve spor güzel bebek sadece salça yerine sağlıklı bişey tercih etseydin

Eeee abla cok az çörek pasta falan yokmuyd
Çok beklersiniz güzellik
Sizinle cuma görişicizzzz

Hey maşallah,harikasın canım benimmm
Teşekkür ederim bebeğim
Başlangıç için güzel bitanem
Ama tarhanayla ekmek beraber olmasa daha iyi olur

Fena değil cnm
Sen hakettin Şeydam darısı bizlere inşallah

Iyi aksamlar bende 110 kiloyum ve zayiflamak istiyorum burayi tavsiye ettiler imdaatttttt yardiminizi bekliyorum bayanlar
Slm cnm
Motivasyon amaçlı katılmak istersen bize katılabilirsin cnm ilk sayfada kurallar var bi oku istersen

Kızlar bu hafta 11 takım içinde nur topu gibi bi dokuzunculuğumuz oldu

Lütfen özellikle listedekiler ellerinden geleni yapsınlar
Heralde 1.olarak bunu ancak telafi ederiz
Kendi adıma çok utandım

Zuhal.ablacigim.selam
Ben simdi.yuzdemi hesapladim oyle bi.ogrenmek icin mesela.67den 1 kilo cikarip.hesapladim aynen senin dedigin sekilde sonuc soyle.oldu
1.49253731 oldu
Ben bunu sadece
1.49.olarak mi yazacagim bildirimde ablacigim:)))

Zuhal.ablacigim.selam
Ben simdi.yuzdemi hesapladim oyle bi.ogrenmek icin mesela.67den 1 kilo cikarip.hesapladim aynen senin dedigin sekilde sonuc soyle.oldu
1.49253731 oldu
Ben bunu sadece
1.49.olarak mi yazacagim bildirimde ablacigim:)))
Evet cnm

Sadece 49 dan sonraki 3.rakam 5 ve üzeri olursa o zaman yuvarlama yapılır 50 olur

Kamilem geçmiş olsun kuzum.
Menü de gayet güzel. Bu hafta senden iyi bir kilo bekliyorum.

Nilüfetim her geçen gün bizi bu yoldan uzsklaştırır. Çünkü süre uzadıkça sıkılıyoruz vr kilo verme hırsımızdan uzaklaßıyoruz. Bu yüzden nilüfer seni hep burada görmek istiyorum kuzum.

Canım menü çok güzel. Afiyet olsun.

Menü süper değil ama cuma için idare eder.

Darısı başımıza canım. Benim hedef zaten 38 -40 arası olsam yetr. Senin adına çok sevindim. Çok güzel kilolar verdin. Taktir ediyorum seni canım.

Iyi aksamlar bende 110 kiloyum ve zayiflamak istiyorum burayi tavsiye ettiler imdaatttttt yardiminizi bekliyorum bayanlar

Canım hoşgeldin.

Klasik kahvaltıdan sıkıldım. bu sabah değißiklik yapayım dedim. Ev salçasıydı.

Kizlar migrenim tuttu hic iyi degilim tele zor bakiyorum suan sabah anca gelirim sanirim opuyorum hepnizi

Burcum geçmiß olsun. Aman dinlen kuxum sen.

Kızlar bu hafta 11 takım içinde nur topu gibi bi dokuzunculuğumuz oldu

Lütfen özellikle listedekiler ellerinden geleni yapsınlar
Heralde 1.olarak bunu ancak telafi ederiz
Kendi adıma çok utandım

9. Culuk bize yakışmadı.
Hadi haftaya birincilik bizim. Ben listede olmasam da atkanızdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…