- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.401
Çok geçmiş olsun canımSelam kizlar mefkus abla ben tartilamadim esimi goreve cagirdilar alel acele randevu saatimiz gelmeden goturduk doktora
Oglumun yuzunde kızarıklıklar vardi geçenki doktorun önemsiz gormesine inanmamistim iyikide evhamli arastiriyorum..cocugumun yuzde doksan sut urunlerine alerjisi varmis normal mamayi kesti ozel mama verdi krem verdi bende diyete girdim peynir yumurta yogurt tereyag anlayacaginiz sut urunlerinin hepsi icine azcik bile girse yemeklerin yasak kiruyemis tahin bunlarda..mama bitince ve yuzundekiler gecince normal mama ve diyeti bozucam doktora gidip tahlil vericez..
Oglumun huysuzluguda uyku bozukluguda yuksek ihtimal bundanmis
Günaydın hoşgeldin aramıza ben Poni 5 aydır bu takimdayim 13 kilo gitti bir kizim var erken kalkmama sebep olanHosbulduk canim gunaydin
Üstteki nickine tıkla orada kişisel bilgileriniz kısmı var oraya yazabilirsin,(en altta) değişiklikleri kaydetmeyi unutmaMesela kilo boy ve ulasmak istediginiz kiloyu nereden yaziyorsunuz onu bulmaya calisiyorum
Günaydın herkese annem geliyor bugün bir gün kalacak sadece, yengem hasta ve yegenlerime bakması gerekiyor annemin. Gurbetteyim 5 yıldır biraz alışsamda hala zor geliyor
Canim hamilelik sonrasi diyet yapiyordum tam zayifladim biraz derken ust uste hamile kaldim 4. hamileligim yazin bitti.Kizim oldu ve 1 hafta sonra oldu.Psikolojik olarakta etkilenince cok kilo aldim.
Hosgeldin canimMeraba canim sabir en onemlisi insallah verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?