Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Tesekkurler.En onemli sey morivasyon zaten hemen okuyor ve katiliyorum umarim sizler kadar incelirim

Günaydın herkese annem geliyor bugün bir gün kalacak sadece, yengem hasta ve yegenlerime bakması gerekiyor annemin. Gurbetteyim 5 yıldır biraz alışsamda hala zor geliyor

Canim hamilelik sonrasi diyet yapiyordum tam zayifladim biraz derken ust uste hamile kaldim 4. hamileligim yazin bitti.Kizim oldu ve 1 hafta sonra oldu.Psikolojik olarakta etkilenince cok kilo aldim.

Bende erken kalkiyorum canim calisinca bunye alisiyor sanirim halbuki haftasomu olsada bi uyusam der dururum

Günaydın herkese annem geliyor bugün bir gün kalacak sadece, yengem hasta ve yegenlerime bakması gerekiyor annemin. Gurbetteyim 5 yıldır biraz alışsamda hala zor geliyor

Günaydı tatlım. Olsun bak 1 gün de olsa göreceksin hasret gidereceksin

Canim hamilelik sonrasi diyet yapiyordum tam zayifladim biraz derken ust uste hamile kaldim 4. hamileligim yazin bitti.Kizim oldu ve 1 hafta sonra oldu.Psikolojik olarakta etkilenince cok kilo aldim.

Hoşgeldin ben meliha 37 yaşındayım3 aydır buradayım ve 10 kg civarında verdim biri 8 yaşında diğeri 8 aylık iki yavrum var. Azimli olunca inanki veriliyor ama unutma bu kiloları bir iki haftada almadığın gibi bir iki haftada da kurtulamayacaksın hepsinden sabırla veriliyor :)

Meraba canim sabir en onemlisi insallah verecegim
Hosgeldin canim
Ben ayşe 29 yasinda 5 aylik tup bebekle olan bir oglum var
Kilolarimiz ayni nerdeyse seninle iyi yarisicaz :) ben daha oncede 35 kilo civari vermistim
Bende iki uc haftadir burdayim listeye girmedim henüz bazi nedenlerden dolayı

Hoşgeldin aramiza

Meraba canim umarim ikimizde veririz sagliklica senin yas avantajin var ben 35 yasindayim 10 yasinda bir oglum ve 7 yasinda bir kizim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…