Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok da kötü sayılmaz canım
3 dilim pizza yi gormedim ki :):) :) güzel canjm
Biraz karışık tatlım
Çok güzel canım

Guzel canim menunu begendim.
Menümü yazim bari.
09.00 kuru incir 3 tane
09.30 1 dilim yaş pasta
11.00 activia kayisili yoğurt
12.42 ciğer kavurma yağsız tabi ki salata
15.00 yarım portakal
17.30 fırında sebzeli tavuk ayran
Su 2lt olur
Spor yok
O pastadan bir dilim daha yeseydin nehircim bugun ciss yapabiliyorduk:)))menun gayet iyi canim
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
10 parca patates
2 halka sucuk
Yarim kk peynir
3 zeytin

Ara 15.00
3 ceviz

Aksam 17.00
1 tabak barbunya yemegi
Salata
1 tane cin biber

2 litre su
Spor yok
Tatlim sucuk dunde yemistin keske sadece patatesle kalsaydin neyse telafi edersin guveniyorum sana:)
Tatlim hosgeldin aramiza ben masal bir bucuk aydir burdayim,evliyim 29 yasindayim.menune gelecek olursam manti miktarin cok degil yani bol yogurtla sorun degil ama gunduz duzensiz yemissin sanki meyveleri ac karinla yemeni tavsiye ederim ogun aralari tercih et yoksa cok zararli diye biliyorum.
Birakmayalim tatlim uc dilim fazla olmus ama eritecegine eminim ha gayret:))
Bugun cisslari gormuyoruz ama bana pek saglikli gelmedi menun,eti form yemissin misir vs bence saglikli olmamis

Bende menumu yazayim
Sabah 09 45
Iki dilim tb ekmegi iki zeytin
Az bi miktar peynirli yumurta
Öğle 14 00
Bir tabak barbunya yemegi
Iki kasik pilav salata
Aksam18 30
Dort kasik barbunya
Iki dilim tb ekmegi domates salatalik
( yiyecek bisey bulamadim annem diger yemege tereyag koymuş ogrenmeden once)
Ara yarim armut yarim portakal

Tatlım mantı dışında çok kötü değil ama karışık olmuş biraz
Cumaya kadar da cıss olmasın lütfen

Kizlar selammm gecmisi ojuyup geliyorum hemen yaniniza
Zuhal ablaaa masallah 72 oldun sonunda tebriklerrrrre:))))
Teşekkürler fıstık
Sizi yakalıcam dermişim

Rabiam ama cıssları sabah yada öğlen yicektik

2.aranda zaten çok yemişin cnm pek ara gibi olmamış
Bide havuç pişince gi si yükseliyor onun için bazen çiğ olarak yenebilir
Çok sık tüketmiyoruz çünkü şeker oranı fazla

Çok güzel olmuş masalım
Senin için bide şunu düşündüm
Pazartesiden sonra ara yapmamayı denesen nasıl olur

Tatlım Akşam barbunyayı biraz daha fazla yiyip bol salata olsaydı ekmek olmasa daha iyiydi

Abla evet suyu az iciyorum ama iki lt ye tamamlıyorum genelde
Yarindan itibaren dikkat edicem iyice zaten yiyeceklerimde kisitlandi sutum azalmasin suyu çoğaltmam lazim
Cnm Senin emziemediğini düşünsek bile içmen gereken su 3.7 lt.
O yüzden suyun içine limon elma vs doğrıyarak daha aramolı yapabilirsin ve sağlıklı olur

Bide SEFEROĞULLARI yla ilgilenmeyi unutma
Takım kaptanları olarak kızların etide kemiğide sizin

Abla aslinda ben bugun ciss yemeyecektim.o yizden sabahi falan normal.yedim ama ajsama pizza isi.olunca isler degisti ozur dilerim abla gec oldu saati evet ama ben yaptim abla hamuru cokama cok inceydi ve suan erirmek icin herseyi yapiyirum inan

Bugün tartı günü olduğu için ekstra geç kalktım 10 da. Tartılmak için birazdaha bekledim

11.15 __bisküvi waffele

18.15 __1 kase baharatlı yoğurt

Waffeldan sonra karnım ağrıdı hiç canım bişey istemedi acıkmadımda yoğurdu zorla yedim

Su 2.5 lt yi geçer

Olabilir abla tamam ara ogun yapmayayim, zaten ogunlerim doyurucu oluyor.pazartesiden sonra ara ogun yok.

Abla aslinda ben bugun ciss yemeyecektim.o yizden sabahi falan normal.yedim ama ajsama pizza isi.olunca isler degisti ozur dilerim abla gec oldu saati evet ama ben yaptim abla hamuru cokama cok inceydi ve suan erirmek icin herseyi yapiyirum inan
Şu 2 gün dikkat edersen pazartesi artı olmasın cnm
Bide geçen hafta spor yapmadığın için bu hafta yapınca metobolizman da hareketlenir

Abla masallah bu kadar yemene ragmen acikmamana hayranim.Haddim degil ama saglikli olmamis gibi

Abla masallah bu kadar yemene ragmen acikmamana hayranim.Haddim degil ama saglikli olmamis gibi
Ne demek haddim değil fıstığım
Biliyorum cnm sağlıklı değil
2 haftadır aklımda bu Waffel vardı içi ballı falan. Kalorisi baya var
Günlük kalori ihtiyacımı yeterince almış oldum tabi kalitesiz olarak

Suan 40 dakika 6.0 seviyesinde yuruyus yapildi abla dahada yapacagim ins.zaten pizza asiri derecede migdemi bulandirdi abla midemiz alismis az yemege aryik.artik ciss yok ablaa:)))
Şu 2 gün dikkat edersen pazartesi artı olmasın cnm
Bide geçen hafta spor yapmadığın için bu hafta yapınca metobolizman da hareketlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…