Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

Günaydın kaptanım

Kaptanım ekstra kuralların var mi
Olmazmiiii :)
Aksam yemeklerini cok hafif gecirelim
Sabah kalkinca ve aksam yatarken ben yiyemesemde sizler yogurt yiyin metabolizma çalışsın...suya yuklenelim :)
Sabahtan beri 1 lt yi gectim ben bakalim ne kadar içebilicem

Regldendir canim tartilma simdi bitince ineceksin görürsun moralini bozma
Gecmis olsun canim bol su icip vucuttan atmaya çalış

B burcugncy
Burcum çok geçmiş olsun cnm

S sevilumut
Sevilcim geç spor yapmakta etki ediyor cnm
Bikaç güne regli şişkinliğinde gider sen canını sıkma sadece tuza dikkat et bol su iç
Maydonoz suyuda içebilirsin

Semay25
Tatlım biraz kendinden bahsetsene
Bide niye direk bu takıma geldin merak ettim

Ayşem eve geçtinmi yoksa annengildemisin
Takım içi yarış için kilon lazım
Nasıl yapıcaz
Tartılamadıysan geçen haftaki kilondan hesaplayıp yüzdeni 2 ye böleriz olmazsa

Canim 35 yasinda 13 yildir evli 2cocuklu bir bayanim.Okul muduruyum ve yogun calisiyorum.Cok hareketli konuskan bir insanim.Klupte derdime derman ararken 9. Takimi tavsiye ettiklerini okudum.Tecrubeli arkadaslar var dediler.Aradim ve sizi buldum canim.....

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kandine
Gunaydin 9. Takimin guzel ve tatli bayanlari kacamaksiz guzel bir hafta sonu olsun insallah:))
günaydın tatlım

Merhaba kızlar ben 24 yaşında başta tombik bi kızken 1 senelik mücadelemin ardından hedefine az kalmış GizemBüsra 9 Mart 2015 e 90 kiloyla başladım 1 ay sonra 9. Takıma geldim bi kaç ay durdukları sonra bazı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye oldum ama hiç bırakmadım takımda olmasamda ayrı kaldığım zamanlar bırakmadım hiç ve 32 kilo verdim şu an 58 kiloyum ve hedefim 50 olmak inşallah oda olacak :)

Kimler tavsiye ettiki
Bende çok meraklıyım

Cnm Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
1 senedir bu takımdayım
Eğer sende düzenli paylaşıma devam edersen burda motivasyonun hiç düşmez rüzgara kapılıp kilolardan kurtulursunn
Burda azimle devam edip çok güzel kilolar veren arkadaşlar var

Bide ara kontrol için cuma haricinde pazartesi de kilo bildirim günü

Senin troid vs.bi rahatsızlığın varmı

Aslında şimdi bile çok iyisin cnm Ama tabi bu kadar vermişken insanın hayalindeki kiloya düşmesi güzel olur
Şu anda 5 lerde olan bi sen varsın burda

Aslında şimdi bile çok iyisin cnm Ama tabi bu kadar vermişken insanın hayalindeki kiloya düşmesi güzel olur
Şu anda 5 lerde olan bi sen varsın burda
Aynen ablam bide yeni reglim bitti ödemim var şuan aslında 57 arasıydım şiştim biraz bel çevremden gitmesi lazım kalan kilo mu da egzersizle birlikte yapıp vericem inşallah bu arada Beril abla gittimi hiç goremedim

Masallah size yaa supersiniz valla..Hicbir rahatsizligim yok.Diyet icin kadinlar klubune girdim orada bayanlarin yazdiklarini okudum.Ismini hatirlayamayacagim ama bir bayan digerine tavsiye etmisti.

Masallah size yaa supersiniz valla..Hicbir rahatsizligim yok.Diyet icin kadinlar klubune girdim orada bayanlarin yazdiklarini okudum.Ismini hatirlayamayacagim ama bir bayan digerine tavsiye etmisti.
Pazartesi sabah tartilip bildiririm acemi oldugum icin yonlendirmeleriniz benim icon onemli tesekkurler

Beril bi süre dinlenmek istedi cnm
Belki yakında gelir

Senin iş durumları ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…