- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.441
Kizlaf selm hastaneye gttim dum gece parol filan gecirmeyince tansiyon filan tavan yapmis. Tsh im yukselmis bende iyot ekskligine bagli hipotiroidi var ama ilac kullanmiodum tuzla folan destekliodum serum filan taktiklar o kadar sisimki suan gozlerim gorunmuo
Günaydın kaptanımGünaydınlarrrrr
SEFEROĞULLARI TELLIOĞULLARI
Cuma günü yeşil vadi kimin olacak
Herkes silahlarını kuşansın
Bizim silahımız sağlıklı menüler spor ve bol suyumuz
Bende sağlıklı kahvaltımı yaptım şimdi çay keyfi yapıyorum
Olmazmiiii :)Kaptanım ekstra kuralların var mi
Regldendir canim tartilma simdi bitince ineceksin görürsun moralini bozmaGünaydın kızlar. Düngece yatmadan 45 dk kardio yaptım ve şuan bütün kemiklerim ağtıyo. Bugün tartıda +600 olmamı kardioya bağladım ama bi tarafım bağlamadı neden girgide artı çıkıyorum anlamadın dünde çok az yedim. Salıdan beri minimum şekilde az yiyorum ama artıyım çok değişik. Böyle gördükçe motivasyonım düşüyo iyice.
Gecmis olsun canim bol su icip vucuttan atmaya çalışKizlaf selm hastaneye gttim dum gece parol filan gecirmeyince tansiyon filan tavan yapmis. Tsh im yukselmis bende iyot ekskligine bagli hipotiroidi var ama ilac kullanmiodum tuzla folan destekliodum serum filan taktiklar o kadar sisimki suan gozlerim gorunmuo
Tabiki fıstığım gerçi zaten sen çıtır oldun ama buraya renk katarsınMefkurem ablacımm bende gelebilirmiyiim :)
Ayşem eve geçtinmi yoksa annengildemisinOlmazmiiii :)
Aksam yemeklerini cok hafif gecirelim
Sabah kalkinca ve aksam yatarken ben yiyemesemde sizler yogurt yiyin metabolizma çalışsın...suya yuklenelim :)
Sabahtan beri 1 lt yi gectim ben bakalim ne kadar içebilicem
Regldendir canim tartilma simdi bitince ineceksin görürsun moralini bozma
Gecmis olsun canim bol su icip vucuttan atmaya çalış
Canim 35 yasinda 13 yildir evli 2cocuklu bir bayanim.Okul muduruyum ve yogun calisiyorum.Cok hareketli konuskan bir insanim.Klupte derdime derman ararken 9. Takimi tavsiye ettiklerini okudum.Tecrubeli arkadaslar var dediler.Aradim ve sizi buldum canim.....
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kandineKizlaf selm hastaneye gttim dum gece parol filan gecirmeyince tansiyon filan tavan yapmis. Tsh im yukselmis bende iyot ekskligine bagli hipotiroidi var ama ilac kullanmiodum tuzla folan destekliodum serum filan taktiklar o kadar sisimki suan gozlerim gorunmuo
günaydın tatlımGunaydin 9. Takimin guzel ve tatli bayanlari kacamaksiz guzel bir hafta sonu olsun insallah:))
inş öyledir ablacımSevilcim geç spor yapmakta etki ediyor cnm
Bikaç güne regli şişkinliğinde gider sen canını sıkma sadece tuza dikkat et bol su iç
Maydonoz suyuda içebilirsin
Tamam ablaciim kendimi biraz daha toparlamaMAM lazım bu çıtır lık konusunda :)Tabiki fıstığım gerçi zaten sen çıtır oldun ama buraya renk katarsın
Istersen kendini tanıt arkadaşlar tanısın seni
Kimler tavsiye ettikiCanim 35 yasinda 13 yildir evli 2cocuklu bir bayanim.Okul muduruyum ve yogun calisiyorum.Cok hareketli konuskan bir insanim.Klupte derdime derman ararken 9. Takimi tavsiye ettiklerini okudum.Tecrubeli arkadaslar var dediler.Aradim ve sizi buldum canim.....
Aslında şimdi bile çok iyisin cnm Ama tabi bu kadar vermişken insanın hayalindeki kiloya düşmesi güzel olurMerhaba kızlar ben 24 yaşında başta tombik bi kızken 1 senelik mücadelemin ardından hedefine az kalmış GizemBüsra 9 Mart 2015 e 90 kiloyla başladım 1 ay sonra 9. Takıma geldim bi kaç ay durdukları sonra bazı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye oldum ama hiç bırakmadım takımda olmasamda ayrı kaldığım zamanlar bırakmadım hiç ve 32 kilo verdim şu an 58 kiloyum ve hedefim 50 olmak inşallah oda olacak :)
Tatlım herzaman ne diyoruzinş öyledir ablacım
Aynen ablam bide yeni reglim bitti ödemim var şuan aslında 57 arasıydım şiştimAslında şimdi bile çok iyisin cnm Ama tabi bu kadar vermişken insanın hayalindeki kiloya düşmesi güzel olur
Şu anda 5 lerde olan bi sen varsın burda
Masallah size yaa supersiniz valla..Hicbir rahatsizligim yok.Diyet icin kadinlar klubune girdim orada bayanlarin yazdiklarini okudum.Ismini hatirlayamayacagim ama bir bayan digerine tavsiye etmisti.Kimler tavsiye ettiki
Bende çok meraklıyım
Cnm Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun var almanyada yaşıyorum
1 senedir bu takımdayım
Eğer sende düzenli paylaşıma devam edersen burda motivasyonun hiç düşmez rüzgara kapılıp kilolardan kurtulursunn
Burda azimle devam edip çok güzel kilolar veren arkadaşlar var
Bide ara kontrol için cuma haricinde pazartesi de kilo bildirim günü
Senin troid vs.bi rahatsızlığın varmı
Pazartesi sabah tartilip bildiririm acemi oldugum icin yonlendirmeleriniz benim icon onemli tesekkurlerMasallah size yaa supersiniz valla..Hicbir rahatsizligim yok.Diyet icin kadinlar klubune girdim orada bayanlarin yazdiklarini okudum.Ismini hatirlayamayacagim ama bir bayan digerine tavsiye etmisti.
Beril bi süre dinlenmek istedi cnmAynen ablam bide yeni reglim bitti ödemim var şuan aslında 57 arasıydım şiştimbiraz bel çevremden gitmesi lazım kalan kilo mu da egzersizle birlikte yapıp vericem inşallah bu arada Beril abla gittimi hiç goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?