- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #132.481
Size nasil hitap edecegimi sasirdim ama samimiyetiniz ve saygimdan abla desem rahatsiz olmazsiniz umarim hemen ayarliyorum dun 110 dumBu hafta takım içinde 2 grub yaptık
Birbiriyle yarışacak
@gizembusra
Gizemcim sen tellioğulları da ol
O takımı kaptanı @-Bin muhtesem gunes-
Dünkü kilon neyse bildir ona göre cuma ona göre hesap yapılacak
Takım logosu A
Sende profilin resmini öyle yaparsan o grubta olduğun belli olur
Semay25
Semacım sende SEFEROĞULLARI da ol
Grubun logosu B
Profil resimlerinden görebilirsin
Sende yaparsan iyi olur
O grubun kaptanı @lepistesinyavrucugu
Dünkü kilon 110 muydu
Cuma ona göre yüzden hesaplanacak
Iyi eğlenceler bebekGünaydınnnnnn başta A TAKIMI olmak üzere bütün fıstıklarKalktım,diyet kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın nişanı var başka ilçede hazırlanıp 4 gibi çıkıcam dönüşüm yol uzunluğundan dolayı akşam 10'u bulur ama gelince gelirim hemen canlarım
Supersin ya darisi basimizaBugün tartılmistim 58 kiloyum @-Bin muhtesem gunes-
Hiç farketmez tatlımSize nasil hitap edecegimi sasirdim ama samimiyetiniz ve saygimdan abla desem rahatsiz olmazsiniz umarim hemen ayarliyorum dun 110 dum
Bu sefer son kez sağlıklı olarak verip geri almıcaz şekercimZaten benim sorunum hizli kilo verip hizli alabilme malesef.
Bizim ićinde bol bol gobek at kaptanim hem spor yapmıs olursunGünaydınnnnnn başta A TAKIMI olmak üzere bütün fıstıklarKalktım,diyet kahvaltımı yaptım.Arkadaşımın nişanı var başka ilçede hazırlanıp 4 gibi çıkıcam dönüşüm yol uzunluğundan dolayı akşam 10'u bulur ama gelince gelirim hemen canlarım
Moral bozmak yok tatlımBizim ićinde bol bol gobek at kaptanim hem spor yapmıs olursun
Kizlar ya cuma gunu kondusyon bisikletim gelmisti plastigi catlak geldi sinir oldum hevesim kursağımda kaldı aradık saglam parca gonderiyoruz dediler onuda yanlıs parca gondermisler çıldıracağım göğsume okuz oturmuş gibiyim ustune regli oldum uf ya o kadar heveslenmiştim
b takımına hoşgeldin cnmPazartesi sabah tartilip bildiririm acemi oldugum icin yonlendirmeleriniz benim icon onemli tesekkurler
tebrikler fıstıklar____9.TAKIM _____
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ ________
1.__MEFKUREM ___________%1.37
2.__ARIVER ________________%0.73
3.__BURCUGNCY ___________%0.70
KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE
KOCAMAAAAAN TEBRİKLER
Hosbulduk canimb takımına hoşgeldin cnm
Merhaba kızlar ben 24 yaşında başta tombik bi kızken 1 senelik mücadelemin ardından hedefine az kalmış GizemBüsra 9 Mart 2015 e 90 kiloyla başladım 1 ay sonra 9. Takıma geldim bi kaç ay durdukları sonra bazı sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye oldum ama hiç bırakmadım takımda olmasamda ayrı kaldığım zamanlar bırakmadım hiç ve 32 kilo verdim şu an 58 kiloyum ve hedefim 50 olmak inşallah oda olacak :)
Size nasil hitap edecegimi sasirdim ama samimiyetiniz ve saygimdan abla desem rahatsiz olmazsiniz umarim hemen ayarliyorum dun 110 dum
Hosbulduk canimCanim hosgeldin takimimiza:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?