Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben indiremedim galiba bilgisayarımda eksik olan bir program var o yüzden açmıyor. neyse artık. bu arada hoppidicik arkadaşım tatlı süt yapar mı yapmaz mı emin değilim. kendimi çok kısıtlamak da istemiyorum diyetisyene gittim o kadar sıvı gıda falan verdi süt arttıracak ama benim sütüm yine de azaldı. belki de psikolojik o yüzden çok sıkmak istemiyorum kendimi. canımın istediği her şeyden yiyeceğim ama az yiyeceğim.

merhaba arkadaşlar grubunuza bende katılabilirmiyim şuanda 60 kiloyum hedefim 50 boyum 1:53 3 ayda hedefime ulaşmam gerekiyor

kızlar bişey sorucamm hiç takviyeli zayıflamayı deneyeniniz oldumu ?
hani şu haplarla bitkisel olanlarıyla filan bi işe yarıyolarmı acaba ?
canım benim kızkardeşim bber hapı kullanıyor..çok susatıyormuş..artı spora gidiyor ve yağ yakıcı kullanıyor..15 günde 2,5 kilo sadece yağ yaktı..

bende isterim kaptancım..bende bende..

nerden fan oluyoruz..

en iyisini yapıyorsun canım..

sporcu içeceğide deniyor..sıvı içecek, spor yapmadan içiyorsun..multipower adı..20 tane var içinde..100 tl..
100 tl mi ay içemem ki ben onu kıyamam içeye hem içemem öyle şeyleri ben şu altın çileği deneme istiyorum ama nedir bilmiyorum,bu arada o dediğin şey çizelgeyse bende baya uğraştımama yaptım

menümü yazıyorum sabah 1yumurta haşlanmış 2 dilim layt ekmek peynir 1 domates 1 çay 5 zeytin ara 1 portakal 10 fındık öglen kapuska roka salatası yogurt ara ögün 3 kepek bisküvü çay 3 kuru kayısı akşam balık salata 2 saat sonra portakal 1 elma bittcek aralarda su içiyorum 3 lt tamamlıyorum

aldım canımkaptanım benim:81:ALLAH razı olsun bol bol yağar yakarsın incelir dal gibi olursun innşşşşş...

Amiiiiiiiinnn.... :))) sende inş.
Tatlı süt yapmaz.. Bol bol meyve suyu ve su içmelisin... asnne sütünün %90ı sudan oluşur. Bol bol su iç sedacım.Bu arada sanada link atayım istersen.. videoları acamıyorsan vlc player indir. o zaman acarsın
bende isterim kaptancım..bende bende..
tamam atarım şimdi. Kadınlar klübü fanı olan varmı diye sordum.. tanısma babından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…