- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.261
canım canım canım kaptanım ne dua ederim sanagönder cnm sen ben indirim burda yapabildiğim kadar yaparım
attım bak mesajlarına :))
canım benim kızkardeşim bber hapı kullanıyor..çok susatıyormuş..artı spora gidiyor ve yağ yakıcı kullanıyor..15 günde 2,5 kilo sadece yağ yaktı..kızlar bişey sorucamm hiç takviyeli zayıflamayı deneyeniniz oldumu ?
hani şu haplarla bitkisel olanlarıyla filan bi işe yarıyolarmı acaba ?
bende isterim kaptancım..bende bende..Arkadaşlar LeSLie çok etkili bir program ve bununla zayıflayanı çok gördüm.. İşyerin müsaitse yapabilirsin tabi demet.. Ben netten bi site üzerinden indirdim. Ayrıca orda cok güzel dans ve spor programlarıda var onları da yapıyorumKaptanlığımı kutlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim :))) yardımcıyı bilmiyorum... Benden sonra en cok kim giriyorsa o olsun...
nerden fan oluyoruz..evt olabilir... ya o program kalmasınçok güzel çünkü sana özelden mesaj atayım adresi. ordan indir tamam mı? Ben bu sporu sauna eşofmanla yapıyorum acayip terliyorum.. inş. faydası olur.. Link atayım mı sana?
Kızlar bu arada facebook fanda olanlar varmı
en iyisini yapıyorsun canım..ben indiremedim galiba bilgisayarımda eksik olan bir program var o yüzden açmıyor. neyse artık. bu arada hoppidicik arkadaşım tatlı süt yapar mı yapmaz mı emin değilim. kendimi çok kısıtlamak da istemiyorum diyetisyene gittim o kadar sıvı gıda falan verdi süt arttıracak ama benim sütüm yine de azaldı. belki de psikolojik o yüzden çok sıkmak istemiyorum kendimi. canımın istediği her şeyden yiyeceğim ama az yiyeceğim.
canım benim kızkardeşim bber hapı kullanıyor..çok susatıyormuş..artı spora gidiyor ve yağ yakıcı kullanıyor..15 günde 2,5 kilo sadece yağ yaktı..
yağ yakıcı dediğin nedir cnmbende spora başlıycam en yakın zamanda inşş:81:
100 tl misporcu içeceğide deniyor..sıvı içecek, spor yapmadan içiyorsun..multipower adı..20 tane var içinde..100 tl..
altın çilek nasıl birşey?100 tl miay içemem ki ben onu kıyamam içeye hem içemem öyle şeyleri ben şu altın çileği deneme istiyorum ama nedir bilmiyorum,bu arada o dediğin şey çizelgeyse bende baya uğraştım ama yaptım
sorun ne canım?çizelge yapanlar yardımmmm(
sorun ne canım?
takıldığın yeri söylersen yardımcı olmaya çalışayım.
aldım canımkaptanım benim:81:ALLAH razı olsun bol bol yağar yakarsın incelir dal gibi olursun innşşşşş...
Tatlı süt yapmaz.. Bol bol meyve suyu ve su içmelisin... asnne sütünün %90ı sudan oluşur. Bol bol su iç sedacım.Bu arada sanada link atayım istersen.. videoları acamıyorsan vlc player indir. o zaman acarsınben indiremedim galiba bilgisayarımda eksik olan bir program var o yüzden açmıyor. neyse artık. bu arada hoppidicik arkadaşım tatlı süt yapar mı yapmaz mı emin değilim. kendimi çok kısıtlamak da istemiyorum diyetisyene gittim o kadar sıvı gıda falan verdi süt arttıracak ama benim sütüm yine de azaldı. belki de psikolojik o yüzden çok sıkmak istemiyorum kendimi. canımın istediği her şeyden yiyeceğim ama az yiyeceğim.
tamam atarım şimdi. Kadınlar klübü fanı olan varmı diye sordum.. tanısma babından :))bende isterim kaptancım..bende bende..
merhaba arkadaşlar grubunuza bende katılabilirmiyim şuanda 60 kiloyum hedefim 50 boyum 1:53 3 ayda hedefime ulaşmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?