Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam bayanlar...dün bilgisayara oturamadım..dolayısıyla dünkü menümüde yazamadım..:kısaca özetleyeyim..sabah:1dilim ekmek, 3 zeytin, domates, peynir, şekersiz çay....arada vakitsizlikten birşey yiyemedim...öğlen 1 tabak karalahana yemeği...ve işte şooookk geliyor.öğleden sonra mevlüte gitmiştim, 1 tabak tavuklu pilav..akşam 1 kase yoğurt ve yarım simit..bugün burdayım inşallahh...

aaa..hoşgeldin canım..adın neydiki....ben berna..

Sabah LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru LeSLie ile 3 mil...

Yatana kadar 3 lt. su...Bugün böyle yapacağım inşallah..
ya hep sorucam unutuyorum..leslie ne?

hoşgeldin fangy..bende daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi uygulamaya çalışıyorum..

Tamam. Fatma abla için uygunsa benim için sorun yok.. Menüm de iyi mi atilla abi? Sen ve uruz bu takımın atilla abisisiniz
mütedeyyin canım kaptanlığın hayırlı olsun...atilla abi????

günaydın kızlar:79:
çok şükür sağ salim istanbuldan ankaraya dönebildik:)
hoşgeldiiiinn..

oh be sonunda su cızelgeyı yapabıldımm
bende ticker istiyorum..biraz uğraşıcam bakalım..

aRKaDaŞLaR HePiNiZe GüNaYDıN
BoL iRaDeLi BiRGüN DiLiYoRuM HeRKeSe...
aaaaamiiiiinn.:))

Hoppidicik teşekkür ederim :) LeSLie spor programı.. Sitemizde onun sayesinde zayıflayan cok olmuş.. Bende bu spora basladım. Atilla abide Zuhal topalda var ya,hep yorum yapıyo o yüzden dedim :)))

demet ne gibi bir liste mesela? acarmısın biraz

9. TaKıM üYeLeRiMiZ

Mütedeyyin: 81 kg. - 1.55 cm

Fadime02: 101 kg. - 1.58 cm

Softty: 65.2 kg. - 1.52 cm

Hoppidicik: 93 kg. - 1.68 cm

Banucan1975: 90 kg. - 1.70 cm

Duyguzeyno: 79 kg - 1.60 cm

Demettuba83: 81 kg. - 1.68 cm

Fangy: 86 kg. - 1.65 cm

Arseda: 83 kg. - 1.66 cm

Fitsema: 87 kg. - 1.67 cm

Hüzünlü_Melek: 87 kg. - 1.60 cm

Toplam 11 kişiyiz... Boy ve Kilosunu yanlış yazdıklarım varsa beni uyarsın. Yarım 12.00'ye kadar kilomuzu bildireceğiz arkadaşlar unutmayın

herkese günaydın. bugün diyette ilk günüm. inşallah irademe sahip çıkıp zayıflayacağım. kendimde çok değişiklikler yapmak istiyorum bunun için de öncelikle kendime güvenimin gelmesi lazım. ilk iş hedeflediğim 68 kiloya gelmek.
sabah 1 bardak limonlu sıcak su ile güne başladım.
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği- 2 dilim peynir- maydonoz-3 zeytin-3 tane fındık-3 tane küçük çokoprens-şekersiz çay
ara öğün olarak yeşil çay içtim ve şimdi 1 tane elma yiyeceğim.

mütedeyyin yine anlamadı ben:)leslie nasıl bir program?netten falanmı indiriyosun, ilk defa duydum canım...artı atilla abiyi yine anlamadım..poffff..bu diyet işi bende farklı tesirler yapıyo anlaşılan:)

sabah ekmek yemişsin zaten canım , neden çokoprens yedin?onuda anlamadım...

ya ben bugün hiçbir şey anlamıyorummm....

canım mesela ara öğünlerimiz saati ve yediklerimiz ortak olsun,yada yemek saatlerimiz aynı olsun gibi...
kilo olarak hepimiz birbirimize çok yakınız hepimiz için uygun olur,bide kesinlikle günde 2,5 lt su içilecek gibi...

canım ben pazartesi 93.50 idim..yarın regl olucam..inşallah birşey vermişimdir..

öğle yemek vaktii menümü iletiyorum;

1 kepçe çorba hazırsa içmiyorum el yapımıysa içiyorum
salata
2 adet haşlanmış orta boy patates

öyle olsa güzel olurdu ama, hepinmizin bir vakti bir vaktini tutmayabiliyor... o yüzden yemek saatlerini herkes kendi ayarlar. suya gelince evet kesinlikle 2.5 lt içmeliyiz kızlar :))

EVET LeSLie yi netten indiriyorsun. Mesela benim kullandıgım program yüyürüş yapamayanlar için.. onu yapınca bir saat yürümüş gibi oluyorsun ve bütün kaslarını calıstırıyor. ben iki gündür yapıyorum her yanım agrıyor :)) atilla abiye gelince yav Zuhal toplla izdivacı bilmiyonmu sen? orda atilla var ya kel,genç biri o işte :))

öğle yemek vaktii menümü iletiyorum;

1 kepçe çorba hazırsa içmiyorum el yapımıysa içiyorum
salata
2 adet haşlanmış orta boy patates

listemizi akşam hep beraber yazalım. sabah-öğle-akşam gibi.. o zaman yorum yapması kolay olur. böyle kopuk kopuk olmuyor :))

selam kızlar küçük kızım hala iyleşmedi onla ugraşmaktan dıyetıde aksatıyom ama dunku lıstemi bi yazayım baklım
sabah
3 dilim tam bugday ekmek
beyaz peynır azıcık yagda yumurta iki ç bardagı tek şekerli çay domates 2 3 zeytıin
ara
1 b yarım yaglı süt
öglen
1 tabak çorba
ara
1 avuç dolusu badem soslu mısır
akşam
1 tabak çorba 1 tabak sebzeli tavuk yemeği
ara 1kayısı bıraz kabuklu badem iki yemek k irmik helvası(tatlı krızıne gırdım napıyım)2 lt su ya bu suyu içiyom butun gunum wc de geçıyo havada soguk ondan dolayıda üşütüyom şimdi öglen oldu daha su içmedim su içmeye korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…