- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.221
aaa..hoşgeldin canım..adın neydiki....ben berna..ilk günaydın benden olsunnaranıza bugün kattıldım hppidikin sayesinde,çok gzüel ve seviyeli olduğunu anlattı sağolsun,2 bebğim var,uğramaya çalışırım sık sık,7o kiloyum 57 ye düşmeye çalışıcam bakalım ,baya zorlıycak ama olsun
ya hep sorucam unutuyorum..leslie ne?Sabah LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru LeSLie ile 3 mil...
Yatana kadar 3 lt. su...Bugün böyle yapacağım inşallah..
hoşgeldin fangy..bende daha önce diyetisyene gitmiştim, aynı listeyi uygulamaya çalışıyorum..daha bugun basladım yıllar once dıyetısyenın bana verdıgı bı dıyet var onu uyguluyorum
dıyet soyle
sabah 2 dılım kepek ekmegı domates salatalık serbest 1kib kutusu buyuklugunde peynır
arada 1 porsıyon meyve
ogle avuc ıcı buyuklugunde ızgara köfte veya tavuk 1 kase yogurt2 dılım kepek ekmegı sınırsız salata( ama ben et yemıyorum sebze yemegı yıyorum 6 yemek kasıgı oda)
arada 1 posıyon meyve
aksam 6 corba kasıgı sebze yemegı 2 dılım kepek ekmegı 1 kase yogurt
bıkac saat sonra (acıkınca ) 2 porsıyon meyve
mütedeyyin canım kaptanlığın hayırlı olsun...atilla abi????Tamam. Fatma abla için uygunsa benim için sorun yok.. Menüm de iyi mi atilla abi? Sen ve uruz bu takımın atilla abisisiniz
hoşgeldiiiinn..günaydın kızlar:79:
çok şükür sağ salim istanbuldan ankaraya dönebildik:)
bende ticker istiyorum..biraz uğraşıcam bakalım..oh be sonunda su cızelgeyı yapabıldımm
aaaaamiiiiinn.:))aRKaDaŞLaR HePiNiZe GüNaYDıN
BoL iRaDeLi BiRGüN DiLiYoRuM HeRKeSe...
mütedeyyin yine anlamadı ben:)leslie nasıl bir program?netten falanmı indiriyosun, ilk defa duydum canım...artı atilla abiyi yine anlamadım..poffff..bu diyet işi bende farklı tesirler yapıyo anlaşılan:)Hoppidicik teşekkür ederim :) LeSLie spor programı.. Sitemizde onun sayesinde zayıflayan cok olmuş.. Bende bu spora basladım. Atilla abide Zuhal topalda var ya,hep yorum yapıyo o yüzden dedim :)))
demet ne gibi bir liste mesela?
sabah ekmek yemişsin zaten canım , neden çokoprens yedin?onuda anlamadım...herkese günaydın. bugün diyette ilk günüm. inşallah irademe sahip çıkıp zayıflayacağım. kendimde çok değişiklikler yapmak istiyorum bunun için de öncelikle kendime güvenimin gelmesi lazım. ilk iş hedeflediğim 68 kiloya gelmek.
sabah 1 bardak limonlu sıcak su ile güne başladım.
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği- 2 dilim peynir- maydonoz-3 zeytin-3 tane fındık-3 tane küçük çokoprens-şekersiz çay
ara öğün olarak yeşil çay içtim ve şimdi 1 tane elma yiyeceğim.
Hoppidicik teşekkür ederim :) LeSLie spor programı.. Sitemizde onun sayesinde zayıflayan cok olmuş.. Bende bu spora basladım. Atilla abide Zuhal topalda var ya,hep yorum yapıyo o yüzden dedim :)))
demet ne gibi bir liste mesela? acarmısın biraz
9. TaKıM üYeLeRiMiZ
Mütedeyyin: 81 kg. - 1.55 cm
Fadime02: 101 kg. - 1.58 cm
Softty: 65.2 kg. - 1.52 cm
Hoppidicik: 93 kg. - 1.68 cm
Banucan1975: 90 kg. - 1.70 cm
Duyguzeyno: 79 kg - 1.60 cm
Demettuba83: 81 kg. - 1.68 cm
Fangy: 86 kg. - 1.65 cm
Arseda: 83 kg. - 1.66 cm
Fitsema: 87 kg. - 1.67 cm
Hüzünlü_Melek: 87 kg. - 1.60 cm
Toplam 11 kişiyiz... Boy ve Kilosunu yanlış yazdıklarım varsa beni uyarsın.Yarım 12.00'ye kadar kilomuzu bildireceğiz arkadaşlar unutmayın
canım mesela ara öğünlerimiz saati ve yediklerimiz ortak olsun,yada yemek saatlerimiz aynı olsun gibi...
kilo olarak hepimiz birbirimize çok yakınız hepimiz için uygun olur,bide kesinlikle günde 2,5 lt su içilecek gibi...
öğle yemek vaktii menümü iletiyorum;
1 kepçe çorba hazırsa içmiyorum el yapımıysa içiyorum
salata
2 adet haşlanmış orta boy patates
mütedeyyin yine anlamadı ben:)leslie nasıl bir program?netten falanmı indiriyosun, ilk defa duydum canım...artı atilla abiyi yine anlamadım..poffff..bu diyet işi bende farklı tesirler yapıyo anlaşılan:)
sabah ekmek yemişsin zaten canım , neden çokoprens yedin?onuda anlamadım...
ya ben bugün hiçbir şey anlamıyorummm....
öğle yemek vaktii menümü iletiyorum;
1 kepçe çorba hazırsa içmiyorum el yapımıysa içiyorum
salata
2 adet haşlanmış orta boy patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?