- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.241
listemizi akşam hep beraber yazalım. sabah-öğle-akşam gibi.. o zaman yorum yapması kolay olur. böyle kopuk kopuk olmuyor :))
selam kızlar küçük kızım hala iyleşmedi onla ugraşmaktan dıyetıde aksatıyom ama dunku lıstemi bi yazayım baklım
sabah
3 dilim tam bugday ekmek
beyaz peynır azıcık yagda yumurta iki ç bardagı tek şekerli çay domates 2 3 zeytıin
ara
1 b yarım yaglı süt
öglen
1 tabak çorba
ara
1 avuç dolusu badem soslu mısır
akşam
1 tabak çorba 1 tabak sebzeli tavuk yemeği
ara 1kayısı bıraz kabuklu badem iki yemek k irmik helvası(tatlı krızıne gırdım napıyım)2 lt su ya bu suyu içiyom butun gunum wc de geçıyo havada soguk ondan dolayıda üşütüyom şimdi öglen oldu daha su içmedim su içmeye korkar oldum
valla bende çok isterim ama çalıştığım için hemen güncel olarak yazabilirim :)
evde de net yok net alerjisi olan bi kocam var çünki
hopicik burda cevap verdim sanada cnm çalışıyorumm ben
EVET LeSLie yi netten indiriyorsun. Mesela benim kullandıgım program yüyürüş yapamayanlar için.. onu yapınca bir saat yürümüş gibi oluyorsun ve bütün kaslarını calıstırıyor. ben iki gündür yapıyorum her yanım agrıyor :)) atilla abiye gelince yav Zuhal toplla izdivacı bilmiyonmu sen? orda atilla var ya kel,genç biri o işte :))
mütedeyyin yine anlamadı ben:)leslie nasıl bir program?netten falanmı indiriyosun, ilk defa duydum canım...artı atilla abiyi yine anlamadım..poffff..bu diyet işi bende farklı tesirler yapıyo anlaşılan:)
sabah ekmek yemişsin zaten canım , neden çokoprens yedin?onuda anlamadım...
ya ben bugün hiçbir şey anlamıyorummm....
108 den 51 kiloya
154 kilodan 69 kilo
116 kilodan 57 kiloo
wasa, büyük marketlerde var canım. m.g.rs falan tarzı:)) çavdarlı olanı alman gerekiyor.kızlar bu wasa ne menem bişeydir?nerede satılır acep?
melek'cim kaptanlığın hayırlı olsun. kaptan olman çok yerinde olmuş bence. taşınma durumunda yardımcın idare etmeye çalışır. biz de buralardayız yardımcı oluruz. takım da maşallah epey kalabalıklaşmış9. TaKıM üYeLeRiMiZ
Mütedeyyin: 81 kg. - 1.55 cm
Fadime02: 101 kg. - 1.58 cm
Softty: 65.2 kg. - 1.52 cm
Hoppidicik: 93 kg. - 1.68 cm
Banucan1975: 90 kg. - 1.70 cm
Duyguzeyno: 79 kg - 1.60 cm
Demettuba83: 81 kg. - 1.68 cm
Fangy: 86 kg. - 1.65 cm
Arseda: 83 kg. - 1.66 cm
Fitsema: 87 kg. - 1.67 cm
Hüzünlü_Melek: 87 kg. - 1.60 cm
Toplam 11 kişiyiz... Boy ve Kilosunu yanlış yazdıklarım varsa beni uyarsın.Yarım 12.00'ye kadar kilomuzu bildireceğiz arkadaşlar unutmayın
canım benimde 6 aylık kızım var, bende az da olsa emziriyorum..tatlı süt yapmaz, bol sıvı ve yeşillik tavsiye ederim..o tatlı yeme ihtiyacı bende her yemekten sonra oluyor ama emzirmekle alakalı olduğunu sanmıyorum..benim eşimde tatlı çok sever , hergün elinde tatlıydı, pastaydı gelir.zaten kendiside 120 kilocuk...ona rağmen kilo verebilirsem afferin bana:))canım ne yapayım başka yiyecek tatlı birşey yoktu normalde kahvaltıda tatlı olarak bal yiyorum ama bal bitmişti bende çokoprens yedim. malum emziriyorum tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum
bilmiyoruzkiiiii...Selamlar 9. takım :)
Aramızda yeni yeni arkadaşlar var, hepiniz hoşgeldiniz
Takımımızın kaptanı Mütedeyyin, kaptan yardımcısı kim? :26:
leslie yi indirdim bende baslıcam artık inş faydası olur
kızlar bende realplayer dıye bı program var onunla ınternetten ızleyebıldıgınız butun vıdeoları ındırebılıyosunuz
ben bu program sayesınde ındırdım. videolarsa burda
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
ay o atillamı?ok canımm...leslie yi bende bir araştırıcam....
ya net özürlümüym neyim yaneyse o program kalsın madem şimdilik zaten işe gidip gelirken tırıs tırıs yürüyorum yarından itibarende streç sarmaya başlıycam göbek bölgeme
ya kaptan yardımcılığına talip olurdum ama hafta sonları nete giremiyorum o yüzden olamıyorum ama fadime ablayı aday gösterebilirim
evt olabilir... ya o program kalmasınçok güzel çünkü sana özelden mesaj atayım adresi. ordan indir tamam mı? Ben bu sporu sauna eşofmanla yapıyorum acayip terliyorum.. inş. faydası olur.. Link atayım mı sana?
Kızlar bu arada facebook fanda olanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?