Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

listemizi akşam hep beraber yazalım. sabah-öğle-akşam gibi.. o zaman yorum yapması kolay olur. böyle kopuk kopuk olmuyor :))

valla bende çok isterim ama çalıştığım için hemen güncel olarak yazabilirim :)
evde de net yok net alerjisi olan bi kocam var çünki
hopicik burda cevap verdim sanada cnm çalışıyorumm ben

geçmiş olsun tekrardan ama suyu sakın ihmal etme ben iş yerinde olmama rağmen en az 1,5 lt içiyorum.

ay o atillamı?ok canımm...leslie yi bende bir araştırıcam....

canım ne yapayım başka yiyecek tatlı birşey yoktu normalde kahvaltıda tatlı olarak bal yiyorum ama bal bitmişti bende çokoprens yedim. malum emziriyorum tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum

Selamlar 9. takım :)

Aramızda yeni yeni arkadaşlar var, hepiniz hoşgeldiniz

Takımımızın kaptanı Mütedeyyin, kaptan yardımcısı kim? :26:

kızlar bu wasa ne menem bişeydir?nerede satılır acep?
wasa, büyük marketlerde var canım. m.g.rs falan tarzı:)) çavdarlı olanı alman gerekiyor.

melek'cim kaptanlığın hayırlı olsun. kaptan olman çok yerinde olmuş bence. taşınma durumunda yardımcın idare etmeye çalışır. biz de buralardayız yardımcı oluruz. takım da maşallah epey kalabalıklaşmış

kızlar bişey sorucamm hiç takviyeli zayıflamayı deneyeniniz oldumu ?
hani şu haplarla bitkisel olanlarıyla filan bi işe yarıyolarmı acaba ?

canım ne yapayım başka yiyecek tatlı birşey yoktu normalde kahvaltıda tatlı olarak bal yiyorum ama bal bitmişti bende çokoprens yedim. malum emziriyorum tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum
canım benimde 6 aylık kızım var, bende az da olsa emziriyorum..tatlı süt yapmaz, bol sıvı ve yeşillik tavsiye ederim..o tatlı yeme ihtiyacı bende her yemekten sonra oluyor ama emzirmekle alakalı olduğunu sanmıyorum..benim eşimde tatlı çok sever , hergün elinde tatlıydı, pastaydı gelir.zaten kendiside 120 kilocuk...ona rağmen kilo verebilirsem afferin bana:))

Selamlar 9. takım :)

Aramızda yeni yeni arkadaşlar var, hepiniz hoşgeldiniz

Takımımızın kaptanı Mütedeyyin, kaptan yardımcısı kim? :26:
bilmiyoruzkiiiii...

Arkadaşlar LeSLie çok etkili bir program ve bununla zayıflayanı çok gördüm.. İşyerin müsaitse yapabilirsin tabi demet.. Ben netten bi site üzerinden indirdim. Ayrıca orda cok güzel dans ve spor programlarıda var onları da yapıyorum Kaptanlığımı kutlayan herkese teşekkürü bir borç bilirim :))) yardımcıyı bilmiyorum... Benden sonra en cok kim giriyorsa o olsun...

ya net özürlümüym neyim yaneyse o program kalsın madem şimdilik zaten işe gidip gelirken tırıs tırıs yürüyorum yarından itibarende streç sarmaya başlıycam göbek bölgeme
ya kaptan yardımcılığına talip olurdum ama hafta sonları nete giremiyorum o yüzden olamıyorum ama fadime ablayı aday gösterebilirim

evt olabilir... ya o program kalmasın çok güzel çünkü sana özelden mesaj atayım adresi. ordan indir tamam mı? Ben bu sporu sauna eşofmanla yapıyorum acayip terliyorum.. inş. faydası olur.. Link atayım mı sana?

Kızlar bu arada facebook fanda olanlar varmı

canım canım canım kaptanım ne dua ederim sana gönder cnm sen ben indirim burda yapabildiğim kadar yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…