- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.501
Kız yorumlancak neyi varki menünün
Çok güzel, inşallah yarın güzel bi eksi gelir
Ama listeye girersen düzenli paylaşım isterim ona göre
Okulda başka seçeneği olmuyor cnmTostu bilemed.cnm ya
Kız seydanın fıks kahvaltısıdır tost hızı takılma cunku onda nasıl bi meto var bilemezsin ama akşama bak cok akıllıca bi hareket benceSabah midem cok.bulaniodu abla regl oldum yumurta gormek istemedim
Tostu bilemed.cnm ya
Okulda başka seçeneği olmuyor cnm
Ben Şeyda dan önce atladım ya
hehe abla bizim kafalar aynı calışıyo haaaKız seydanın fıks kahvaltısıdır tost hızı takılma cunku onda nasıl bi meto var bilemezsin ama akşama bak cok akıllıca bi hareket bence
Okulda başka seçeneği olmuyor cnm
Ben Şeyda dan önce atladım ya
Kamile bu halinle sen beni delirtcen kuzumYok yok bu haftada gıtmezse kesin ben tımarhaneye hani kacırsam falan anlıycamda yok yok ama pes etmiycem eninde sonunda gitmeli hazırana kadar 40beden giymem sart
Kız seydanın fıks kahvaltısıdır tost hızı takılma cunku onda nasıl bi meto var bilemezsin ama akşama bak cok akıllıca bi hareket bence
Eeee uzun zamandır beraber olunca tanıyoruz birbirimizihehe abla bizim kafalar aynı calışıyo haaa
Valla kilo verdiğin sürece benim için sorun yok tatlımHerkes biliyo yalnız tost olayımı napiyim okulda en masumane şey poğaça börekten daha iyidir netice de :) birde ben hiç ekmek yemiyorum ya belki o yüzden etkilemiyordur beni
Valla kilo verdiğin sürece benim için sorun yok tatlım
Ayy ben yatayım artık fun geceden uykusuz um zaten Inşallah bugun uyurda bende dinlenirim hadi öptüm hepinizi
Canım sen tabi benim menüleri bilmediğin için normal tost benim klasik yemeğim :))) bünye alışmış ona kilo yapmıyor bende tost
Hadi bakalım kızlar herkes yataklara
Yat Borussia çaldım
Güzelce yatın dinlenin leptinleri çalıştırın
Sabahda güzel eksilerle gelin inşallah
Hepimize iyi geceler
Sabah tartı hepimizi mutlu edecek ben inanıyorum
O zaman sıkıntı yok
Havalarada bakAynen tatlım Bi de gerçekten en masum şey okulda yapcak bişey yok ama ben tost dışında normal yemeğin yanında hatta çorbanın yanında bile ekmek yemediğim için ve tostu sabah yediğim için sıkıntı olmuyor :)) tostla kilo verdim Bi gün birinci olursam şu sırları açıklıyor kısmına böyle yazıcamMefkurem :) bayağadır olmuyorum ya özledim he
Havalarada bak
Şımarık seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?