- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #133.461
Iyi düşünelim iyi olsun cnmIyi aksamlar herkese canlar
Annemden birazdan eve gecicez teyzemler var dunden beri o yuzden giremedim
Yarin sabahi en az 800 gram vermis olarak umuyorum bende
Araya haftasonu giriyor ya dinlenince geçer Zuhal'im inşallah bu sefer uzun süreceğini sanmıyorum canım benim inşallah.Zencefil anason çayları iyi gelir cnm inşallah bu sefer uzun sürmez
Maydonoz sapı kaynatıp akşamdan iç Zuhal'im çünkü bu hafta gerçekten iyiydin hem spor hem menü olarak,müthiş bir ödem attırıcı sabaha insan hissediyor gece boyu tuvalete kaldırıyor o derece ama ödemi de silip süpürüyor tartıdan bir gün önce çok ideal.Bu hafta bende anlamadım cnm Ama elimden geleni yaptığım için içim rahat
Bugün zorlanmadınmı cnm ayran çorbasını içerkenZaman hızla aksın hemen sabah olsun yoksa açlıktan mide fesadi geçirecem
Tmm cnm biraz önce limonlu yeşilçay içtimMaydonoz sapı kaynatıp akşamdan iç Zuhal'im çünkü bu hafta gerçekten iyiydin hem spor hem menü olarak,müthiş bir ödem attırıcı sabaha insan hissediyor gece boyu tuvalete kaldırıyor o derece ama ödemi de silip süpürüyor tartıdan bir gün önce çok ideal.
oğlen Ikızinide kh bi arada onun dışında guzelSabah09"00
Iki dilim tb ekmegi
Bes zeytin kk peynir
Kk peynir bi kac parca orgu peynir
Ogle1300
Bir buyuk kase mercimwk corbasi
Bi dilim tb ekmegi
4 tane petibor bisküvi
Ara
Bi kase yogurt
Aksam1830
Firinda bes alti parca kucuk tavuk baget
Salata
Ayran
Bi avuc leblebi
su 2,5 lt
aynen ya bende oyle acım ki anlatamam bı boy su ıcıyorumZaman hızla aksın hemen sabah olsun yoksa açlıktan mide fesadi geçirecem
Vala bütün gün o kadar içtimki midem lıkır lıkıraynen ya bende oyle acım ki anlatamam bı bo
canim anladigim kadariyla kahvalti yapmiyorsun.Sporda olsa dahada guzel olacak.İyi akşamlar
Menüm
Sabah 09:00
Elma
Öğle 12.00
Yumurtalı mantar
1 d ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
7 zeytin
Domates,salatalik
Ara
Neskafe
Akşam 18:20
4 yk haşlama et
Bol salata
Su,2 lt
Spor,henüz yok
Ablacim okulda kahvalti yapiyorum bir onceki gunden kalmamis o yuzden yiyemedim.Aslında sabahda az olmuş cnm
Yeşillik vs.eklersen iyi olur
Genel olarak güzel
Tarti oncesi gayet guzelBu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 haşlanmış yumurta
Domates
Sslatalık
1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
5 yk kapuska
1 kade yoģury
Akşam 19.00
Fırında 1 parça tabuk
1 bardak ayran
2 litre su
Gecmis olsun canim gayet guzelBugünkü menüm şöyleydi:
SABAH:
*Maydonozlu peynirli yumurta+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)
ARA ÖĞÜN-1:
*10 fındık+1 bardak süt(09.30)
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase yoğurtla yapılmış light müsli+2 kaşık kuru fasulye(12.00)
ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 orta boy balık+1 tabak salata(18.00)
SU:
*2 litre
SPOR:
* Canlarım hastalıktan dolayı yapamadım.
Gecmis olsun canim.Mantik sisi bir sey nobet hele mecburi olmasi...İyi akşamlar canlarrrr
Salı günü bahçe nöbetinde yakalandığım grip,beklenen şekilde bugün ciğerlerime inmiş durumda.Derste sınıfın sıcağından çıkıp tenefüste de öğretmeni bu gibi bahçe nöbetine diken zihniyeti ne zaman anlarım,ne zaman mantıklı bulurum bilmiyorumAllah beterini vermesin.Sizler neler yapıyorsunuz?Bi geçmişi okuyup geliyim
Canim biskuvi disinda guzel.Sabah09"00
Iki dilim tb ekmegi
Bes zeytin kk peynir
Kk peynir bi kac parca orgu peynir
Ogle1300
Bir buyuk kase mercimwk corbasi
Bi dilim tb ekmegi
4 tane petibor bisküvi
Ara
Bi kase yogurt
Aksam1830
Firinda bes alti parca kucuk tavuk baget
Salata
Ayran
Bi avuc leblebi
su 2,5 lt
Hiç sorma abla midem bulandı ama ac olduğum için yemek zorundayım yedim valla son kaseyi 1 saatte bitiremedim.Bugün zorlanmadınmı cnm ayran çorbasını içerken
Ya ben ne yapayım
Bütün gün hep bişeyler içip durdum
Bu süpermiş tatlım sabaha kesin şimdikinden 1 eksi olurHiç sorma abla midem bulandı ama ac olduğum için yemek zorundayım yedim valla son kaseyi 1 saatte bitiremedim.
Az kaldı abla evet sen bayagi aç kalmissin ben dayanamam herhalde.
:)
Ben kapattım bugünü saat 7de.
Sabahı iple çekiyorum ilk defa akşam tartıda eksi görüyorum çok güzelmiş :):)
Bugün nerdeydin tatlısıMenüm
Sabah 9.30
4 zeytin
Yarım dilim çavdar
Domates
Süt
Öğle 1.00
4 kaşık bamya
biraz yoğurt
Akşam 5.00
5 kaşık saç kavurma
Yoğurt salata
Su 2.5-3 lt
Spor 20 dk yürüyüş 1 saate yakın ip atladık komşuyla çocuklarda vardı çok zevkliydi
Ablam havalar güzel ya sürekli bahçedeyiz çocuklarla komşularla 4.30 da eve girdim 5 te yemek yedik hemen kayınvalideme gittik torunlarını özlemişler arabayla çatkapı almaya geldi kaynım ordada net yok 10 geldik ordan oğlanı yatırdım bende şimdi girmeye vakit bulabildim. Ayrıca telefonu elime çok fazla alamıyorum bizim oğlan bu kış tel ve tablete fazla sardı hiç elinden düşürmüyo. Biz dışardayız o içerde tabletle telle oynuyo. Bende bu günlerde fazla elime almamaya özen gösterdim açıkçası. Eşimde dikkat ediyo tabletide sakladık. Elimizde görünce bas bas bağırıyo.Bugün nerdeydin tatlısı
Menünde hepsi güzel olmuş
Ben pek heyecanlı sayılmam açıkçasıKızlar nerdesiniz yaaa
Kimsede heyecan yokmu
Benim içim kıpır kıpır, sanki çok kilo vermişim gibi
Keşke bizim havalarda ısınsada bahçekere çıkabilsekAblam havalar güzel ya sürekli bahçedeyiz çocuklarla komşularla 4.30 da eve girdim 5 te yemek yedik hemen kayınvalideme gittik torunlarını özlemişler arabayla çatkapı almaya geldi kaynım ordada net yok 10 geldik ordan oğlanı yatırdım bende şimdi girmeye vakit bulabildim. Ayrıca telefonu elime çok fazla alamıyorum bizim oğlan bu kış tel ve tablete fazla sardı hiç elinden düşürmüyo. Biz dışardayız o içerde tabletle telle oynuyo. Bende bu günlerde fazla elime almamaya özen gösterdim açıkçası. Eşimde dikkat ediyo tabletide sakladık. Elimizde görünce bas bas bağırıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?