Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar bu günkü menümü yazayım.
limonu sıcak su
kahvaltı: yumurta( sarısı)-2 dilim peynir-maydonoz- 3 zeytin- 5 fındık-1tatlı kaşığı reçel
-şekersiz çay
ara: yeşil çay- 1 kuru incir- 5 fındık
öğle:light sütle hazırlanmış nesfit- 4 kaşık kerviz salatası
ara: yeşil çay- 3 petibör bisküvi- 1 halka tuzlu kurabiye
akşam: 1 tabak kuru fasulye- 4 kaşık kereviz salatası
ara: 1 elma- 1 bardak light süt

gün boyunca 4 lt su içtim ve leslie 2 mil yaptım.

bu arada nasıl kilo verdigini anlatmadın hala..
anlatıcam inşallah canım ama şimdilik biraz yoğunum. bir de hedefime ulaşınca ayrıntılı yazmayı planlıyorum. yani aslında çok da sır değil. yediklerime dikkat ettim. kahvaltımı güzel yaptım. öğlen de doydum ama akşamları salata yedim, çoğunlukla. su bol içerim zaten. haftada 3 gün de spor yaptım. yeni olarak yaptığım şey hayatıma ara öğünleri dahil etmek oldu. kısaca bunları yazayım:)

bugün misafirim vardı, cumartesi pazarda var..bu ne demek oluyo:ufak ufak kaçırmak oluyo...bugünkü menüm......sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates..ara:elma........öğlen:1 dilim ekmek,1 tabak lahana,salata...............ikindi:diyet bisküvi.....akşam:ton balıklı salata...peşine üç dilim baklavaaaaaaa....

slm çizelgem olmuşmu

bende yavaş yavaş kaçamaklarımı kesicem ama bu kocayla çok zoorrr...(((alma dedikçe alıyo yaa.(((.

aynı koca bendede var ben diyete girince baklava alır az al diyorum yok 1 paket getirir zavalı ikizlere yediriyorum çabuk bitsin diye

benim eşim çok iştahlı canım..sende benimle diyet yap diyorum ama nerdeee...sen dikkat et çocuklarda bizim gibi olmasın sakın:))

benim eşim çok iştahlı canım..sende benimle diyet yap diyorum ama nerdeee...sen dikkat et çocuklarda bizim gibi olmasın sakın:))
ya benim eşimde iştahlıdır :)) bide bana gıcıklık olsun diye diyetimin ilk günü koca bi paket cips, çikolata falan getirmişti :)) ama been kanmadım :)) inş. kaçamakların çok olmaz hopiidicik :)

aynı koca bendede var ben diyete girince baklava alır az al diyorum yok 1 paket getirir zavalı ikizlere yediriyorum çabuk bitsin diye

abla cocuklarımızda bizim beslenme alıskanlıklarımızdan alıyorlar kiloyu... öyle cok fazla baklava,cips,çikolata falan verme.. sonra bizim gibi olurlar ( çocuklara yedirecegine komsuya gönder,olmadı çöpe dök.. çocuklarda seninle büyüyor ...

Herkese İyi Geceler....

bugünki menüm geç oldu ama yazmak istedim iyigeceler

kahvaltı..
kepek sucuklu tost
meyve suyu

ara..
1 elma 1 portakal

öğlen..

yoğutlu ıspanak
1 dilim kepekli ekmek

ara..

3 kepekli bisküvi
1 kupa yeşil çay

akşam..
1 kase çorba
1tabak nohutlu pilav
biraz yoğut

3lt. su
100 mekik 2 mil yürüyüş lesli

Bende hep cok istahli bir esim olsaydi keske derim. Esim 60 kilo ve sagligina cok duskun cok dikkatli besleniyor. Asla hamur isi yemez ,tatliyi acsa yer tokken yemez.Hele cips nedir bilmez.Yese aliyor ama yemiyor iste ne yaptiysam yediremedim.Gelirken tatli dedigimde bile kuru meyve alir gelir. Hic unutmam nisanliyken bize kahvaltiya gelecekti ne istersin diye sormustu bende simit dedim onu bile almamis yerine 7 tahilli ekmeklerden alip gelmisti bu saglikli diye:) Inanin boylesi daha kotusisman olmam onu cok uzuyor...Dolayisiyla beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…