- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.421
anlatıcam inşallah canım ama şimdilik biraz yoğunum. bir de hedefime ulaşınca ayrıntılı yazmayı planlıyorum. yani aslında çok da sır değil. yediklerime dikkat ettim. kahvaltımı güzel yaptım. öğlen de doydum ama akşamları salata yedim, çoğunlukla. su bol içerim zaten. haftada 3 gün de spor yaptım. yeni olarak yaptığım şey hayatıma ara öğünleri dahil etmek oldu. kısaca bunları yazayım:)bu arada nasıl kilo verdigini anlatmadın hala..
:))))Merhaba 9. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
:))))merhaba kızlar ben 2. takımdan cezalıyım
ben pisbir şişkoyummmmmmm
maaşallah..iyi akşamlar arkadaşlar birgün daha gitti diyete alıştım güzel gidiyo
bugün misafirim vardı, cumartesi pazarda var..bu ne demek oluyo:ufak ufak kaçırmak oluyo...bugünkü menüm......sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates..ara:elma........öğlen:1 dilim ekmek,1 tabak lahana,salata...............ikindi:diyet bisküvi.....akşam:ton balıklı salata...peşine üç dilim baklavaaaaaaa....
olmuş canım......slm çizelgem olmuşmu
bende yavaş yavaş kaçamaklarımı kesicem ama bu kocayla çok zoorrr...(((alma dedikçe alıyo yaa. (((.
aynı koca bendede var ben diyete girince baklava alır az al diyorum yok 1 paket getirir zavalı ikizlere yediriyorum çabuk bitsin diye
dünde ben hırs yapmıştım ..ama sonunda becerdim...bugünde değişmedim, değiştirecek kadar kilo kaybım olmadı:)bu gün anca ögrendim yaptım sildim defalarca sonunda sanki yanlış olmuş
benim eşim çok iştahlı canım..sende benimle diyet yap diyorum ama nerdeee...sen dikkat et çocuklarda bizim gibi olmasın sakın:))
ya benim eşimde iştahlıdır :)) bide bana gıcıklık olsun diye diyetimin ilk günü koca bi paket cips, çikolata falan getirmişti :)) ama been kanmadımbenim eşim çok iştahlı canım..sende benimle diyet yap diyorum ama nerdeee...sen dikkat et çocuklarda bizim gibi olmasın sakın:))
aynı koca bendede var ben diyete girince baklava alır az al diyorum yok 1 paket getirir zavalı ikizlere yediriyorum çabuk bitsin diye
ya benim eşimde iştahlıdır :)) bide bana gıcıklık olsun diye diyetimin ilk günü koca bi paket cips, çikolata falan getirmişti :)) ama been kanmadım:)) inş. kaçamakların çok olmaz hopiidici
abla cocuklarımızda bizim beslenme alıskanlıklarımızdan alıyorlar kiloyu... öyle cok fazla baklava,cips,çikolata falan verme.. sonra bizim gibi olurlar( çocuklara yedirecegine komsuya gönder,olmadı çöpe dök.. çocuklarda seninle büyüyor ...
Herkese İyi Geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?