- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.461
slm kızlar bugun en erkencı benım herhalde kızımın karın agrılarıyla uyandım 7.30da şimdi sıcak havlu yapıyorum cumadan beri giremedim nete misafırım vardı cuma menüsünü yazamıycam unuttum dunkunu yazayım
sabah 3dilim kepek ekmegı yogurt peynır domates 1ç bardagı sekerli çay
ara yarım sanduviç ekmeginde domates salatalık
öglen 1 tabak etlı bulgur pilavı salata ayran
ara 1 dilim portakal bıraz nar bıde adı bılmedıgım bı meyve(misafırlıkteydım)
akşam 2 kepek ekmegı 1 tabak çorba 1tabak karnıbahar yemegı salata 4 bardak su spor yok
geçmiş olsun canım
canım ..
leslie ilk baslıyanlar için cok güzel ama ben nerdeyse hedefime ulastım.. artık sıkılasmam lazım
belim 65 kalcam 96 oldu 4-5 cm incelmem lazım bunuda platesle yapıcam sekercim..
ya şöyle söyliyeyim.. ben plates falan yapamam sıkılırım :)) hem bu kilomlada zorlanacagımı düşnüüyorum. o yüzden leslie bana cok iyi geldi... sen faydasını gördünmü
9. takıma selamlar :)
Pilates muhabbeti gözüme ilindi, hemen katılayım dedim :)
Pilates yapmayı ben de denedim ama bin pişman oldum, kiloluyken yapılacak bir şey değil bence
kız noldu neden yapamadın
füü füü yapıp duruyon
ya şöyle söyliyeyim.. ben plates falan yapamam sıkılırım :)) hem bu kilomlada zorlanacagımı düşnüüyorum. o yüzden leslie bana cok iyi geldi... sen faydasını gördünmü
bencede kiloluyken yapılacak gibi değil.. ben bide öyle yavas yavas spor sevmem. cinnet geciririm :))9. takıma selamlar :)
Pilates muhabbeti gözüme ilindi, hemen katılayım dedim :)
Pilates yapmayı ben de denedim ama bin pişman oldum, kiloluyken yapılacak bir şey değil bence
nevbahar grubumaza gelebilirsin. boşyerimiz var.. ama hergun düzenli olarak menünü yazmak ve cuma günü 12.00 ye kadar kilo bildirimi yapmak sartıyla :)selam bende gruba katılmak ıstıyorum ne yapmam gerekıyor yardımcı olur musunuz:)cvp verın lutfen ..................
haftasonu oldugu için :) nasılsın hoppidicik :)bugün kimsecikler yok burdaa:97:
iyiyim canım..ama haftasonu çok kaçırdım..yanımda babanem var cuma gününden beri...e giden gelen..hamurişi, börek, çörek..yarın gidiyor babanem..kaldığım yerden devam inşallah..haftasonu oldugu için :) nasılsın hoppidicik :)
o ne..?kavitasyon denediniz mi :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?