Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkese günaydın. bugün diyette 3. günüm. çok mutluyum diyete alıştım sayenizde. cuma gününe kadar tartılmayacağım. bakalım sonuç beni mutlu edecek mi? 3 günde bile hafiflediğimi hissediyorum.
birazdan oğluşumu uyutup leslie 3 mil yapacağım ardından da yeşil çayımı içeceğim.

Bu arada bugun cok kacamak yaptim cok menumu yazmasam daha iyi kizlar....

duygu olsun sen yinede yaz.. biz her zaman dogru olanlarımı yaptık bugune kadar sanki? bak ben o gün 4 börek yedim ama yinede yazdım :)) tabi biraz azarda işittim sen yaz yinede canım..

Hadi bakalım.. çok güzel o program ben cok egleniyorum yaparken :)

gunaydın mıllet

günaydın canım :)

kızlar 3 mil leslie mi yaptım. ardından duşumu aldım çok terledim yaparken. şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. oğluşum hala uyuyor.

ya kızlar bi arkadasım afyondan lokum getırmıs süper gorunuyolar bı tane yesem mi ki kac kalorıdır acaba?
hadi bi tanecik ye bari fangy :))

kızlar 3 mil leslie mi yaptım. ardından duşumu aldım çok terledim yaparken. şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. oğluşum hala uyuyor.

oh oh.. bende pazara cıkayım geleyim o zaman yapıcam.. benimki 12.00 de kalktı.. artık 3 4 gibi yatar
:)

bugun kimsecikler yok buralarda :) benim menüm bugun cok ters bi menü oldu :)

kızlar anasına çekmişler 16 yaşında 67 kilo
benimki haziranda 13 olacak ve 67 kiloo..benim kız seninkini döver yani...

evet, o da kötüymüş yaa...

Utanç tablosu menümü yazıyorum

Sabah:
2 poğaça = 360 kl.
1.5 bardak gazoz = 140 kl.

Ara:
1 elma = 30 kl.
1 paket çikolatalı kek = 200 kl.

Akşam:
2 lahmacun = 500 kl.
2 bardak ayran = 140 kl.

Ara:
1 elma = 30 kl.

TOPLAM: 1400 KL.

(Tüpüm bittiği için herşeyi dısardan yedik )

Gün boyu: 1 lt. yeşilçay - 2 lt. su
Spor:
Sabah: LeSLie ile 500 adım
Akşam: LeSLie ile 3 mil
Yatarken: 50 mekik...

Ceza olarak bir 3 mil daha yapıcam

Son düzenleme:
saat 7 1 elma sabah 1 yumurtalı omlet 5 zeytin 1 kutu peynir 3 dilim layt ekmek ara 1elma 10 badem öglen 3 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav salata ara 7 badem çay 2 ufak portakal akşam kaşarlı mantar domates 2 kaşık peynirli makarna sonra 1 elma 1 portakal yerim bitti

benim kızlar benim gibi olcak diye korkuyorum inşallah olmazlar

bugün herkes kaçamak yapmış. ben bugün nasıl geçti anlamadım. bugünkü menümü yazayım.
sabah limonlu sıcak su
kahvaltı: 1 dlm kepek ekmeği-3 zeytin-maydonoz-2 dlm peynir-5 fındık-1kaşık reçel
ara:türk kahvesi- yeşil çay- 1 tane kuru incir
öğle: 1 kase yağsız sebze çorbası- 1 tane lahmacun-1 bardak ayran
akşam: light sütle hazırlanmış nesfit
şimdilik böyle kızlar. öğlen lahmacun yediğim için akşam sadece nesfit yiyorum.
ilerleyen saatlerde yeşil çay içeceğim ve 1 elma yiyeceğim.

gün boyunca 3 lt su içtim. 3 mil leslie yaptım.

Yazayim bari menumu sizde bana kizin lutfen.

Sabah 2 dilim ekmek peynir yesillik

oglen 7-8 haslanmis mantar salata

ara biskuvi , muhallebi

aksam haslanmis kabak yogurt

aksam otesi 6-7 mercimek kofte , 1,5 pogaca 3 tane hindsitan cevizli kurabiye.(arkadas oturmaya gittim ve sonuc bu)

sne benim listeyi okumadın galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…