- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.441
Bu arada bugun cok kacamak yaptim cok menumu yazmasam daha iyi kizlar....
Hadi bakalım.. çok güzel o program ben cok egleniyorum yaparken :)herkese günaydın. bugün diyette 3. günüm. çok mutluyum diyete alıştım sayenizde. cuma gününe kadar tartılmayacağım. bakalım sonuç beni mutlu edecek mi? 3 günde bile hafiflediğimi hissediyorum.
birazdan oğluşumu uyutup leslie 3 mil yapacağım ardından da yeşil çayımı içeceğim.
gunaydın mıllet
hadi bi tanecik ye bari fangy :))ya kızlar bi arkadasım afyondan lokum getırmıs süper gorunuyolarbı tane yesem mi ki kac kalorıdır acaba?
kızlar 3 mil leslie mi yaptım. ardından duşumu aldım çok terledim yaparken. şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum. oğluşum hala uyuyor.
benimki haziranda 13 olacak ve 67 kiloo..benim kız seninkini döver yani...kızlar anasına çekmişler 16 yaşında 67 kilo
evet, o da kötüymüş yaa...Bende hep cok istahli bir esim olsaydi keske derim. Esim 60 kilo ve sagligina cok duskun cok dikkatli besleniyor. Asla hamur isi yemez ,tatliyi acsa yer tokken yemez.Hele cips nedir bilmez.Yese aliyor ama yemiyor iste ne yaptiysam yediremedim.Gelirken tatli dedigimde bile kuru meyve alir gelir. Hic unutmam nisanliyken bize kahvaltiya gelecekti ne istersin diye sormustu bende simit dedim onu bile almamis yerine 7 tahilli ekmeklerden alip gelmisti bu saglikli diye:) Inanin boylesi daha kotusisman olmam onu cok uzuyor...Dolayisiyla beni...
bugun kimsecikler yok buralarda :) benim menüm bugun cok ters bi menü oldu :)
kaptanım ben burdayım ..ancak gitti misafirlerim..bugün menümü yazmıycam..yazarsam beni takımdan atabilirsin...
fadıme abla supersın valla.:129: hepimizi solladın masallah
benim kızlar benim gibi olcak diye korkuyorum inşallah olmazlarya benim eşimde iştahlıdır :)) bide bana gıcıklık olsun diye diyetimin ilk günü koca bi paket cips, çikolata falan getirmişti :)) ama been kanmadım:)) inş. kaçamakların çok olmaz hopiidicik :)
abla cocuklarımızda bizim beslenme alıskanlıklarımızdan alıyorlar kiloyu... öyle cok fazla baklava,cips,çikolata falan verme.. sonra bizim gibi olurlar( çocuklara yedirecegine komsuya gönder,olmadı çöpe dök.. çocuklarda seninle büyüyor ...
Herkese İyi Geceler....
Yazayim bari menumu sizde bana kizin lutfen.
Sabah 2 dilim ekmek peynir yesillik
oglen 7-8 haslanmis mantar salata
ara biskuvi , muhallebi
aksam haslanmis kabak yogurt
aksam otesi 6-7 mercimek kofte , 1,5 pogaca 3 tane hindsitan cevizli kurabiye.(arkadas oturmaya gittim ve sonuc bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?