- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.761
Ekmek diye okudum cnm onu yaaa kusura bakmaCisss yaptim bebegim gormemissin sanirim sabah bir dilim kek yedim:)
Gunaydin abla,zaten bunu her soyleyen kotu niyetli yada kiskanc değildir,benim annem bile bana cok zayiflama der ona kirilmam uzulmem ama arkadaslarimdan kendisi cop gibi olupda bana cok zayiflama diyenlere gicik oluyorum ben.masal3487
Zeynepcim bugün banada görümcelerim
Yeter artık verme sana yakışmıyor böyle
Balik etli daha güzel oluyon falan dediler
Ama kıskançlık yada kötü niyetli değil
Çünkü zayıflamama hep çok sevindiler takdir ettiler
Bende, siz böyle deyince gıcık oluyom
Senelerce toplu oldum bunun acısını çok çektim artık toplu olmak değil zayıf olmak istiyorum dedim
Senin cezan belli şekercik 1 saat spor
Kiyamam sana ya bende yanimdan gecen insanlara donup bakarim bazen,sen hassas oldugun icin sana oyle gelmistir canim.Hem cok guzel gidiyorsun boyle devam edersen ve sabredersen istedigin goruntuye kavusursun.Kızlar bu hafta inşallah iyi gitsin bir an önce kurtulayım şu kilolardan. Bikaç gün önce hani dışarda yemeğe gidicez eşimle demiştim o gün alışverişe de gittik. Ben bişeyler denemek için kabine girdim eşimde kızıma bakıyordu. Neyse Bi gömlek denedim tam kabinden çıktım karşı kabinden benim yarım kadar bi kız çıktı bana Bi bakış attı ki sanki şu dobişe bak dercesine... Neyse sonra gömleği eşime göstermek için reyona doğru gittim o sırada eşimin yanından manken gibi Bi kız geçti tabi benim dümbük kocayı kıza bakarken yakaladım kendimi o kadar kötü hissettim ki hemen kabine geri girdim. Bu kilolar benim psikolojimi çok bozuyor gerçekten
O geçirdiğin değişim seni başka bir insan yapmış ablacım, hem gençleşmişsin hemde güzelleşmişsin maşallahTeşekkür ederim bitanem
Sen bahçeyi boşver bana odaklan
69 olunca yeni resim koyacam sanki birazdaha inceldim gibi
Canım aynı duyguları hepimiz hissediyoruz ben cogu zaman kabinde bakar oldu yada olmadı kendim karar veririm cünkü eşim olmadı yada dar oldu derde canım sıkılır diye gecen netten uc tane kap aldım dar oldu dedi canım cok sıkıldı napalım tek caresi verip kurtulmakKızlar bu hafta inşallah iyi gitsin bir an önce kurtulayım şu kilolardan. Bikaç gün önce hani dışarda yemeğe gidicez eşimle demiştim o gün alışverişe de gittik. Ben bişeyler denemek için kabine girdim eşimde kızıma bakıyordu. Neyse Bi gömlek denedim tam kabinden çıktım karşı kabinden benim yarım kadar bi kız çıktı bana Bi bakış attı ki sanki şu dobişe bak dercesine... Neyse sonra gömleği eşime göstermek için reyona doğru gittim o sırada eşimin yanından manken gibi Bi kız geçti tabi benim dümbük kocayı kıza bakarken yakaladım kendimi o kadar kötü hissettim ki hemen kabine geri girdim. Bu kilolar benim psikolojimi çok bozuyor gerçekten
Evet şimdiden seminer dönemi okula nasıl gidicem diye dusunuyorum onun için bi an önce vermem lazım hedefimiz koydum nisanın sonunda 65 i görucemDoğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim
kesinlikle abla zayıflatan ben bile bakıyorum ellerin bakmaması içi j evliya olmaları yada yanlarında daha güzelini bulmaları lazım oda bizim elimizde benceTatlım eşler desin yada demesin en başta kendimiz rahatsız oluyoruz öz güvenimiz eksik kendi adıma hep komplekli oluyorum
Bide dile getirmesede hangi erkek istemezki yanında incecik bi kadın olsun
cok doğru emekli yemek zahmetsızde zayıflık olmayacak
Canım aynı duyguları hepimiz hissediyoruz ben cogu zaman kabinde bakar oldu yada olmadı kendim karar veririm cünkü eşim olmadı yada dar oldu derde canım sıkılır diye gecen netten uc tane kap aldım dar oldu dedi canım cok sıkıldı napalım tek caresi verip kurtulmakKızlar bu hafta inşallah iyi gitsin bir an önce kurtulayım şu kilolardan. Bikaç gün önce hani dışarda yemeğe gidicez eşimle demiştim o gün alışverişe de gittik. Ben bişeyler denemek için kabine girdim eşimde kızıma bakıyordu. Neyse Bi gömlek denedim tam kabinden çıktım karşı kabinden benim yarım kadar bi kız çıktı bana Bi bakış attı ki sanki şu dobişe bak dercesine... Neyse sonra gömleği eşime göstermek için reyona doğru gittim o sırada eşimin yanından manken gibi Bi kız geçti tabi benim dümbük kocayı kıza bakarken yakaladım kendimi o kadar kötü hissettim ki hemen kabine geri girdim. Bu kilolar benim psikolojimi çok bozuyor gerçekten
Evet şimdiden seminer dönemi okula nasıl gidicem diye dusunuyorum onun için bi an önce vermem lazım hedefimiz koydum nisanın sonunda 65 i görucemDoğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim
kesinlikle abla zayıflatan ben bile bakıyorum ellerin bakmaması içi j evliya olmaları yada yanlarında daha güzelini bulmaları lazım oda bizim elimizde benceTatlım eşler desin yada demesin en başta kendimiz rahatsız oluyoruz öz güvenimiz eksik kendi adıma hep komplekli oluyorum
Bide dile getirmesede hangi erkek istemezki yanında incecik bi kadın olsun
cok doğru emeksiz yemek zahmetsızde zayıflık olmayacak
Onu degil abla diger gruplarla yarisacak listedemiyim onumuzdeki hafta icin
Sağolasın tatlım güzel bakan güzel görürmüş derlerO geçirdiğin değişim seni başka bir insan yapmış ablacım, hem gençleşmişsin hemde güzelleşmişsin maşallahDarısı bize :)
Bu arada günaydın, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?