Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin abla,zaten bunu her soyleyen kotu niyetli yada kiskanc değildir,benim annem bile bana cok zayiflama der ona kirilmam uzulmem ama arkadaslarimdan kendisi cop gibi olupda bana cok zayiflama diyenlere gicik oluyorum ben.

Cevabinida cok guzel vermissin abla

Kiyamam sana ya bende yanimdan gecen insanlara donup bakarim bazen,sen hassas oldugun icin sana oyle gelmistir canim.Hem cok guzel gidiyorsun boyle devam edersen ve sabredersen istedigin goruntuye kavusursun.

Ama stresli olmaman lazim bu kilo vermeyi bile etkiliyor.Onlara takilacagina alisverisin tadini cikarsaydin keske.

Teşekkür ederim bitanem
Sen bahçeyi boşver bana odaklan
69 olunca yeni resim koyacam sanki birazdaha inceldim gibi
O geçirdiğin değişim seni başka bir insan yapmış ablacım, hem gençleşmişsin hemde güzelleşmişsin maşallah Darısı bize :)

Bu arada günaydın, hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar.

Günaydın herkese baya geçmiş birikmiş dün akşam uyuyakalmışım şimdi de şehir merkezine gidiyoruz çok bunaldigimiz için pek giremeyebilirim kacamaksiz bir haftasonu diliyorum

Günaydın kızlar bi iki haftadır burdan uzak kalıyorum ve hiç ilerleme kaydedemyrm bu hafta inş daha aktif ve daha hızlı bi giriş yapmalıyım inş

Canım aynı duyguları hepimiz hissediyoruz ben cogu zaman kabinde bakar oldu yada olmadı kendim karar veririm cünkü eşim olmadı yada dar oldu derde canım sıkılır diye gecen netten uc tane kap aldım dar oldu dedi canım cok sıkıldı napalım tek caresi verip kurtulmak
Doğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim
Evet şimdiden seminer dönemi okula nasıl gidicem diye dusunuyorum onun için bi an önce vermem lazım hedefimiz koydum nisanın sonunda 65 i görucem
Tatlım eşler desin yada demesin en başta kendimiz rahatsız oluyoruz öz güvenimiz eksik kendi adıma hep komplekli oluyorum
Bide dile getirmesede hangi erkek istemezki yanında incecik bi kadın olsun
kesinlikle abla zayıflatan ben bile bakıyorum ellerin bakmaması içi j evliya olmaları yada yanlarında daha güzelini bulmaları lazım oda bizim elimizde bence

cok doğru emekli yemek zahmetsızde zayıflık olmayacak

Canım aynı duyguları hepimiz hissediyoruz ben cogu zaman kabinde bakar oldu yada olmadı kendim karar veririm cünkü eşim olmadı yada dar oldu derde canım sıkılır diye gecen netten uc tane kap aldım dar oldu dedi canım cok sıkıldı napalım tek caresi verip kurtulmak
Doğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim
Evet şimdiden seminer dönemi okula nasıl gidicem diye dusunuyorum onun için bi an önce vermem lazım hedefimiz koydum nisanın sonunda 65 i görucem
Tatlım eşler desin yada demesin en başta kendimiz rahatsız oluyoruz öz güvenimiz eksik kendi adıma hep komplekli oluyorum
Bide dile getirmesede hangi erkek istemezki yanında incecik bi kadın olsun
kesinlikle abla zayıflatan ben bile bakıyorum ellerin bakmaması içi j evliya olmaları yada yanlarında daha güzelini bulmaları lazım oda bizim elimizde bence

cok doğru emeksiz yemek zahmetsızde zayıflık olmayacak

Günaydın canlar

Güzel bi hafta sonumuz olsun inşallah

Semay25
Tatlım takım listesine dün girdim ya görmedinmi bireyselde 2.bile oldun
Hatta akşam bunun için herkese Teşekkür ettin
Şimdi neyi soruyon anlamadımki

F Fittek
Kamile tartıldınmı cnm

Onu degil abla diger gruplarla yarisacak listedemiyim onumuzdeki hafta icin

Sağolasın tatlım güzel bakan güzel görürmüş derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…