Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bu hafta grupta ben 2. oldum burda nasil 2. oldum
Tatlım orda bütün takımlardaki listedeki yarışmacılardan en yüksek yüzdesi olan 3 kişi dereceye giriyor
Mesela orda 14.takımdan 1.olan kız da 3 kilo vermiş ama kilosu az olduğu için yüzdesi senden fazla

Bizim takım içinde yaptığımız liste içi dışı herkes dahil oluyor

Kızlar bu hafta inşallah iyi gitsin bir an önce kurtulayım şu kilolardan. Bikaç gün önce hani dışarda yemeğe gidicez eşimle demiştim o gün alışverişe de gittik. Ben bişeyler denemek için kabine girdim eşimde kızıma bakıyordu. Neyse Bi gömlek denedim tam kabinden çıktım karşı kabinden benim yarım kadar bi kız çıktı bana Bi bakış attı ki sanki şu dobişe bak dercesine... Neyse sonra gömleği eşime göstermek için reyona doğru gittim o sırada eşimin yanından manken gibi Bi kız geçti tabi benim dümbük kocayı kıza bakarken yakaladım kendimi o kadar kötü hissettim ki hemen kabine geri girdim. Bu kilolar benim psikolojimi çok bozuyor gerçekten

Abla bana da bugun buyuk ablam 63 ol.yeter sana daha zayifi.kotu olur dedi.bende yok abla verebildigim kadar verecwgim insallah dedim bende balik etli olmaktan biktim artik cunki

Menü genel olarak güzel cnm Ama tüm güne baktığında sebze salata türü eksik
Patatesde ekmek yerine geçiyor
Ama cıss olmaması güzel

Evet ama yağsız tuzsuz bildiğin haşlana patates zararlı gibi gelmiyor hiç :) çok masum geliyor hayır cıs yok ama yarın Bi cıs olucak cezasına da razıyım

Can'ım bu kadar takıntı haline getirme sen hepsinden daha güzelsin sadece kilon var o Bi gitsin hele sen o saman gör kendini :) tatlım emin ol gidicek emin ol bitiyor sabır be güzelim

Canim ne olur yanlis anlama ama sen manken gibide olsan erkekler yine bakar yani hatayi kendinde arama kitu hissetme bunun senin kilon ile degil esinin karakteri ile alakasi var bence.esi kiloku diye hicbir kadin baska bir erkege bakmaz kolay kolay ama erkeklerde is degisiyor biraz erkekleein cogu oyke sen uzulme :))))

Mefkurem anlattım bile.. Bu ara eşim çok çalışıyor zaten bana ilgi göstermiyor üstüne bu da olunca Can'ım çok sıkıldı

Can'ım bu kadar takıntı haline getirme sen hepsinden daha güzelsin sadece kilon var o Bi gitsin hele sen o saman gör kendini :) tatlım emin ol gidicek emin ol bitiyor sabır be güzelim

Doğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim

Seni cok.iyi anliyorum canim bundan 4 ay once bizde esimle alisverise cikmistik tabi ben o zaman 78 falanim neyse esim guzel bi tunik tarzi bisey begendi kabine gittim tabiki 44 benen tunik bana olmadi neredeyse aglayacaktim hemen cikario attim ustumden esim niye giymedin dediginde fermuari bozuktu dedim ama moral sifir tabiki simdide cok zayif degilim bekki ama ayni tunihe benzer tunik dedenim cok guzel.oldu kilo verince insanin kendine de guveni geliyor canik sende iki aydisini sıksan fistik gibi olursun canim valla cok asiri kilon yok bemce o herifinde sana kurban olsun emi
Doğru diyorsunuz kızlar.. Evde oturunca sorun yok da ne Zaman dışarı çıksam üstüme bişey denesem hep aynı şeyleri hissediyorum en azından bu olay sonunda hırs yaptım daha çok dikkat edeceğim

Tatlım eşler desin yada demesin en başta kendimiz rahatsız oluyoruz öz güvenimiz eksik kendi adıma hep komplekli oluyorum
Bide dile getirmesede hangi erkek istemezki yanında incecik bi kadın olsun

Abla bana da bugun buyuk ablam 63 ol.yeter sana daha zayifi.kotu olur dedi.bende yok abla verebildigim kadar verecwgim insallah dedim bende balik etli olmaktan biktim artik cunki
Sizleri bilemiyorum tatlım ama ben uzun süredir hep kilolu olduğum için canımdan bezmiştim. Bi toplumda herzaman en şişman ben oluyodum. Utandığım için dışarda yada gittiğim yerlerde rahatça yemek yiyemezdim
Ben en rahat yalnız kimse yokken yerdim
Inanırmısın bazen eşimden saklı yerdim
O yüzden bir dahamı Allah korusun
Ben artık toplu diye adlandırılmak istemiyorum

Şu halimle bile bana yakışmadığını söylüyolar leylek gibi olmuşum
Valla kendi adıma ben güzel olmak değil zayıf olmak istiyorum

Mefkurem anlattım bile.. Bu ara eşim çok çalışıyor zaten bana ilgi göstermiyor üstüne bu da olunca Can'ım çok sıkıldı
Tatlım kendin demişin ya çok çalışıyor diye
Erkekler kadınlar gibi değil
Kadınlar her tarafa yetişir ama erkekler beceriksiz sadece 1 şeyle başa çıkabiliyolar
Sen bunu kendinle alakalı düşünme
Kendine yoğunlaş gün gün inceldim dahada kendine güvenin gelecek
Bende önceden herşeyi kilomla bağlantılı olduğunu düşünürdüm ama öyle değilmiş

Doğru diyosun abla

Cisss yaptim bebegim gormemissin sanirim sabah bir dilim kek yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…