- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.781
Abla hala koydeyim pazar gideriz eve pzt bildirim yaparım inş eksi bi şekilde
Haa takım içi Grubları diyonOnu degil abla diger gruplarla yarisacak listedemiyim onumuzdeki hafta icin
Grub sonuçları için gerekliydi cnmAbla hala kaydettim pazar gideriz eve pzt bildirim yaparım inş eksi bi şekilde
Bu haftaya hızlı başlıcan deseneKoyde olunca spor yapamyrm ama buldugum her fırsatta ip atlayıp squat yapıyorum şimdiden 200 IP 50 squat oldu
Abla persembe 100 g eksim vardı eger dahil etceksen ona göre yapabilirsinGrub sonuçları için gerekliydi cnm
O zaman seni hesap dışında tutuyorum
Yok abla ya bu ay kayboldu benim için resmen normalde 71 falandı ama baya gerisindeyim ama Mart sonunda 69 inş gelecekBu haftaya hızlı başlıcan desene
Bak 1 ayı daha bitirdik
Pazartesi bu ayın analizini yaparız
Ne vermişiz hedef tuttumu ve mart hedefleri
Tmm cnm öyle yapalımAbla persembe 100 g eksim vardı eger dahil etceksen ona göre yapabilirsin
Tatlım Bende onun için dedim yaYok abla ya bu ay kayboldu benim için resmen normalde 71 falandı ama baya gerisindeyim ama Mart sonunda 69 inş gelecek
Kesinlikle haklısın abla o 15 gun tatilde aldıklarım beni mahvetti sonrasında akıllı olup dikkat etseydim cabuk gelen cabucak giderdi ana onuda yapmadım 1 ay boşa gitti daha gecen aldıgım kapların içine giremiyorum ve yaz cok yaklaştı bi an önce yola devam etmeliyim bunun farkındayımTmm cnm öyle yapalım
Tatlım Bende onun için dedim ya
1 ay çabucak geçti gitti
Ne verdiysek yada aldıysak kendimize
Bu ay yerinde sayanlar ders çıkarıp önümüzdeki ayı iyi değerlendirsin
Yoksa 2 gün sonra bakmışız mart sonu gelmiş
Slm fıstıkGünaydınlarrrrr
SEFEROĞULLARI TELLIOĞULLARI
Cuma günü yeşil vadi kimin olacak
Herkes silahlarını kuşansın
Bizim silahımız sağlıklı menüler spor ve bol suyumuz
Bende sağlıklı kahvaltımı yaptım şimdi çay keyfi yapıyorum
Vücudun su topluyordur muhtemelen benceTünaydın kızlar...
Benim moralim çok bozuk ya ben neden kilo alıyorum kaç haftadır. Biraz eksiye düşüyorum oda zorla sonra gerii hhooop alıyorum hemen ertesi gün. 600 gr fazlam var bu sabah. Dün gece 67.8 dim sabaha sabit çıkarom dedim sabah 68 dim nu nasıl bi çelişki anlamadım.
Mefkurem bana yardım edermisin?
Kesinlikle haklısın abla o 15 gun tatilde aldıklarım beni mahvetti sonrasında akıllı olup dikkat etseydim cabuk gelen cabucak giderdi ana onuda yapmadım 1 ay boşa gitti daha gecen aldıgım kapların içine giremiyorum ve yaz cok yaklaştı bi an önce yola devam etmeliyim bunun farkındayımTmm cnm öyle yapalım
Tatlım Bende onun için dedim ya
1 ay çabucak geçti gitti
Ne verdiysek yada aldıysak kendimize
Bu ay yerinde sayanlar ders çıkarıp önümüzdeki ayı iyi değerlendirsin
Yoksa 2 gün sonra bakmışız mart sonu gelmiş
Canım panik yapma odemdir bitki cayı falan iç kaçamak yapmadıysan korkma giderTünaydın kızlar...
Benim moralim çok bozuk ya ben neden kilo alıyorum kaç haftadır. Biraz eksiye düşüyorum oda zorla sonra gerii hhooop alıyorum hemen ertesi gün. 600 gr fazlam var bu sabah. Dün gece 67.8 dim sabaha sabit çıkarom dedim sabah 68 dim nu nasıl bi çelişki anlamadım.
Byhafta bizi semayda kurtaramadı tebrik ediyorum karsi takımı---------TELLIOĞULLARI ----------
-Bin muhtesem güneş __%0.30
Mefkurem _____________%1.82
Burcugncy _____________%1.27
Masal3487 _____________%0.31
Mstb____________________%-0.44
Merveebrar44 _________%3.34
Kartanesi58 ____________%0 kilosu sabit
Toplam yüzde %0.942
--------SEFEROĞULLARI ----------
Lepistesinyavrucugu ___%0.63
Poniponna _____________%0.49
Ariver _________________%0.60
Seydan94 ______________%1.07
Sevilumut _____________%0.74
Semay25 _______________%2.87
Kkkmevsim5 ___________%0.13
Elifce80 ________________%-0.52
Bayankokosh __________%0 kilosu sabit
Toplam yüzde %0.667
HER İKİ TAKIMADA TEBRIKLER TEŞEKKÜRLER
Bu haftanın kazananı TELLIOĞULLARI olduğuna göre 1-1 lik eşitlikle yarışmamızı sonlandırıyoruz
Bakalım önümüzdeki 2 hafta için grublar ve sonuçlar nasıl olacak
hoşgeldin gule gule olduğu biraz berilcim öyle gorunp kaçma arada ugras ya özledikPardon kızlar hooop dalmışım günaydın ve hoşça zayıfça kalın
Sevilcim sen 4 hafta önce +0.2 çıkmıştın ondada zaten tartıya yakın kaçamak yapmıştınTünaydın kızlar...
Hoşgeldinnnn bitanecimPardon kızlar hooop dalmışım günaydın ve hoşça zayıfça kalın
Abla ben herzaman yütüyüş yapamıyorum ah keşke yapabilsem. Yaşafığım ortam tek başıma çıkmaya müsait değil maalesef. Bazrn eşimşe bazen komşuyla çıkıyırum ama komşuda beni yalnız bırakmamak için geliyo benle herzamanda çağıramıyorum. Oğlumla eşimle çıksam tempolu olmuyo mecburen oğlana ayak uyduruyoruz oğlumu bırakıcakta kimsem yok. Leslie yapıyorum nadiren ama onuda hiç sevmiyorum sıkılıyorum yaparken dklar geçmiyo resmen. İşte bende gün içerisinde vücudumu bu şekilde hareketlendirebiliyorum ancak. Şimdi bugün iyibariyle ekmeği sarımsaklı yoğurdu kestimbol su ve bitki çayları içiyorum şimdi. Akşam yemekşerinde sadece çorba ve salata öğlene ağırlık vericem genel menülerde. Ayrıca ben biraz tuz sevdalısıyım onuda yarıya indirebilirsem sanırım olacak. En azından ben öyle düşünüyorum.Sevilcim sen 4 hafta önce +0.2 çıkmıştın ondada zaten tartıya yakın kaçamak yapmıştın
Sonra 2.2 -0.8 -0.5 verdin
Bunlarda gayet normal rakamlar
Bence biraz fazla stres yapıyosun buna hiç gerek yok
Günlük sebebpsiz artılar olabiliyor
Hatta sabah tartıldığımız Saatlere göre bile değişiyor
Bazen cıss olmayan şeyler bile ödem yapabilşyor
Bunuda kendimiz test ederek bulmalıyız
Bide özellikle tuza dikkat etmeliyiz
Bu hafta olabildiğince tuzsuz ye suyunu ödem çaylarını iç
Tatlım bazende ne yaparsak yapalım vücut direnç gösteriyor ama biz inatla devam edersek bu direnci kırabiliriz
Bu hafta sporun nasıldı hatırlamıyorum
Işte oğlanla top oynama yada komşularla ip atlama, tabiki hareketli olmak güzel ama tam olarak spor yerine geçmez
Hiç ara vermeden 1 saat yürüyüş yap
Ve en önemlisi olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?