- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #134.721
Cuma Sabah yada öğlen 1 çeşit cıss hakkımız var zaten tatlımabla mısafır wardı sarma felan yedım ama sayısı bılmıyorum 1 tane elmalı kurabıye sımdı 300 ıp atladım 200 tanem kaldı 3 mılde lesıle yaptım mısafır war dıye yemedım canım bı haftadır ıstıyodu cumayı beklıyodum yemeseydım arada kacamak yaparım dıye mecbur yedım
Teşekkür ederim bitanemAmin cümlemize inşallah ablam
Geçen ağzım açık resimlerine baktım :) sana mı bayılsam bahçene mi bilemedim :)))
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Tmm cnm Ama tedbiri elden bırakmaarkadaslar anneme gıdıcem orda ınternet yok pazar aksam geldıgımde menulerımı yazarım hatta kagıt kalem aldım yanıma once deftere sonr BURAYA YAZARIM UNTMUYAYIM MALUM
Bugün menü güzel cnmKızlaaaar yarın misafir gelicek yardımcım da gelemedi bugün temizlik pasta börek bide kızımı yıkadık eşimle derkene şimdi yazabiliyorum
Sabah 08.30 1 tabak biberli yoğurt
Öğle 16.00 3 tane etiform Mısır ve pirinç patlağı
Akşam 19.00 4 et köfte, 1 tabak mercimek çorbası ve bol salata, 1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Kızlar bugün cıss yapamadım ama yarın için cheesecake yaptım yağsız zaten. Tabanını yemeyip peynir kısmını yemeyi düşünüyorum öğle vakti
Şeyda seni duyanda artı çıktın zannederCan'ım Çarşamba günü 64.5 idim şimdi 65 ona sinirlerim bozuldu
Teşekkür ederim bitanem
Sen bahçeyi boşver bana odaklan
69 olunca yeni resim koyacam sanki birazdaha inceldim gibi
Keşke öyle olsun tatlımAyy olmaz mi abla.ucusa gectin vallaha supersin:)))
Güzel menü özellikle cıslara bittim:)Menüm
Kahvaltı 12:00
1 d ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates, tere, 2 dilim portakal
Ara
Neskafe
Akşam 18:00
Pizza biraz patates kızartması
Ayran
Su,2 lt
Spor,henüz yok
Sporları yaptıysan güzel cnmselamarkadaslar bugun bende komsularım wardı
SABAH 08.00 yesıl kahwe
09.00 1 ykasıgı kıymalı yumurta 1 y.kasıgı tulum peynırı yarım dılım tb ekmegı
10 dan 16.00 sıfıra kadarda ara ara cısssslar ama arkadaslar bugun yemesem hafta ıcı kedımı tutamazdım bıraz cok yedım ama sımdı 500 ıp atlıcam 3 mıl lesı yapıcam suda yatana kadar 2 lt olur
Güzel cnmKizlar benim de menum sabah 09:30 da pirasali yesil biberki 2 yumurtali.omlet zwytin az peynir
Ogle saat 13:00 da 3 top dondurma ciss olarak yedim yarim cay bardagindan az kuru dut
Aksam yemegini saat 4 te yedim bugun
6 kasik bulgur.pilavi bol salata
Su iki litre yaparim
Sporsa yaoinca yazicam daha yapmadim
Güzel menüSabah 10 00
Yarim sucuklu gozleme ve domates
Öğle 14 00
Bir kase mercimek corbasi
Aksam 18 30
Bir tabak ispanak yemegi
Bir dilim cavdar ekmegi
Ara bir elma
Annemdeyim suyumu sayamadim
Afiyet olsun cnm cıs da güzel olmuşGencayib kuzenibdeyiz kizlar
Sabah 11.00
1 kucuk patates firinda
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb
Domated
Ara 15.00
1 turk kahvesi
1 mandalina
Aksam 18.00
1 kase tarhana
4 tane firinda kofte
Yogurt
1 dilim peynirli borek
Cıs yapmamışsın cnm bugün bu hafta cıslamayacak mısınSelam kizlar menumu yazayim, islerim vardi ancak girebildim,
SABAH:7.30 bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,bir avuc kuruyemis,5 zeytin,bir kucuk dilim islak kek,maydanoz ve yesil cay.
ÖĞLE:12.15 bir kase mercimek corbasi,bir orta boy tabak yogurtlu ispanak.
Ara ogun:15.00 yarim greyfurt.
AKSAM:18.30 firinda bir orta boy pirzola,salata.
2.5 litre su,bugun okulda nobetciydim cok yoruldum spor yapamadim ama haftasonu telafi ederim insallah.
Güzel menü cnm sende cıslamamışsınKizlar yoldayim menumu yazayim bazen cekmiyor
Sabah
Sirkeli su
Saat 10.00
2 yumurtadan omlet
Peynir
Marul
Domates
3 ceviz
Ogle 14.30
1sb. Sut
1 portakal
Aksam 19.20
1 tabak ispanakli yumurta
Spor toplam 50 dak yuruyus
Su bugun hazirlik yapmaktan sayamadim ama tahmini yatana 3 litre olur diyor ve hepinize sevgilerimi sunuyorum
Abla o Zaman yarın sabah kalkarkalkmaz ipimi peşinen atlayayım ben çünkü bugün cheseecakei yaparken hep yarın yerim diye hayal kurdumBugün menü güzel cnm
Valla tatlım takım kuralı cuma Sabah yada öğlen dışında olanlar cezaya girer ben karışmam
Sen bilirsin Tatlişim yani hem yerim hem atlarım diyonAbla o Zaman yarın sabah kalkarkalkmaz ipimi peşinen atlayayım ben çünkü bugün cheseecakei yaparken hep yarın yerim diye hayal kurdum
Şeyda seni duyanda artı çıktın zanneder
Sen 1 haftalık sonuca bak ondada güzel bi Eksin var yani no problem Tatlıcım
Menü genel olarak güzel cnm Ama tüm güne baktığında sebze salata türü eksikKızlar menüm
Sabah 9.00
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 kaşık lutenitsa
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 14.00
Mantarlı kaşarlı omlet
Akşam 20.00
Et ve patates haşlama 1 tabak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Bence pazartesi güzel bi eksi olurYok o konuda evet doğru ekşiye kötü demiyorum zaten ama yarın sabah kaç çıkcam merak ediyorum ondan kaçamak yapmadım bugün düzgün
Yoooook başka cıs yapmam zaten bu hafta kilo veremedim diye üzgünüm verince Mutlu oluyordum. Bu hafta başka olay da oldu moralim çok bozukSen bilirsin Tatlişim yani hem yerim hem atlarım diyon
Dikkat et başka cıss olmasın
Abla bu hafta grupta ben 2. oldum burda nasil 2. oldumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 454.ETAP SONUC LİSTELERİ
19-26 ŞUBAT2016
TAKIM DERECELERİ
..................5.TAKIM 0,916
.................9.TAKIM %0,883
....................6.TAKIM 0,781
BİREYSEL DERECELER
14.TAKIMDAN===== @ Sevtal87 %4,85
9.takımdan ========== @Semay25 %2,87
Kaptanlığı devr alalı hiç 1.olamadık ama...
Bende 1 kere bireyselde 1.olmuştum
Anlatmak istersen biz burdayız cnm BiliyosunYoooook başka cıs yapmam zaten bu hafta kilo veremedim diye üzgünüm verince Mutlu oluyordum. Bu hafta başka olay da oldu moralim çok bozuk
Tesekkurler herkese darisi haftayaTEBRIKLER SEMAYCIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?