Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Ariver ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 6,6
Aralık / 4,8
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,4 KİLO

Ocak / 2,8
Şubat / 2,9
Mart / 1,6
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 83,6 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 64,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 18,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,37% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,32% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.100 )

Yorum : Sevgili Ariver, 27 Ekim 2015 (439. Etap) ve 83,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 18,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

kartanesi58 ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 3,1
Aralık / 4,4
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,5 KİLO

Ocak / 1,7
Şubat / 1,8
Mart / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,5 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 77,0 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 65,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 12 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,58% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 706 )

Yorum : Sevgili kartanesi58, 28 Ekim 2015 (439. Etap) ve 77 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 12 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Sabah incirin yanına 1 bar sütte içsen iyi olurdu tatlım
Bugün cuma olmadıpına göre makarna için film izlerken biraz ip atlıyabilşrsin
kolay gelsin cnm
Abla bebek dusundugumuz icin her ay risk var biliyorsun, ondan dolayi ip atlamak dogru olmayabilir diye dusunuyorum ama ceza olarak cuma gunune kadar aksamlari sadece yogurtlu hafif seyler yiyeyim diyorum.
Şu durumda en hafif spor leslie onu yapabiliyorum ancak.

Saatler yazılmamış fıstık
Sucuk hariç menün güzel görünüyor sadece çoğunlukla olduğu gibi suyun az
Heralde 6 aydır su iç diyom sana
Buraya katılmadan önce günde 2 bardak su içen biriydim abla yine iyi diyorum yatincaya kadar iki oluyor

Biraz bunaklığım var ama bazı şeyleride unutmuyom
Bak kumbarana para atsaydın alışveriş paran hazır olurdu
Estağfurullah abla ne bunakligi

Eki Görüntüle 1789376

Kızlar size resim koyacam demiştim
Nasılım

Ahhh nerde o günler
Aynı kardeşim. 32 beden giyiniyor yanında annesi gibiyim

38e çıkıyor genelde canim. Dün gece yatarken ateşi yok diye ateş dusurucu vermedik gece ağlayarak kalktı 38.9 olmuş korktuk bizde yatarken veriyorum gündüz düşürmeye çalışıyoruz. Senin fıstıkta mi diş cikariyor

Tmm cnm
O zaman ceza olarak ektradan 2 mil leslie yaparsın

ZÜHAL ve SEMAY25 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.90 kilonun üzerindekilere 3 kez girip çıktım ne yazıkki
Tatlım cuma yarışmasında başka takımlarda yarıştınmı hiç
Yarışma kuralı olarak bunu bilmem gerekiyor

Ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen devam edersin
Burdaki ilk kural düzenli paylaşım ve Kilo vermek
Burası bi Yarışma olduğu için takıma karşı sorumluluklarımız var. diğer grublar gibi 3 gün gelirim 5 gün gelmem durumları olamaz
Eğer kurallara uyarım dersen bismillah de ve başla

Kızlar slm canlar napuyosunuz bugün hiç uğrayamadım yanınıza. Oğlumun tuvalet eğitimi başka bahara kaldı sanırım bugün sabahtan akşama kadar hiç idrar yapmadı. Akşam üzeri sancılandı tabi hastaneyi boyladık. Sıcak su torbası tavsiye etti doktorumuz bizde yaptık çok şükür yaptıda rahatladı. Kan ter içinde kaldı yavrum. C Ceydahasan hoşgeldin bebişim seni aramızda görmek çok güzel. İnş düğününe kadar tığ gibi olacaksın.

Ehircim tebrik ederim çok güzel bir tablo @Ariver

Tebrikler cnm darısı bize olsun inş kartanesi58

Hosgeldin ablacım (abla dememin bi sakıncası yoktur umarım) bende sevil 26 yaşındayım bende 2.buçuk aydır bu takımdayım inş hepberaber yaza incecik gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…