- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #135.761
Insan kendi kilolarina yakin insanlarin zayifladigini gorup duyunca dahada gayretleniyor.Hedef yakin goruluyor.Tatlım Benim Mavi tşörtlü resmimi gördün değilmi nasıl göbeğim vardı
Orda 110 civarıydım
123 de nasıldım var sen düşün
Aminn abla darisi başımiza. Masaallah kızlar hızlı çıktı.
Abla bebek dusundugumuz icin her ay risk var biliyorsun, ondan dolayi ip atlamak dogru olmayabilir diye dusunuyorum ama ceza olarak cuma gunune kadar aksamlari sadece yogurtlu hafif seyler yiyeyim diyorum.Sabah incirin yanına 1 bar sütte içsen iyi olurdu tatlım
Bugün cuma olmadıpına göre makarna için film izlerken biraz ip atlıyabilşrsin
kolay gelsin cnm
Buraya katılmadan önce günde 2 bardak su içen biriydim abla yine iyi diyorum yatincaya kadar iki oluyorSaatler yazılmamış fıstık
Sucuk hariç menün güzel görünüyor sadece çoğunlukla olduğu gibi suyun az
Heralde 6 aydır su iç diyom sana
Estağfurullah abla ne bunakligiBiraz bunaklığım var ama bazı şeyleride unutmuyom
Bak kumbarana para atsaydın alışveriş paran hazır olurdu
Aynı kardeşim. 32 beden giyiniyor yanında annesi gibiyim
38e çıkıyor genelde canim. Dün gece yatarken ateşi yok diye ateş dusurucu vermedik gece ağlayarak kalktı 38.9 olmuş korktuk bizde yatarken veriyorum gündüz düşürmeye çalışıyoruz. Senin fıstıkta mi diş cikariyorTeşekkür ederim canım benim ben buralardayım hep destekciniz olarak yaza kadar mezun edecez bir çoğunuzu inşallah :)
Hep burda kalcaz kız burasi bizim evimiz :)
Kız dedim ya gitmeden 1.olacam diye 3.olduk artık o da iyi :)
Benim de kızımın ateşi var kaç dereceye kadar oluyor canım
Teşekkür ederim canım
Kesti bileMakarna nedir tatlim mefkus anlam ceza keser valla
Tmm cnmAbla bebek dusundugumuz icin her ay risk var biliyorsun, ondan dolayi ip atlamak dogru olmayabilir diye dusunuyorum ama ceza olarak cuma gunune kadar aksamlari sadece yogurtlu hafif seyler yiyeyim diyorum.
Şu durumda en hafif spor leslie onu yapabiliyorum ancak.
Tatlım cuma yarışmasında başka takımlarda yarıştınmı hiçZÜHAL ve SEMAY25 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.90 kilonun üzerindekilere 3 kez girip çıktım ne yazıkki
Aminnnnnnn
Gecmis olsun tatlim mefkusumun cezalarindan Allah korusun 500 ip benim icin atla atla bitmez.Kesti bile
Ehircim tebrik ederim çok güzel bir tablo @Ariver
@Ariver ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 6,6
Aralık / 4,8
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 11,4 KİLO
Ocak / 2,8
Şubat / 2,9
Mart / 1,6
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,3 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 83,6 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 64,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 18,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 22,37% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,32% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.100 )
Yorum : Sevgili Ariver, 27 Ekim 2015 (439. Etap) ve 83,6 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 18,7 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 101 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Tebrikler cnm darısı bize olsun inş
kartanesi58 ' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 3,1
Aralık / 4,4
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,5 KİLO
Ocak / 1,7
Şubat / 1,8
Mart / 1
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (439. Etap) ( 77,0 )
Bitiş Kilosu (455. Etap) ( 65,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 12 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 15,58% )
Toplam Süre ( 17 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 706 )
Yorum : Sevgili kartanesi58, 28 Ekim 2015 (439. Etap) ve 77 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 4 Mart 2016 (455. Etap) tarihinde toplam 12 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 65 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 9. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Hosgeldin ablacım (abla dememin bi sakıncası yoktur umarım) bende sevil 26 yaşındayım bende 2.buçuk aydır bu takımdayım inş hepberaber yaza incecik gireriz.Hanımlar nasılsınz... Ben aslında birkaç kere KK da bulunmuştum fakat her seferinde hüsran oldu benim için.Ama kendime inanmak istiyorum.Gezinirken gurubu gördüm ve disiplinli olusunuz hosuma gitti.Ben 47 yaşında 163 boyunda ve 124 kilo bir bayanım.Gurubun yaş ortalamasının biraz üzerindeyim fakat sizlere uyum sağlayabilirim diye düşünüyorum.Eğer kabul ederseniz bu gün başlamak istiyorum.
Tamam abla o is kolay yaparim tabi:)Tmm cnm
O zaman ceza olarak ektradan 2 mil leslie yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?