Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugünkü menüm...sabaheynir,zeytin,1 dilim ekmek,domates..............ara:1 ayva........öğlen:1 kase yoğurt,1 adet haşlanmış patates......ara:1 salatalık,1 bardak ayran.............akşam:1 tabak haşlanmış karnabahar,1 kase yoğurt.........sporumuda yaptım şekerler...size verdiğim leslie videosu 1,5 milde bitti..bende ancak 1,5 mil yapabildim ama mütedeyyinin verdiği linkten şu an indiriyorum diğer videoları....

slm kızlar nasılsınız konuları okudum kaptanımız taşınıyormuş allah kolaylık versin melek hayırlısı olsun arkadaşlar birbirimizi tanıyacak kadar görüşemiyoruz genelde girdiğimde kimse olmuyor tanışsak dertleşsek ne güzel olurdu ben menümü yazayım

sabah..
peynirli kepekli tost
biraz çilek reçeli
yeşilçay 1 bardak

ara..
3 bardak çay şekersiz
3 kepekli bisküvi

öğlen..
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1 dilim kepekli ekmek

ara..
1 elma

akşam..
1 tabak barbunya
yarım tabak pilav
1 dilim ekmek
salata

4.lt su 1 saat yürüyüş
50 mekik çekicem

ben veriyordum çok az az tavuk ,balık,kıyma falan corbalarına koyuyordum.benimki maşaallah canavar gibi çöp bile yer

menün çok güzelmiş sema :)) evet bende yarın tasınacaktım ama bi aksilik cıktı ne zaman gidecegim belli degil ama bu hafta burdayım büyük ihtimalle :))

sana da günaydın fadime. diyet güzel gidiyor. vereceğim bu kiloları. limonlu sıcak suyumu içtim şimdi kahvaltı yapıcam.

günaydın canım dün biraz bozdum ama bugündiyete devam ben sabah 7.30 kahvaltı yapıyorum eşimle öyle alıştım saat 10 yürücem yarım saat sonra ara ögünümü yapcam evde içme suyum bitiiiiiiiii bakkala gitmeye üşeniyorum ikizleri beklicem 1 de okuldan gelince aldırırım artık yeşil çayla idare etcem

günaydın kızlar keyifler nasıl diyet yapabiliyornusunuz

ay fadime abla ben zorlanmaya başladım regl gunlarım yaklaşıyor ondanmı çabuk acıkıyom tarıya çıkıyom azalıcama coglıyom herhalde şişiyom reglden dolayı

dünkü menümüm sabah biraz yogurt 3 dilim ekmek(Beyaz)peynır domaes 1 tane haşlanmış yumurta yeşil çay ara yok
öğlen 1 tabak köfteli pataes yemegi 1 tabak bulgur pilav salata ayran 1dilim baklava (kızım ısırdı yemedi ben yedım gerisini) akşam 1 tabak bulgur pilavı salata yogurt su 3 4 bardak spor yok
ayyyyyy ben veremicem herhald bu kiloları baksanıza pilavlar tatlılar...................

verirsin inş. :))) bende dün gece 12.00 de bir paket cips yedim. yedikten sonra kendimi cok suclu hissettim aksatmamam lazım diyetimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…