- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.541
ben veriyordum çok az az tavuk ,balık,kıyma falan corbalarına koyuyordum.benimki maşaallah canavar gibi çöp bile yer[canım sen facedeki en güzel anneler grubundanmısın?ben birkaç kişi çağırmıştımda...benimde kızım 6 aylık ama ben henüz tavuk veya et vermedim..süt zaten 1 yaşına kadar yasak..cicibebe yi benim doktorum önermiyor, bebeklerde kansızlık yapıyormuş, onun yerine ekmek içi ver dedi..
slm kızlar nasılsınız konuları okudum kaptanımız taşınıyormuş allah kolaylık versin melek hayırlısı olsun arkadaşlar birbirimizi tanıyacak kadar görüşemiyoruz genelde girdiğimde kimse olmuyor tanışsak dertleşsek ne güzel olurduben menümü yazayım
sabah..
peynirli kepekli tost
biraz çilek reçeli
yeşilçay 1 bardak
ara..
3 bardak çay şekersiz
3 kepekli bisküvi
öğlen..
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1 dilim kepekli ekmek
ara..
1 elma
akşam..
1 tabak barbunya
yarım tabak pilav
1 dilim ekmek
salata
4.lt su 1 saat yürüyüş
50 mekik çekicem
kilosu 6.750 çıktı. bu ay 100gr falan almış. doktordan gelir gelmez mutfağa girip çorba yaptım oğluma. kabak,havuç,patates ve tavuk koydum.haşladım blanderdan geçirdim gayet güzel yedi.
yoğurt yemiyor. meyve yemiyor. onlara nasıl alıştıracağım.
doktora, cici bebeyi yoğurtla karıştırıp yedirsem olurmu dedim. tek vermeye çalış, ara sıra cicibebe ile ver dedi. yoğurdu sade yemiyor.
yarından itibaren kahvaltıya başlıycam. çok üzüldüm. oğluma kilo aldıracağım. kendime de kilo verdireceğim.
oğluma yemek hazırlayayım derken kendimi unuttum. menümü yazayım.
limonlu sıcak su
kahvaltı:2dlm peynir-1dlm pastırma-domates-salatalık-maydonoz-2 kaşık bal-şekersiz çay-yarım simit
ara: 1 kuru incir
öğle:yok
ara: light sütle hazırlanmış nesfit- 1kase nar
akşam: 1 tabak tavuk sote-1dlm kepek ekmeği
canım sen facedeki en güzel anneler grubundanmısın?ben birkaç kişi çağırmıştımda...benimde kızım 6 aylık ama ben henüz tavuk veya et vermedim..süt zaten 1 yaşına kadar yasak..cicibebe yi benim doktorum önermiyor, bebeklerde kansızlık yapıyormuş, onun yerine ekmek içi ver dedi..
canım face deki grupları falan bilmiyorum. ara sıra girip fotolara bakarım sadece. hayvansal gıdalar konusunda da balık haricindekileri artık çorbalarına koymalıymışız.balığı 9.aydan sonra kullanmalıymışız. cici bebeği bizim doktorda önermiyor da ben yoğurdu tatlandırmak için kullanıcam. öbür gibi yemiyor çünkü. senin bebiş kaç kilo?
günaydın kızlar keyifler nasıl diyet yapabiliyornusunuz
sana da günaydın fadime. diyet güzel gidiyor. vereceğim bu kiloları. limonlu sıcak suyumu içtim şimdi kahvaltı yapıcam.
günaydınlar 9. takımın güzelleri
Elma yiyebilirsin. üstünede bir bardak yeşilçay içtinmi tamamdır :))
günaydın kızlar keyifler nasıl diyet yapabiliyornusunuz
Günaydın fıstık :))günaydınlar 9. takımın güzelleri
çok teşekkür ederim
ay fadime abla ben zorlanmaya başladım regl gunlarım yaklaşıyor ondanmı çabuk acıkıyom tarıya çıkıyom azalıcama coglıyom herhalde şişiyom reglden dolayı
dünkü menümüm sabah biraz yogurt 3 dilim ekmek(Beyaz)peynır domaes 1 tane haşlanmış yumurta yeşil çay ara yok
öğlen 1 tabak köfteli pataes yemegi 1 tabak bulgur pilav salata ayran 1dilim baklava (kızım ısırdı yemedi ben yedım gerisini) akşam 1 tabak bulgur pilavı salata yogurt su 3 4 bardak spor yok
ayyyyyy ben veremicem herhald bu kiloları baksanıza pilavlar tatlılar...................
Günaydın fıstık :))
rica ederim canım.. gercekten cok tok tutuyor.özellikle yeşil elma...
Bu Arada Herkese Hayırlı Sabahlar...
verirsin inş. :))) bende dün gece 12.00 de bir paket cips yedim. yedikten sonra kendimi cok suclu hissettimaksatmamam lazım diyetimi...
çipsmiyapma böyle bak bende yerim ama sevmem bende börek yerim çok severim hamur işlerini
hamur işinde tutabiliyorum kendimi yemiyorum.ama cips :26:
slm bende elma yedigimde midem kazınır bazılarda tok tutarmış benim herşeyim ters:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?