Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi arkadaşım gitmişti cumartesi günü sadece yarım saat yürüyüş demiş başka herhangi bi spor yasak demiş daha önce giden varsa diye sorayım dedim.
cnm senin çocuğun var galiba dimi emziriyodun sen?

bende kendi yaptıgım sebzeli pizadan 1 dilim yedim ay delircem çocuklar istiyor bende kıramıyorum olan bana oluyor
benim çocuklar değil, eşim...dün akşam yine bir pastayla gelmiş..neymiş efendim pastaneye yeni gelmiş, tazeymiş, dayanamamış...

benim çocuklar değil, eşim...dün akşam yine bir pastayla gelmiş..neymiş efendim pastaneye yeni gelmiş, tazeymiş, dayanamamış...
pastamııdün tezgahın önüne gittim böle uzun uzunnn baktım sonra dedim hayırr yemiyceksin dedim kızdım kendime gözüm arkada çıktım markettennn

bizim işimiz zor aslında biraz dikkat etseler belki daha çabuk veririz kiloları haftasonu çok kaçamak oluyo 6 sene önce 18 kilo vermiştim salak gibi yedim şiştim

en iyisini yapmışsın canım..bana kalsa hiiç elimi sürmem, ama gözümün önünde yiyorlar..ağır tahrik var..ben suçsuzum..:)

en iyisini yapmışsın canım..bana kalsa hiiç elimi sürmem, ama gözümün önünde yiyorlar..ağır tahrik var..ben suçsuzum..:)

kıyamam yaaa bizi düşünen yokeşimde akşam kendi ellerimle yediricem gel azcık bişiyşer ye dedi bende tamam ama az dedim,bak bakk işte sen yapamazsın dedi hemen kabul ettin dedi banadalga geçiyo bide

kıyamam yaaa bizi düşünen yokeşimde akşam kendi ellerimle yediricem gel azcık bişiyşer ye dedi bende tamam ama az dedim,bak bakk işte sen yapamazsın dedi hemen kabul ettin dedi banadalga geçiyo bide
:)))..o da fenaymış.

diyet spor akapunturla ama devam edemedim pahalıydı
benim arkadaşımda akupunktur yaptırdı ama faydasını görmedi..

gecikmeli oldu ama bende şu an elmamı yiyorum bankada işlerim vardıçayımıda içicem birazdan
melek cnm sende hoş geldin nasılsın
hoşbulduk canım.. iyiyim elhamdülillah sen nasılsın?

kızlar bişe sorcam 1 bardak gazoz kaç kalori ben dayanamadım içtim
Abla bir bardak gazoz 140 kalori falandi yanılmıyorsam...

bu arada arkadaşlar.. biri yanınıza piza,pasta,cola vs.. yiyip içiyorsa sizde tadımlık amaçlı,nefsinizi terbiye etmek adına 1-2 ısırık alın... kendinizi yasak yemeyecegim diye şartlarsanız sonra bir bakarsınız 1 2 dilim yemişsiniz.. hiçbirşey için buu asla yemeyecegim demeyin.. yiyeceğim ama sadece az az ve tadımlık diyeceksiniz... yoksa kendinizi bir anda telefonda pasta yada pizza sipariş ederken bulursunuz :))

Kızlar bu arada evimi topluyorum ve yarın gidiyorum
Artık bir daha ne zaman aranıza dönerim bilemiyorum. Çünkü gidecegim eve ne zaman net baglanır bilmiyorum... O yüzden uzun bir süre görüşemeyebiliriz..
Hepinizi çooook seviyorum Canlarım benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…