- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.521
kıyamam yaaa bizi düşünen yokeşimde akşam kendi ellerimle yediricem gel azcık bişiyşer ye dedi bende tamam ama az dedim,bak bakk işte sen yapamazsın dedi hemen kabul ettin dedi bana dalga geçiyo bide
Kızlar bu arada evimi topluyorum ve yarın gidiyorum
Artık bir daha ne zaman aranıza dönerim bilemiyorum. Çünkü gidecegim eve ne zaman net baglanır bilmiyorum... O yüzden uzun bir süre görüşemeyebiliriz..
Hepinizi çooook seviyorumCanlarım benim :))
benim eşimde moralimi bozmaya calsııyorda ben pas vermiyorum :))spor yaparken bunlar seni zayıflatmaz dedi :)) bende görürsün dedim... 2 gün sonra oğlumuzuda aldı geldi beraber yaptık spor böyleler bunlar :))
biz kaptansız mı kalıcaz yani..çabuk döööönn:2:..bizde seni seviyoruz...
ben gelene kadar uruz,takyon,meyvenull sizinle ilgilenecekler... inş. net baglanması uzun sürmez..
inş cnm senin işlerin hallolsunda biz uslu uslu seni bekleriz
:)) inş. ben bursaya tasınınca aileler acısından sorun olmaz... bizim hayatımıza karısmazlar inş.
canım ahhh ahhh diyorum ama inş gönlüne göre olurr,dua edicem :)))
2.5 senedir evliyim. ve ikimizde ailelerimizden uzaktayız. böyle cok iyiydi karısan eden yok. şimdi bursada ikimizin aileleride var( ben kendi ailem bi sorun cıkarırsa uyarabilirim ama ya onun ailesi? cok dua ediyorum bize bulasmasınlar diye... çünkü biliyorum yerlesitigimiz zamana hopp kaynana kayınpeder bize yerlesecek. 1 2 ay gitmezler.. digerleride ha bire para istiyorlar ( off off
bugün canım çok sıkkın kızlar oğlumun doktor kontrolü vardı. bugün 6 ayını doldurdu. çok az kilo almış. doktor artık anne sütünü ara öğün olarak vereceksin ana öğünlerde ek gıdalar vereceksin dedi. biz ek gıdalarda çok zorlanıyoruz. yoğurt yemiyo. bende azcık şeker koyup yediriyodum doktor kızdı. meyve pürelerini sevmiyo, yediremiyorum. sadece muhallebi ve çorba yiyor. ben oğluma nasıl kilo aldıracağım. bana akıl verin hepiniz annesiniz. tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen.
bebe bisküvisiyle süt ver çok güzel kilo yapıyo ben ikizlerime veriyordum
canım her cocuk aynı olmaz bu kadar üzülme.zamanla düzelir inş.arkadasım oğlu 1.5 yasında ama hala yemiyor.corba yiyorsa corba yedir.. çorbanın içine tavuk,balık,kabak falan koy. değişiklik olur. unutma,onunda bi damak tadı var. ve yemedimi yemiyorlar işte :) zamanla düzelirbugün canım çok sıkkın kızlar oğlumun doktor kontrolü vardı. bugün 6 ayını doldurdu. çok az kilo almış. doktor artık anne sütünü ara öğün olarak vereceksin ana öğünlerde ek gıdalar vereceksin dedi. biz ek gıdalarda çok zorlanıyoruz. yoğurt yemiyo. bende azcık şeker koyup yediriyodum doktor kızdı. meyve pürelerini sevmiyo, yediremiyorum. sadece muhallebi ve çorba yiyor. ben oğluma nasıl kilo aldıracağım. bana akıl verin hepiniz annesiniz. tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen.
yok abla,eşim imam,bende Kuran kursu öğretmenliği için sınavlara giriyorumselm mutedeyyin mesleginiz ögretmenlikmi meraklıyım biraz
ya eşimde onlara bişey diyemiyor ama banda hak veriyor. oda 2 arada 1 derede kalıyor. bende üstüne gitmiyorum. ama gereken cevabı kim olursa olsun veririm :) lafımdan cekinmem :)canım ya bende kayınvalideme yakınım ama ilk günden restimi çektim kesinlikle görüşümüyorum görüşmiycemde asla büyük konuşmuyorum ama kendi huzurum için herşeyi yaparım sağolsun eşimde bu konuda çok saygı gösteriyo bana.Eşim tarafsız ama annesinin art niyetlerinin farkında aynı zamanda sizin içinde eşinle senin ne istediğin ve huzurunuz için onları nasıl idare edebileceğiniz çok önemli.Artık seninde bi ailen var bunu idrak etseler belkide iki tarafta sorun çıkarmaz ama sen her zaman güçlü ol ailenin huzurunu bozacak ne varsa üzülmeden üstesinden gelmeye çalış,durmadan dua et RABBİM ıslah eder merak etme.
hayır 1 yasına kadar inek sütü vermebebe bisküvisiyle süt ver çok güzel kilo yapıyo ben ikizlerime veriyordum
kilosu 6.750 çıktı. bu ay 100gr falan almış. doktordan gelir gelmez mutfağa girip çorba yaptım oğluma. kabak,havuç,patates ve tavuk koydum.haşladım blanderdan geçirdim gayet güzel yedi.
yoğurt yemiyor. meyve yemiyor. onlara nasıl alıştıracağım.
doktora, cici bebeyi yoğurtla karıştırıp yedirsem olurmu dedim. tek vermeye çalış, ara sıra cicibebe ile ver dedi. yoğurdu sade yemiyor.
yarından itibaren kahvaltıya başlıycam. çok üzüldüm. oğluma kilo aldıracağım. kendime de kilo verdireceğim.
oğluma yemek hazırlayayım derken kendimi unuttum. menümü yazayım.
limonlu sıcak su
kahvaltı:2dlm peynir-1dlm pastırma-domates-salatalık-maydonoz-2 kaşık bal-şekersiz çay-yarım simit
ara: 1 kuru incir
öğle:yok
ara: light sütle hazırlanmış nesfit- 1kase nar
akşam: 1 tabak tavuk sote-1dlm kepek ekmeği
canım sen facedeki en güzel anneler grubundanmısın?ben birkaç kişi çağırmıştımda...benimde kızım 6 aylık ama ben henüz tavuk veya et vermedim..süt zaten 1 yaşına kadar yasak..cicibebe yi benim doktorum önermiyor, bebeklerde kansızlık yapıyormuş, onun yerine ekmek içi ver dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?