Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende çikolatayı minik eklere ve sütlü tatlılara dayanamıyom allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar geçen hafta takımlar arası yarışmaya dahil değildik.Yeni bir takım olduğumuz için...
Ama bu haftadan itibaren yarışmaya dahiliz.. Ve sizden rica ediyorum.. İlk 5 e giremesek bile bari sonuncu olmayalım :)) Hadi kızlar cumaya az kaldı azmedelim bu hafta güzel kilolar verelim...

herkes uyanmış anlaşılan. herkese günaydın.
kızlar yazdıklarınızı okudum da çok güldüm. biz böyle giderse kilo falan veremiycez galiba. takım yarışında da sonuncu olcaz. yemeyelim lütfen cipsleri, çikolataları, baklavaları, eklerleri...
ben de az önce simit yedim.simitleri de yemeyelim. ((
bakın o yediklerimizi eritmek için 1 saat spor yapmamız gerekecek. en iyisi yememek.

günaydın kızlar.bende sadece ben kacamak yapıyorum zannedıyodum:) meger herkes aynı durumdaymıs. evet kızlar ya sıkalım bıraz dişleri valla sonuncu olursak çok kötü olur ya.bence bundan sonra kacamakları hoşgörmeyelim

günaydın kızlarr...

nasılsınız 9. takımmm...

ben sizi hiç ii görmedim kacamaklar yapılmıss daha ilk haftadan anlasılan listedeki ilk haftanızda sonuncu ollmak istiyorsunuz...

selam kızlarrr
biraz önce diyetisyenden geldim ayın 29 una kadar 76 ya düşmemi istiyo bu mucize olur ancak
sanırım yanlış tercih yaptım daktır konusunda tecrübe oldu ben adet düzenim var diyorum tamam bakalım 76 olabilecekmiyiz diyo olmazsak kadın doğumada takip ettiririz dedi,hesap makinesiyle vücut kitle endeksimi hesapladı karalama bi liste verdi gönderdi,zannımca normal değil bu

kızlar kaptanın verdiği linkten lesliyi indirdim ve açıldı.. ama bugün hava güzel...temizlik yapıyorum..akşama inşallah sporumuda yapıcam...burayada uğramadan edemedim..daha sonra görüşürüz inşallah...

canım kadın beni ne sandıysa ben pkoluyum bide adetlerim müthiş düzensiz 60 günü buluyo olmam ama anlatamadımhedefim 29 una kadar 76 dedi acıba dedim eritecekmi beni zaten ne yağ oranımı ne su oranımı ölçtü kalori yakıyomuyum onu bile öğrenemedim enerjimi nasıl tüketiyorum bilmiyorum kısaca yanlış bi tercih oldu ama iyide tecrübe oldu banaben kendi uygulamamı yapayım en iyisi buna hiç gerek yok bide eğer 76 olmazsam spor takviyesi yaparız dedi

:)) ilginçmiş :))

kimsecikler yokbenim bugün diyett yalan olduuhepsini kaçırdım ayak üstü bişeyler yiyebildim ancak,yarın tekrar başlıyorum su bile içemedim

Arkadaşlar... Bu haftaya cogumuz kaçamaklarla başladık anlaşılan... (kendimde dahil olmak üzere)
Diyorum ki,çoğumuz neredeyse spor yapabiliyoruz,buna vaktimiz oluyor.Yapamayanlarımız hiç değilse yarım saat falan yürüyorlar..Fırsatı olan arkadaşlarımın günde 1 saat spor yapmasını istiyorum.Ve en önemlisi kaçamaklara kesinlikle yer yok Azıcık azıcık ucundan yiyeyim derken bu kilolarımızı veremeyeceğiz,sonuç bu. Biz diğer takım arkadaşlarımızla yarış halindeyiz ve bunun bilincinde olalım lütfen.. Birbirimize kaçamaklarımızı söylemekten çekinmez hale geldik. BUNDAN UTANMALIYIZ !!!
Bugünde itibaren kimsenin menüsünde kaçamk görmek istemiyorum.Bol proteinli dengeli bir menü bekliyorum hepinizden..En azından haftada 500 gr. vermeyi hedefliyorum.
Arkadaşlar... Sizden rica ediyorum.. Artık yediklerimize ve yaktıklarımıza daha özen gösterelim... Gösterelim ki, 9-10 ay sonra, zayıflamıs olarak bu konusmalarımızı gülerek hatırlıyalım...
Hepinizin gerekli ilgiyi ve özeni göstereceğini biliyorum.. Cuma günü yüzümü kara cıkarmayacagınızı biliyorum...
Hadi arkadaşlar.. Biraz gayret ve sabır...

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
Peynirli yumurta
1 bardak çay (2 şekerli)

Ara:
3 ceviz
1 kupa yeşilçay

Öğle:
1/2 tabak patates salatası (oturmaya gitmiştim)
1 bardak çay

Ara:
1 küçük elma
1 kase yoğurt
2 kupa yeşilçay

Akşam:
5-6 sıkım çiğköfte (bol yeşillikle beraber)

Spor:
LeSLie ile 3 mil...

Günboyu 2.5 lt. su ve 1 lt. yeşilçay içtim.Akşam yemeğinden sonra 1 elma daha yiyebilirim.

canımmm ağzından ball damlıyo ama ben kaçamak yapmadım yiyemedim bile düzensiz oldu
ben burdan sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum yarından itibaren asla aslaa bozmuyorumm namus sözü
iradeliyim kararlıyım hepinize ıspatlıycamm
bide adetlerimi düzene sokucam doktorumu bırakmıycammm hepinize söz...

teşekkür ederim cuma günü 9. takım sonuncu cümlesini görmek beni çok çok üzer.. azıcık dikkat edelim inşallah... seninde inşallah adetin düzene girer.. çok stresli bişi oluyor adet düzensiz olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…