- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.561
bugün taşınmıyosun dimi .benim eşimde 25 sene önce vanda imamlık yapmış bekarken şimdi yapmıyo kaç çocugun var
bende çikolatayı minik eklere ve sütlü tatlılara dayanamıyom allah yardımcımız olsun
bizen son 6 ay aşısı olmaya gittiğimizde tartılmıştık..tam 6 aylıktık yani..8,5 kiloydu kızım..canım face deki grupları falan bilmiyorum. ara sıra girip fotolara bakarım sadece. hayvansal gıdalar konusunda da balık haricindekileri artık çorbalarına koymalıymışız.balığı 9.aydan sonra kullanmalıymışız. cici bebeği bizim doktorda önermiyor da ben yoğurdu tatlandırmak için kullanıcam. öbür gibi yemiyor çünkü. senin bebiş kaç kilo?
eveeeettt..günaydın kızlar keyifler nasıl diyet yapabiliyornusunuz
aaa..mütedeyyin gitmemişsinn...çok sevindim vallahi..inşallah canım..Arkadaşlar geçen hafta takımlar arası yarışmaya dahil değildik.Yeni bir takım olduğumuz için...
Ama bu haftadan itibaren yarışmaya dahiliz.. Ve sizden rica ediyorum.. İlk 5 e giremesek bile bari sonuncu olmayalım :)) Hadi kızlar cumaya az kaldı azmedelim bu hafta güzel kilolar verelim...
maaşallah..günaydın kızlar ben dayanamdım dün tartıldım 61 kg dan 60 a düşmüşüm daha bir hafta olmadı
ayın 29 una 14 gün varselam kızlarrr
biraz önce diyetisyenden geldim ayın 29 una kadar 76 ya düşmemi istiyobu mucize olur ancak
sanırım yanlış tercih yaptım daktır konusundatecrübe oldu ben adet düzenim var diyorum tamam bakalım 76 olabilecekmiyiz diyo olmazsak kadın doğumada takip ettiririz dedi,hesap makinesiyle vücut kitle endeksimi hesapladı karalama bi liste verdi gönderdi,zannımca normal değil bu ....verebilecekmisin..?
canım kadın beni ne sandıysa ben pkoluyum bide adetlerim müthiş düzensiz 60 günü buluyo olmam ama anlatamadımhedefim 29 una kadar 76 dedi acıba dedim eritecekmi beni zaten ne yağ oranımı ne su oranımı ölçtü kalori yakıyomuyum onu bile öğrenemedim enerjimi nasıl tüketiyorum bilmiyorum kısaca yanlış bi tercih oldu ama iyide tecrübe oldu bana ben kendi uygulamamı yapayım en iyisi buna hiç gerek yok bide eğer 76 olmazsam spor takviyesi yaparız dedi
teşekkür ederimcanımmm ağzından ball damlıyo ama ben kaçamak yapmadım yiyemedim bile düzensiz oldu
ben burdan sözzzzzzzzzzzzzzz veriyorum yarından itibaren asla aslaa bozmuyorumm namus sözü
iradeliyim kararlıyım hepinize ıspatlıycamm
bide adetlerimi düzene sokucam doktorumu bırakmıycammm hepinize söz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?