- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.601
öncelikle herkese iradeli bir gün diliyorum.günaydın kızlarr
bende bugün sıfırdan başlıyorum dün baya darmadağın oldu ne saatlerime uydum nede yediklerime:78:
ama sabah baskülde 83 ü gördüm ve hala regl olmadım neysee bekliyorumm oldum olucam die ama stresten öldüm ya
bugüne sabah 6,30 da bi su bardağı su
8,00 de 2 su bardağı su ve 1 elmayla başladım
az öncede 1 dilim peynir 1 tane yumurta domates salatalık
ve 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım 2 lt su içtim bu saate kadarda.
dün bozduğum için kendime çok kızgınım ve kendimden utanıyorum...
öncelikle herkese iradeli bir gün diliyorum.
demetcim hamile falan değilsin diymi? bu regl dönemin hep böyle mi oluyor? daha önce kadın doğumcuya göründün mü?
ben de doğumdan sonra hala regl olmadım.9ay hamilelik+6 ay doğum sonrası toplam 15 aydır regl olmuyorum. yüzüklerim ayakkabılarım hala olmuyor. regl olunca rahatlıyacakmışım gibi geliyor.
cnm pko var bende adetlerim çok düzensiz malesef bu yüzden de bebek istememe rağmen olmuyo
stres sinir nasıl oluyo sen bilirsin kendinden. kiloyuda bu yüzden veremiyorum ama kararlıyım kesin kurtulucam bu illetten anne olucam bende ve umutlandım ama hamile değilim.
canım allah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah. pko dediğin bir hastalık galiba ilaçlarla falan da mı regl olamıyorsun?
pko yumurtalıklarda oluşam mm kistler yumurtalıklar yeterli büyümüyo ve çatlamıyo bu yüzden adet düzensizliği oluyo adet olduğun zamanda çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyo ve kiloyu çok sever dedi doktor.Ben ilaçla adet olmuyorum cnm çok şükür,gecikiyo ama oluyo tabi bende dengesizleşiyorum benim tek rahatsızlığım kilo yapması, çok hızlı alıyorum ama veremiyorum herşeyin hayırlısı RABBİM gönlümdekini biliyo karamsar değilim inş bu kiloları verip burdan müjde vericem bende size teyze oluyosunuz die :
amin canım. hepsinin zamanını rabbim ayarlamıştır.
kızlar kaç yaşındasınız?
kilo vermede yaş da önemli. belli bir yaştan sonra kilo vermek daha da zorlaşıyormuş.
hayırlısı cnm sen bu hafta bildireceksin demi ilk kez kilonu?
ben malesef 35 oldum sen kaçsın
tubacım biz senınle hemşeri sayılırız
1 porsiyon hurma 4 tane oluyor canım. tabi 4 hurma yeyince meyvenden kesmen lazım:) günde de 4 porsiyona kadar meyve yenebilir. tatlı isteğini bastırmada hurma çok iyidir. kuru kayısı da iyi oluyor.bende tatlı yerine 2 tane hurma yiyorum öyle duymuştum ama 2 tane hurmadan da bişey olmaz heralde :97:ama fadime ablanın dedikleride bastırır bence.
kuran kursu öğreticiliğine mi hazırlanıyorsun? sınavı falan mı var canım. inşallah Allah gönlüne göre verir. çok güzel bir meslek.Arkadaşlar haydi herkes yaşını ve memleketini yazsın :))
Belki bi hemşerim çıkar.Azıcıkda kendimizden bahsedelim,tanıyalım birbirimizi...
Ben başlayayım:Bundan yıllaaar önce Bursa'nın Yıldırım ilçesinde,89 yılında Melek adında bir kız çocugu dünyaya gelmiştiKüçükken çok çok zayıftı.Okadar zayıftı ki,her sene anca 1 kilo alıyordu.1.sınıfta bile 14 kiloydu Zamanla bu 14 kilo olan kızımız büyük bir çaba sarfetmeden rahatlıkla 84 kiloya ulaştı Şimdide kilo vermeye çalışıyor.. 1 çocuk annesi ve Kur'an Kursu Öğreticiliğine hazırlanıyor..Aslende Urfalıyam ezelden Çok güzel halay çekerim ,çiğköfte yaparım
Benden bu kadar sıra sizlerde... :)))
ben kendimi daha önce tanıtmıştım ama arada uğruyoruz bazen uğrayamıyoruz:) tekrar yazayım.
28 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Aslen karamanlıyız. Evliyim, 1 oğluşum var. Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Olmayanlara da hayırlı evlat ve evlatlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?