Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öncelikle herkese iradeli bir gün diliyorum.

demetcim hamile falan değilsin diymi? bu regl dönemin hep böyle mi oluyor? daha önce kadın doğumcuya göründün mü?
ben de doğumdan sonra hala regl olmadım.9ay hamilelik+6 ay doğum sonrası toplam 15 aydır regl olmuyorum. yüzüklerim ayakkabılarım hala olmuyor. regl olunca rahatlıyacakmışım gibi geliyor.

cnm pko var bende adetlerim çok düzensiz malesef bu yüzden de bebek istememe rağmen olmuyo
stres sinir nasıl oluyo sen bilirsin kendinden. kiloyuda bu yüzden veremiyorum ama kararlıyım kesin kurtulucam bu illetten anne olucam bende ve umutlandım ama hamile değilim.

yüzük demişken bende takamıyorum şu olmuyo sıkıyo ama adet olduktan sonrada düşüyolar bide şu an karnımda bi şişlik varki plates topu gibiyim sende en kısa zamanda olursun inş cnm..

canım allah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah. pko dediğin bir hastalık galiba ilaçlarla falan da mı regl olamıyorsun?

canım allah sana en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah. pko dediğin bir hastalık galiba ilaçlarla falan da mı regl olamıyorsun?

pko yumurtalıklarda oluşam mm kistler yumurtalıklar yeterli büyümüyo ve çatlamıyo bu yüzden adet düzensizliği oluyo adet olduğun zamanda çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyo ve kiloyu çok sever dedi doktor.Ben ilaçla adet olmuyorum cnm çok şükür,gecikiyo ama oluyo tabi bende dengesizleşiyorum benim tek rahatsızlığım kilo yapması, çok hızlı alıyorum ama veremiyorum herşeyin hayırlısı RABBİM gönlümdekini biliyo karamsar değilim inş bu kiloları verip burdan müjde vericem bende size teyze oluyosunuz die :)))

kızlar kaç yaşındasınız?
kilo vermede yaş da önemli. belli bir yaştan sonra kilo vermek daha da zorlaşıyormuş.

Yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazmaya fırsatım olmuyorsu :)) Demtcim Allah acil şifalar versin inş. En kısa zamanda Hayır evlatlar nasib etsin..
Arseda doğumdan sonra hemen adet olmaman cok normal.bende 9 ay sonra oldum..Şu an yine ara ara oluyorum.Korunma iğnesi vurdurduğum için bayagı dengesizleşti.. belkide 4 5 aydır hiç olmuyorum...

Arkadaşlar haydi herkes yaşını ve memleketini yazsın :))
Belki bi hemşerim çıkar.Azıcıkda kendimizden bahsedelim,tanıyalım birbirimizi...
Ben başlayayım:Bundan yıllaaar önce Bursa'nın Yıldırım ilçesinde,89 yılında Melek adında bir kız çocugu dünyaya gelmişti Küçükken çok çok zayıftı.Okadar zayıftı ki,her sene anca 1 kilo alıyordu.1.sınıfta bile 14 kiloydu Zamanla bu 14 kilo olan kızımız büyük bir çaba sarfetmeden rahatlıkla 84 kiloya ulaştı Şimdide kilo vermeye çalışıyor.. 1 çocuk annesi ve Kur'an Kursu Öğreticiliğine hazırlanıyor..Aslende Urfalıyam ezelden Çok güzel halay çekerim ,çiğköfte yaparım

Benden bu kadar sıra sizlerde... :)))

bende 81 dogumluyum aslen erzincanlı ama dogup buyume istanbulluyum annem küçükken zorla yemek yedirirmiş hatta üç kaşıktan sonrasını kusarmışım taki ikinci doğumuma kadar ondar sonra bı iştah açıldı 65 oldum iki kızım var bırı şu an okulda bırıde üst komşuya çıktı kafa dınlıyom anlıyacanız ha bu arada 9 buçuk yıllık evliğim

sağol melekcim iyi dileklerin için
evet bende kendimden bahsedeyim

17.06.1982 erzurum doğumluyum ama 1 aylıkken babam öğretmen olduğu için istanbula gelmişiz
gözümü burda açtım burdan dışarı hiç çıkmadım,dediğim gibi emekli devlet memuru bi öğretmenin 5 çocuğundan 2. siyim. 4 yıllık evliyim eşim samsunlu ama ezelden burda oturuyolar şu an bir şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyorum bütün hayatım iş ve ev arasında geçiyor aslında çok sosyal bir insanım gezmeyi seviyorum eğlenmeyi seviyorum ve nasipse inş hep çalışıp emekli olmayı istiyorumBundan 3 sene önceye kadar da doğuştan astım hastasıydım ve büyük mücadeleler sonrası bu hastalığımı yendim şu anda kilo problemleriyle başa çıkmaya çalışıyorum,hepimize burdan kolay gelsin diyorum başaracağımıza inanıyorum

tubacım biz senınle hemşeri sayılırız

kızlar ben de 81 yılında aydında doğdum. izmir dokuz eylül de sınıf öğretmenli okudum. 99 yılında izmirde okurken eşimle tanıştık. 6 yıl önce de evlendik ve bursaya yerleştik. bursada bir devlet okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışıyorum. bu yıl doğum nedeniyle ücretsiz izin aldım ve oğlumu büyütüyorum. kilo konusuna gelince 2 yıl öncesine kadar 62 kiloydum. hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ve 70 olmuştum. 70 kiloyla hamile kalıp 91 kiloya kadar yükseldim. şimdi ilk hedefim yaza kadar 68 olmak. yaz tatilinde de bol bol yüzerek ve diyetle 62 ye geri dönmeyi hedefliyorum. eylülde işe başlayacağım fit bir şekilde sahalara dönmek istiyorum.

bende tatlı yerine 2 tane hurma yiyorum öyle duymuştum ama 2 tane hurmadan da bişey olmaz heralde :97:ama fadime ablanın dedikleride bastırır bence.
1 porsiyon hurma 4 tane oluyor canım. tabi 4 hurma yeyince meyvenden kesmen lazım:) günde de 4 porsiyona kadar meyve yenebilir. tatlı isteğini bastırmada hurma çok iyidir. kuru kayısı da iyi oluyor.

kuran kursu öğreticiliğine mi hazırlanıyorsun? sınavı falan mı var canım. inşallah Allah gönlüne göre verir. çok güzel bir meslek.

ben kendimi daha önce tanıtmıştım ama arada uğruyoruz bazen uğrayamıyoruz:) tekrar yazayım.

28 yaşındayım. ankarada yaşıyorum. aslen karamanlıyız. evliyim, 1 oğluşum var. rabbim hepimizin evladını bağışlasın. olmayanlara da hayırlı evlat ve evlatlar versin.

amin cnmufff ya bi dilim ama küçük bisküvili pasta yedim ara yemedim hafifti ama hurma kalmamıştı malum bende tatlı krizine girdim bişey olmaz demiakşamda yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam yakarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…