- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.621
yenen artık yenmiştir:)amin cnmufff ya bi dilim ama küçük bisküvili pasta yedim ara yemedim hafifti ama hurma kalmamıştı malum bende tatlı krizine girdim bişey olmaz demi akşamda yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam yakarım inş.
yenen artık yenmiştir:)
yemesen iyi olurdu tabi ama ben, vicdan azabına dönüştürmemeyi daha doğru buluyorum. bir dahaki sefere bunu yapmamaya azmetmek daha iyidir.
yarım saat yürüyüş yetmeyebilir benceimkanın varsa 1 saat olsun.
1 saat yürüyüş derken maksadım, 1 dilim bisküvili pasta yemek çok kolay ama bunu yakmanın zorluğunu görmendi. bazı zevkler 5 dk ama telafisi çok emek istiyor. ben spora gittiğimde yürüyüş bandındaki yanan kalori miktarını görünce sinir krizine giriyordum:) ter tependen atıyor ama ancak 200-300 kalori gitmiş oluyor. o da en fazla yani.adet olamıyorum die aşırı tatlıya düşüyorum 1 saat yürüyemem ama evde egzersiz yaparım artık tesellin için teşekkür ederim
teşekkür ederim canımcnm bu arada sen bu kiloları ne kadar zamanda verdim valla tebrik ederim ya çizelgene bakıp bakıp maşallah diyorum
1 saat yürüyüş derken maksadım, 1 dilim bisküvili pasta yemek çok kolay ama bunu yakmanın zorluğunu görmendi. bazı zevkler 5 dk ama telafisi çok emek istiyor. ben spora gittiğimde yürüyüş bandındaki yanan kalori miktarını görünce sinir krizine giriyordum:) ter tependen atıyor ama ancak 200-300 kalori gitmiş oluyor. o da en fazla yani.
teşekkür ederim canım
5,5 ayda verdim. hala da devam ediyorum. aslında şu an Allaha çok şükür görüntümden ve kilomdan memnunum. 38 beden giyiyorum. hani Allahtan daha karpuz isteyecek halim yok ama bir kere 60 yazdık hedefi ulaşmak lazım
darısı başınıza diyorum.
diyet başarı hikayeleri var canım forumda. o bölümü motivasyon için okuyabilirsin. başaran o kadar çok ki. inşallah sen de ve takımdaki arkadaşlar da hedefinize ulaşırsınız. o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.sağol cnm inş hedefimize ulaşıcaz bizdesen ve senin gibi başarılı olanların çizelgelerini görünce daha bi hırslanıyorum ama herkesten önce kendime vermiş olduğum bi söz var en çok için bu azmim.
yürüyüşe gelince de ben akşam 6 da işten çıkıyorum 40 dk vasıta yolum var indiğim duraktan evin arasıda yarım saat yürüme mesafesi ben eve kadar başka vasıtaya biniyodum şimdi bi amacım olduğu için şükürler olsun yürüyorum geç kalma sorunum olmasa dediğin gibi 1 değil 2 saat yürürüm.
amerikada hangi eyalettesiniz canım? biz utahda yaşadık 1 yıl eşimle.KIzlar gunaydin sizde aksam oldu ama ben daha yeni kalktim tabiki:)
Kendimi tanitayim 83 dogumluyum Aslen Ezincanliyim ama maalesef hic gormedim ailemde bende Istanbulda dogmus buyumusuz. Okul oncesi ogretmenligi okudum 4 yil calistiktan sonra evlenip yurtdisina gelin geldim burdada ogrenci oldum dil ogrenmek icin sonra kizima hamile kalmamla ev hanimi oldum Herhalde Turkiyeye kesin donene kadarda oyle kalacam:)
Cocuklugumdan beri hic cok zayif olmadim ama bu kadar sismanda hic olmamistim en fazla 65 oluyodum simdi 80leri hatta hamileyken 90lai gordum.Suan en buyuk amacim kilo vermek.
Dun sabah 77,6 cikarken fazla yemememe ragmen bu sabah 79 ciktim soktayim. Reglim yeni bitti ondanda degil sizce neden olabilir kizlar acaba?
Burdan soz veriyorum artik kacamak yok hepbirlikte zayifalayacaz bu kilolardan.......
bak ne güzel menün varmışinşşş canım hep birlikte fit olucaz
kızlar benim mesaim bitti
bugünki mönümü yazayım kaçayım
sabah 6,30 da 1 su bardağı su
8:00 de 1 elma 2 su bardağı su
9:30 1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
şekersiz açık çay
11:30 1 kupa yeşil çay
13:30 1 kepçe çorba
fırında tavuk ve yarım haşlanmış patates
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
salata
15:30 1 dilim bisküvili pasta (UTANIYORUM KENDİMDEN!!!)16:00 1 kupa yeşil çay
eve giderken tempolu yürüyüşüm var.
sadece salata yiyicem
gece yatarkende 1 bardak süt içicem.
hepinizi kocaman öptümmm gitme vakti
çok güzel maşallahslm kızlar bugünkü menüm
sabah 2 bardak limonlu ılık su
2 dilim k ekmek haşlanmış yumurta
5 zeytin domates biber havuç
çay peynir
ara 7 badem yeşil çay
öglen kırmızı etli yagsız kabalı türlü 2 dilim kepek ekmek
brokoli çorbası 1 bardak ayran
ara 1 elma
akşam haşlanmış peynirli makarna çorba salata
sonra meyve yerim 1 tane
maşallahben 1976 adıyaman dogumluyum 21 sene önce görücü usulüyle eşimle tanıştık evlendim 1 sene sonra büyük kızım dogdu sonra kızıma kardeş olsun diye bir kız daha dogurdum sonra eşimin ailesi oglum yok diye laf ettiler bende karar verdim hamile kaldım ikizlerim dogdu 2 kız 2 oglan annesiyim 30 yıldır istanbulda yaşıyorum büyük kızım 20 yaşında ünüversite okuyo küçük kızım anadolu lise 2 de ikizler 7.sınıf şimdi kilolarla savaşıyorum başarıcagıma inanıyorum hepinizi öpüyorum
Bursada nerede oturuyorsun? Ben Bursaya tasınınca görüşebiliriz belkikızlar ben de 81 yılında aydında doğdum. izmir dokuz eylül de sınıf öğretmenli okudum. 99 yılında izmirde okurken eşimle tanıştık. 6 yıl önce de evlendik ve bursaya yerleştik. bursada bir devlet okulunda sınıf öğretmeni olarak çalışıyorum. bu yıl doğum nedeniyle ücretsiz izin aldım ve oğlumu büyütüyorum. kilo konusuna gelince 2 yıl öncesine kadar 62 kiloydum. hamile kalmadan önce biraz kilo almıştım ve 70 olmuştum. 70 kiloyla hamile kalıp 91 kiloya kadar yükseldim. şimdi ilk hedefim yaza kadar 68 olmak. yaz tatilinde de bol bol yüzerek ve diyetle 62 ye geri dönmeyi hedefliyorum. eylülde işe başlayacağım fit bir şekilde sahalara dönmek istiyorum.
Evet Sınav olarak KPSS ve Yeterlik sınavları oluyor.. Yeterlik puanım oldukça iyi 87 küsür almıştım ama Kpss 681 porsiyon hurma 4 tane oluyor canım. tabi 4 hurma yeyince meyvenden kesmen lazım:) günde de 4 porsiyona kadar meyve yenebilir. tatlı isteğini bastırmada hurma çok iyidir. kuru kayısı da iyi oluyor.
kuran kursu öğreticiliğine mi hazırlanıyorsun? sınavı falan mı var canım. inşallah Allah gönlüne göre verir. çok güzel bir meslek.
ay evet ya.. 45 dk. leslie de bile ancak 100 kaloriye yakın gidiyo... ya bi paket çikolata yersen 3 4 saat spor yapmak lazım,eritmek için...1 saat yürüyüş derken maksadım, 1 dilim bisküvili pasta yemek çok kolay ama bunu yakmanın zorluğunu görmendi. bazı zevkler 5 dk ama telafisi çok emek istiyor. ben spora gittiğimde yürüyüş bandındaki yanan kalori miktarını görünce sinir krizine giriyordum:) ter tependen atıyor ama ancak 200-300 kalori gitmiş oluyor. o da en fazla yani.
teşekkür ederim canım
5,5 ayda verdim. hala da devam ediyorum. aslında şu an Allaha çok şükür görüntümden ve kilomdan memnunum. 38 beden giyiyorum. hani Allahtan daha karpuz isteyecek halim yok ama bir kere 60 yazdık hedefi ulaşmak lazım
darısı başınıza diyorum.
bak ne güzel menün varmış
aradaki de nazar boncuğu olsun artık. iyi akşamlar sana
çok güzel maşallah
maşallahçocuklarınızı Allah bağışlasın. ne güzel hepsi büyümüş.
yeterlik sınavı puanın güzelmiş canım. kpss de zor tabi biraz. çoluk çocukla ders zor çalışılıyor biliyorum. ben de bir yeniden üniversite okuma sevdasına kapıldım ama gündüz 1 coğrafya konusunu zor bitirdim. sınavın ilk basamağı haftaya pazarEvet Sınav olarak KPSS ve Yeterlik sınavları oluyor.. Yeterlik puanım oldukça iyi 87 küsür almıştım ama Kpss 68Dershane olmadan olmıcak bu iş... Çocukla evde olmuyor... Birde dersler konusunda cok alt yapım yok.. Artık mayısta alım olacak seçim öncesi.. inşallah yerleşebilirim..
ay evet ya.. 45 dk. leslie de bile ancak 100 kaloriye yakın gidiyo... ya bi paket çikolata yersen 3 4 saat spor yapmak lazım,eritmek için...
Neyneyse inş. bende yaza kadar pardesümün içine girmek istiyorumçok güzel bi pardesüm var ama olmuyo :84: ya ben spor yaptıgım ve yediklerime dikkat ettiğim halde neredeyse 1 aydır kilo veremiyorum ne önerirsin?
yeterlik sınavı puanın güzelmiş canım. kpss de zor tabi biraz. çoluk çocukla ders zor çalışılıyor biliyorum. ben de bir yeniden üniversite okuma sevdasına kapıldım ama gündüz 1 coğrafya konusunu zor bitirdim. sınavın ilk basamağı haftaya pazarAllah hakkında hayırlısını versin.
diyete ilk başladığında vücut direnme dönemi yaşayabilir canım. o bir eşiktir. kilo yerinde sayar sayar ve birden tartı inmeye başlar. bu dönem çok önemlidir. vücuda bu dönemde kaçamak vermemek lazım. yoksa vücut direnişinin işe yaradığını görür, mecazi ama böyle bence. sen diyetine uymaya devam et. kaçamakları da ödül olarak ileriye sakla.
ev taşımaya rağmen güzel bir menü bence canım. ev taşıma işlerinde de kolay gelsin.Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim kepekli ekmek üzerine azıcık tereyağ ve bal
Yarım dilim ekmek üzerine salça
Ara:
1 elma
Öğle:
7-8 kadar çiğköfte (bol yeşillik ile)
Ara:
2 kupa yeşilçay
1 bardak süt
Akşam:
Yarım tabak barbunya
3 kaşık pilav
Arnavut biberi turşusu
Günboy 1 lt. yeşilçay ve 2 litre su
Spor olarak LeSLie 3 mil...
Biliyorum menüm çok düzenli değil.. Ama ev tasıdıgım için dikkat edemedim...
Akşam yemeğimide yemedim ama zorlayacağım kendimi.Yoksa gece kendimi mutfakta bulacagım :)
ev taşımaya rağmen güzel bir menü bence canım. ev taşıma işlerinde de kolay gelsin.
işte ben bu elma diyetini, protein diyetini bu yüzden sevmiyorum. birden kilo gitmiş gibi oluyor ama sonra ya geri alınıyor ya da kilo vermeye olumsuz etkisi oluyor. dengeli beslenme diyeti en güzeli. elma da ye, protein de ye, karbonhidratta ye. bu durumda, evet elma diyetinden olabilir ama güzel yanı şu bu düzelmeyecek bir durum değil. sen düzenli beslenmeyi sürdür derim ben.hımmevet söylediklerin çok mantıklı.. geçen hafta 80 çıktım tartıfa ve bi gram artık aşağı inemiyorum.. 20 şubattan beri diyet yapıyorum..Çok erken depilmi sence bu direnme süreci..ama elma diyetiyle 4 kilo vermiştim.. onun etkiside olabilirmi? ya sinir oluyorum :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?