Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vay be :)) valla süpersin.. sen benim danışmanım ol :)) herşeyi sana danışırım artık :))

Lahana suyu iciyoum hergun maydonozlu olanindan yesil cay desen 4-5 bardak iciyorum ama artik alisti vucut herhalde :) tavsiyelerin icin cok sagol elmayi deneyeyim birde.

Ben Washington DC deyim , 4 yil oldu geleli. Bakalim ne kadar burdayiz daha...

waoooowww...süpersin ...

kızlar ben kendimi anlatmıştım ama yine anlatayım...1975 istanbul doğumluyum, halen istanbuldayım..aslen dedeler karadenizli..3 kızım var, en küçüğü 6 aylık....evlendiğimde halen okuyordum ama başörtüsü probleminden yarım bıraktım....çalışmıyorum, ev hanımıyım..kilolarım tamamen psikolocik:)stres yaptıkça yedim , yedim..sonuç gördüğünüz gibi..ama çok kararlıyım..hedefe ulaşana kadar devam inşallah..

kızlar bugünkü menüm.............................sabah:1 dilim ekmek, domates,peynir,yumurta, salatalık....ara:1 ayva....öğlen:1 parça haşlanmış tavuk, 1 kase çorba...ara:4 çatal kısır....akşam:ton balıklı salata, 1 kase çorba.....

evet, vücudun alışmış olabilir. daha önce denemediğin bir şeyi denemek iyi olur. ödem de olsa atar vücudun inşallah.
sizin oldukça uzun olmuş. 4 yıl amerikada düşünmek zoreşinin işi dolayısıyla mı ordasınız, yoksa eğitim mi?

çok güzel olmuş menün canım

Bugün acıyı fazla kaçırdım.Tuvaletten çıkamıyorum
İnş. cuma günü tartıda eksik çıkarım :26:

Fitsema, tam yazacaktım ki sema gelince "yine konusacak kimse kalmamış" dicek..
Diyecektim k seni gördüm :)) hoşgeldin

mutedeyyin bursada dikkaldırımda oturuyorum.allah nasip ederse birgün görüşürüz inşallah.

bugünkü menüm
limonlu sıcak su
kahvaltı: 3 zeytin-2dlm peynir-yumurta( sarısı sadece)-2çkaşığı bal-domates-salatalık-maydonoz-çeyrek simit
ara: yeşilçay-2 kuru incir
öğle: light sütle hazırlanmış nesfit
ara: 1 elma- 5 fındık
akşam: 1 tabak bulgur pilavı-1 kase yoğurt- domates-salatalık
ara:yeşilçay

gün boyunca 3lt su içtim. bugün spor yapmadım.

biraz önce leslie 3 mil yaptım..daha önce spor salonuna gitmiştim....bu hareketler bana bayağı kolay geldi..daha terletecek bişeyler lazım(

arkadaşlar ben sema 1980 izmit doğumluyum izmitte yaşıyorum 1999 da evlendim 1 oğlum 1 de kızım var çalışmıyorum evdeyim bende çoğunuz gibi çocukluğğumda zayıftım 15 yaşlarında normal evlendiğimde 58 kiloydum fakat hamile kaldığımda hızla kilo aldım oğlum doğumundan sonra vermiştim biraz 6 yıl sonra kızıma hamile kaldım ve doğum yaptığımda 94 ü gördüm çok uğraşdım ama veremedim sonra dr. gittim ve hipotroid olduğumu ve çok zor kilo verebileceğimi söyledi hergün düzenli ilaç alıyorum elimden geleni yapıyorum umarım hedefime ulaşırım allah hepimizin yardımcısı olsun sağlık için kilo vermemiz şart...

bugünki menüm
sabah..
1 dilim ekmek
peynir 5 zeytin
yeşillik maydanozz
domatess

ara..
1 elma

öğlen..
1 dilim ekmek
salata
1 bardak yeşilçay

ara..
2 top dondurma:78:

akşam..
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
patates salatası

4 lt. su yarım saat yürüyüşş

4 saatte temizlik yaptım çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…