- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.641
işte ben bu elma diyetini, protein diyetini bu yüzden sevmiyorum. birden kilo gitmiş gibi oluyor ama sonra ya geri alınıyor ya da kilo vermeye olumsuz etkisi oluyor. dengeli beslenme diyeti en güzeli. elma da ye, protein de ye, karbonhidratta ye. bu durumda, evet elma diyetinden olabilir ama güzel yanı şu bu düzelmeyecek bir durum değil. sen düzenli beslenmeyi sürdür derim ben.
bir de vücut direnmesi için erken değil. en başta bir yaşarsın, bir de hedefe çok yaklaştığında yaşarsın.
vay be :)) valla süpersin.. sen benim danışmanım ol :)) herşeyi sana danışırım artık :))
diyet başarı hikayeleri var canım forumda. o bölümü motivasyon için okuyabilirsin. başaran o kadar çok ki. inşallah sen de ve takımdaki arkadaşlar da hedefinize ulaşırsınız. o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.
maşallah canım sen zaten güzel bir fedakarlık yapmışsın. yürümek için bu kadar çaba göstermen çok güzel. ekstra egzersiz yaparsın sıfırlanır canım
amerikada hangi eyalettesiniz canım? biz utahda yaşadık 1 yıl eşimle.
dikkat etmene rağmen fazla çıkma ödemden olabilir. ödem atıcı şeyler tüketmeye çalış. maydonoz çok öneriliyor. çiğ tüketebilirsin, bol bol. yeşil elma da iyi diye duymuştum. yeşil çay içebilirsin, o da vücudunu rahatlatır. birdenbire 2 kilo civarı almış olamazsın. yüksek ihtimal sudur.
işte ben bu elma diyetini, protein diyetini bu yüzden sevmiyorum. birden kilo gitmiş gibi oluyor ama sonra ya geri alınıyor ya da kilo vermeye olumsuz etkisi oluyor. dengeli beslenme diyeti en güzeli. elma da ye, protein de ye, karbonhidratta ye. bu durumda, evet elma diyetinden olabilir ama güzel yanı şu bu düzelmeyecek bir durum değil. sen düzenli beslenmeyi sürdür derim ben.
bir de vücut direnmesi için erken değil. en başta bir yaşarsın, bir de hedefe çok yaklaştığında yaşarsın.
evet, vücudun alışmış olabilir. daha önce denemediğin bir şeyi denemek iyi olur. ödem de olsa atar vücudun inşallah.Lahana suyu iciyoum hergun maydonozlu olanindan yesil cay desen 4-5 bardak iciyorum ama artik alisti vucut herhalde :) tavsiyelerin icin cok sagol elmayi deneyeyim birde.
Ben Washington DC deyim , 4 yil oldu geleli. Bakalim ne kadar burdayiz daha...
çok güzel olmuş menün canımkızlar bugünkü menüm.............................sabah:1 dilim ekmek, domates,peynir,yumurta, salatalık....ara:1 ayva....öğlen:1 parça haşlanmış tavuk, 1 kase çorba...ara:4 çatal kısır....akşam:ton balıklı salata, 1 kase çorba.....
sağol canım..çok güzel olmuş menün canım
Bugün acıyı fazla kaçırdım.Tuvaletten çıkamıyorum
İnş. cuma günü tartıda eksik çıkarım :26:
Bugün acıyı fazla kaçırdım.Tuvaletten çıkamıyorum
İnş. cuma günü tartıda eksik çıkarım :26:
acı iyidir, metabolizmayı çalıştırır
inşallah hepimiz eksi çıkarız
yiyin gari :)))daha iyi..:)bizde mi yesek?:))
inşallah ya... kaç haftadır bi gram ilerleyemedim..
acı iyidir, metabolizmayı çalıştırır
inşallah hepimiz eksi çıkarız
Fitsema, tam yazacaktım ki sema gelince "yine konusacak kimse kalmamış" dicek..
Diyecektim k seni gördüm :)) hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?