Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben genelde 1 cay badagi bulguru islatip bol yesillikle karistirip yiyorum hemen hemen hergun 1 ogunum boyle bulguru hem cok seviyorum hemde sut yapiyor diye tercih ediyordum ama 2-3 gun yemeyince daha hizli kilo verdigimi farkettim. Baska seyler denemeliyim galiba haklisiniz.

Esim 11 yil once gelmis burada doktora yapmis is de bulunca kalmis , Gurbette olmak gercekten zor ama nasibse kizimizin Turkiye'de okula baslamasini istiyoruz tum planlarimizi ona gore yapiyoruz yani 6 seneye donecez insallah:)

günaydın kızlar akşam maşallah bayagı bı sohbet olmuş ne güzel inş yakın zamanda daha cıvıl cıvıl olur buralar dün ikindiden sonra küçük kızımın kulağı önce tıkandı sonra ağrıdı tabi bundan sonra kendımızı acilde bulduk dr bogazda ve kulakta iltihap var dedi halbukı antıbıyotıgımız yeni bıtmişti anlamadım gıttı bi agrı kesıcı verdım agrı mağrı kalmadı benim bildiğim iltihapta agrı devam eder tecrubesi olan varsa benı bı aydınlatsın bu arada o kadar huysuzlaştıki bi okadrda hırçın yemek bile zor yıyıyo bi kadın demişki çocugumun hasta olduguna yanmamda huyunun değiştiğine yanarım benımkı o hesap oldu dünkü menümüde yazayım bu arada
sabah 3 dilim beyaz ekmek mantar sote domates peynır haslanmış yumurta 1kupa form şekersiz
ara 1bardak tarçınlı şekersız süt
öglen yok
ara medıne hurması gün kurusu 1 yumurta
akşam fırında balık bol salata 1 kupa form şekersiz 1.5 lt su

kaptancım bak dun başıma ne geldı öğlen yemek yiyemedim ya masanın üstünde simit vardı bı lokma agzıma aldım sonra senın yazdıkların aklıma geldi tekrar agzımdan çıkardım bide akşam bizim koçiş mini ekler getirdi bi tane bilem yemedim

Son düzenleme:
demettuba istanbulun neresindesin canım

pendikte oturuyorum ablacım ben.
ben kaçamak yaptım bi dilim bisküvilü pasta yedim dün ama akşam sadece 2 tane küçük muz yedim
yatarkende 1 su bardağı süt içtim. hala regl olamadım ve aldım başımı gittim haftaya cumarteside kadıköyde bi diyetisyenden randevu aldım ancak o zamana randevu verebildi,gidenler çok memnun bakalım.

fadime abla avcılar dıyınce bı hoş oldum benım ailem de avcılarda oturuyo bende ordan gelın çıktım nersındesın avcıların

sen evlimiydin canım

devlet hastanelerde diyetisyenlerde çok iyi benim arkadaşım 500 verdi diyetisyene 1 ayda 1.700 verdi ama benim gittigim doktora giden 30 kilo verenler var inşallah ben 30 kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…