- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.661
evet, vücudun alışmış olabilir. daha önce denemediğin bir şeyi denemek iyi olur. ödem de olsa atar vücudun inşallah.
sizin oldukça uzun olmuş. 4 yıl amerikada düşünmek zoreşinin işi dolayısıyla mı ordasınız, yoksa eğitim mi?
çok güzel olmuş menün canım
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah dayanamadım tartıldım istedigim kiloyu verememişim:84::84::84:
günaydın kızlarr moralim çok üzgün bugünsabah tarıldım 81,7 geldim şoklardayım sizler nasılsınız ???[/QUOT
günaydın nolur pes etmeyın arkadslar bırbırımızden guç alacaz
kızlar yılamak yok
demettuba istanbulun neresindesin canım
fatih de oturuyorum peki sen
pendikte oturuyorum ablacım ben.
ben kaçamak yaptım bi dilim bisküvilü pasta yedim dün ama akşam sadece 2 tane küçük muz yedim
yatarkende 1 su bardağı süt içtim. hala regl olamadım ve aldım başımı gittim haftaya cumarteside kadıköyde bi diyetisyenden randevu aldım ancak o zamana randevu verebildi,gidenler çok memnun bakalım.
sen evlimiydin canım
fadime abla avcılar dıyınce bı hoş oldum benım ailem de avcılarda oturuyo bende ordan gelın çıktım nersındesın avcıların[/QUOT parsellere yakınım
fadime abla avcılar dıyınce bı hoş oldum benım ailem de avcılarda oturuyo bende ordan gelın çıktım nersındesın avcıların esenyurtu biliyonmu avcılara baglı yenikent mahallesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?