Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afıyet olsun canım gayet guzel

Menün kötü değil cnm
Sadece 2.aran kuruyemiş olsa daha iyi olur
Bide öğünlrrine salata Yoğurt ekle ki aç kalmayasın
Ablacim aynen senin dediğin gibi yapacağım ama malum ay sonu masimiza üç gün kaldı dolaplar boşaldı bir kac gun olanla idare edeceğim mecbur eşimin mesleği dolayısıyla köyde oturuyoruz her zaman gidemiyorum alışverişe felan bebekte var

İnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorum

bende menumu yazayım arkadaslar buraya ne yazarsam aksama onu yerım kesın

SABAH 10.30 1 ısırık lahmacun yarım tam bugday ekmegı yulaf kepeklı peynırlı 2 yumurtalı omlet kızımla beraber yedık 1 zeytın maydanoz yesılcay

12.50 1 nescafe mocha 79 kalorı 2 ew yapımı kayısılı cıkolata sutum yokdu mecburen hazır ıctım

15 54 1 kase elmalı yogurt 1 elma ıle

18.00 1 kase mercımek corbası salata ayran

2.5 lt su

3 mıl lesıe

Kuzum tek tonbalığını nasıl yiyecen salata ekleseydin bari
Menü güzel

Tatlım burda ayıp yok insanlık hali hepimiz yaşıyoruz
Durumunuzu belirtinki ona göre yorum yapalım

Bidahamı kuzum Allah korusun
Ben gr gr ne emeklerle gönderdim kilocuklarımı

Ne oldu kız hani sen hedefi düşürecektin
Çok zorlandım son haftalarda bi de çok katılamıyorum takıma bu da arkadaşlara haksızlık oluyor. Mezun da olsam takılırım yine

Ton baligini salatayla ye canim cok tok tutuyor hemde besleyici
Ev yapimi olan ne canim anlamadim
aksam az olmuş sanki

Bu arada bugün Toplam giden 44.6 kilo oldu
Önceki verdiğimide hesap edersem 54.6 oldu
Yani albümdeki tukiz elbiseli resimden 54.6 kilo daha azım

Insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekir en önemlisi kendinin istemesi

Bizler verdiğimiz için, Bende öyle etrafımdaki herkes kilo versin istiyorum
Aynen insan kendini hazir hissetmeden hicbisey basaramiyor
Ve kilo vermeye baslamadanda asla motive olamıyor
İnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorum

Ayy ayni tasa bendede var canim 2 ayda versek super olur ama ben az yiyince gerçekten az olan sutum dahada azaliyor zaten sut urunleri yiyemedigimden bi yerden toparlayamiyorum
Bem sporu artirmaya karar verdil gunde bir saat yuruyus yapicam bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…