- 15 Şubat 2016
- 745
- 882
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.681
Kızlar menümü yazayım
Sabah 09.30 2dilim çavdar ekmeğine yağsız tost,1salatalık,5siyah zeytin
Ara: 1 kupa sütlü Türk kahvesi
Öğle 14.30 6yk etli bulgur pilavı yağsız
1 bardak ayran
Akşam 17.00 de yiyip çıkacağım 1 küçük kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
Arkadaşlarımla buluşacağım için erken yazdım menümü ancak hazırlanıp yemek yiyip çıkarım
Su 2lt olur
Spor yok
Ablacim aynen senin dediğin gibi yapacağım ama malum ay sonu masimiza üç gün kaldı dolaplar boşaldı bir kac gun olanla idare edeceğim mecbur eşimin mesleği dolayısıyla köyde oturuyoruz her zaman gidemiyorum alışverişe felan bebekte varMenün kötü değil cnm
Sadece 2.aran kuruyemiş olsa daha iyi olur
Bide öğünlrrine salata Yoğurt ekle ki aç kalmayasın
İnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorumevet canım bi an once tabi bunun için gaza basmaliyiz ben kararliyim nisan sonu bitecek
Sy abla daha ne olsun supersin
Resmen bi insan ayrilmis vucudundan
Hehe hepsi öyle diyoda gözleri öyle demiyi
aksama ekmek yerine yogurt salata tercih etsen iyi olurdu
allahim ne hallere geldik bu kilolari veripte daha güzel rüyalar görelim ins
Ewet ewet son buSon kararınmı
Tesekkurlerafıyet olsun canım gayet guzel
İnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorum
Kuzum tek tonbalığını nasıl yiyecen salata ekleseydin bariKızlar menümü yazayım
1 bardak ayran
Arkadaşlarımla buluşacağım için erken yazdım menümü ancak hazırlanıp yemek yiyip çıkarım
Su 2lt olur
Spor yok
Tatlım burda ayıp yok insanlık hali hepimiz yaşıyoruzAblacim aynen senin dediğin gibi yapacağım ama malum ay sonu masimiza üç gün kaldı dolaplar boşaldı bir kac gun olanla idare edeceğim mecbur eşimin mesleği dolayısıyla köyde oturuyoruz her zaman gidemiyorum alışverişe felan bebekte var
abla daha ne olsun supersin
Teşekkür ederim bitanemResmen bi insan ayrilmis vucudundan
Çok zorlandım son haftalarda bi de çok katılamıyorum takıma bu da arkadaşlara haksızlık oluyor. Mezun da olsam takılırım yineBidahamı kuzum Allah korusun
Ben gr gr ne emeklerle gönderdim kilocuklarımı
Ne oldu kız hani sen hedefi düşürecektin
Hedeflerimizi makul tutarsak sonra üzülmeyiz şekercimİnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorum
Normalde durumumuz iyi allaha şükür ama bu ay böyle olduTatlım burda ayıp yok insanlık hali hepimiz yaşıyoruz
Durumunuzu belirtinki ona göre yorum yapalım
Bu kadar oldu ya cnm gerisi gelirÇok zorlandım son haftalarda bi de çok katılamıyorum takıma bu da arkadaşlara haksızlık oluyor. Mezun da olsam takılırım yine
Daha belli değil cnm paylaşmayan takımlar varKilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar
Birincilik geldimi
Misafirlerim gitti bi geçmişe bakayim ben
Ton baligini salatayla ye canim cok tok tutuyor hemde besleyiciKızlar menümü yazayım
1 bardak ayran
Su 2lt olur
Spor yok
Ev yapimi olan ne canim anlamadimbende menumu yazayım arkadaslar buraya ne yazarsam aksama onu yerım kesın
SABAH 10.30 1 ısırık lahmacun yarım tam bugday ekmegı yulaf kepeklı peynırlı 2 yumurtalı omlet kızımla beraber yedık 1 zeytın maydanoz yesılcay
12.50 1 nescafe mocha 79 kalorı 2 ew yapımı kayısılı cıkolata sutum yokdu mecburen hazır ıctım
15 54 1 kase elmalı yogurt 1 elma ıle
18.00 1 kase mercımek corbası salata ayran
2.5 lt su
3 mıl lesıe
Aynen insan kendini hazir hissetmeden hicbisey basaramiyorInsanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekir en önemlisi kendinin istemesi
Bizler verdiğimiz için, Bende öyle etrafımdaki herkes kilo versin istiyorum
İnşallah Canm bitirirsin bende nisan sonu 65 olmak istiyorum ama 1,5 ayda 12 kilo Nasıl gider hep hesap yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?