- 6 Kasım 2015
- 2.064
- 4.802
- 53
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.661
Vayyyy çok motive edici olmuş. Elbette ki bueadaki güzel arkadsşlıklar sayesinde ulaşılıyo hedefe. Ne zaman düşsen mutlaka biri kaldırıyor yerden.Sevgili güneş takımı
@poniponnaMefkurem @masal3487 @Semay25 @lepistesinyavrucugu hepimizin kilo verme sırasında karşılaştığı zorluklar var kimimiz emziriyor, alerjik problemlerle karşılaşıyor, kimimizin vücudu kilo vermemeye direniyor, tam hedef koyduğumuz hafta misafir geliyor pastalar börekler zorluyor, çocuğumuz hasta oluyor ya da moralimiz bozuk oluyor. Herşeye rağmen birbirimizi ve takımımızı bırakmadan devam ettik. Hepimizin ellerine sağlık. Böyle iradeyle kaybettiğimiz kiloları ömür boyu almayız inşallah !!!
mukemmelsın ablacım
Teşekkür ederim tatlımcok guzel ablacım tebrıkler
Ben de bi detoksu araştırırken rastlamıştım bu bilgiye o yüzden dedim. Aslında çok da faydalı bi baharatBaktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)
Oooo fantazi süperkızlar sıze bu gece ruyamı anlatayım cok guldum aklıma geldıkce walla
ruyamda 1 gun onceden 1 tabak mantı yemısım tartı gunu kılo bıldırımı yapamamışım takımdan atmışlar benı ben bı aglıyom nasıl k.kulubunun yerı warmış yanımda bırısı yle o yerı arıyormuşum ama nasıl uzgunum gormenız lazım nası bı motıwe warsa bende ruyamdada yedıgım mantıya aglıyorum ne bıleyım ınşallah gercek hayatta 9.takım sayesınde gulecegım gunler gelır hııı bu arada takımda bırı unlu bırıyle arkadasmış ben onun numarasını alıyorum kaptanımızı arıyorkı tekrardan benı gruba alsın dıye
Oooo fantazi süper
Burda torpil işlemez cnm şimdiden söyliyim
Geldimmmmm
Ama umduğum gibi olmadı ne yazıkki hedef tutmadı
Geçen hafta 69.8
Bugün 68.4
Fark 1.4
Yüzde 2.0
***9.TAKIM 456. Etap ***
Mefkurem (69.8/68.4/1.4/%2.0)mezun olmak istiyor
masal3487(64.4/64/0.4/%0.62)
Bayankokosh (78./77.4/0.6/%0.77)
Seydan94 (63.7/63.4/0.3/%0.47)
Poniponna (81.5/80.6/0.9/%1.10)
Semay25 (99.8/98.9/0.9/%0.90)
Merveebrar44 (73.9/72.6/1.3/%1.76)
Mstb (67.3/65.3/2/%0.42)450.etapta bildirim yapmadan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 7 ye bölündü, mezun olmak istiyor
9.takım genel ortalama: %1.005
Kız benim yüzdemi nasıl 1.10 hesap ettinGüneş takımı sonuçları
Mefkurem %1,10
Bayankokosh %0,77
@masal3487 %0,6
@Semay25 %0,9
@lepistesinyavrucugu %0,2
@sevilumut izinli
@kartanesi58 mezun
İzinli ve mezun arkadaşları saymazsak takım ortalaması: 0,71
Kız bende rüyamda az mesaj yazmadım burayaabla ınankı her aklıma geldıgınde cok guluyorum ya nasıl bı ruyaydı oyle cuma gunlerı ruyalarıma gırıyor artık
Bidahamı kuzum Allah korusunTü tü tü maşallah fıstık gibisin zaten. O kadar da olsun. Bak mezun olacaksın koruyacağına söz ver yoksa yakana yapışırım
Bak bi izin nelere maloldu yüzdem yerle bir etti listeyi. Herkesi tebrik ederim. İnşallah birinciyizdir
Kız bende rüyamda az mesaj yazmadım buraya
Aynenfazla fazla motıve oluyoruz desene uykuları bosa wermıyoruz
Aynen
ben 1 senedir kilodan başka bişey düşünmüyorum zaten
Insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekir en önemlisi kendinin istemesiemegının karsılıgını almışsın ablacım bende her gordugume dıyorumda alınıyolar galıba keske onlarda zayıflasalar dunku mısafırımede soyledım actım konuyu senı anlatttım baktım kırılıyo gerı konuyu degıstırdım oda cok kucuk daha 20 sınde 150 den fazla gelır allah yardımcısı olsun
Insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekir en önemlisi kendinin istemesi
Bizler verdiğimiz için, Bende öyle etrafımdaki herkes kilo versin istiyorum
Ay utandım şimdi kusura bakma ablaKız benim yüzdemi nasıl 1.10 hesap ettin
Anacım listede yazıyorya 2 olacak
Mefkurem _2
Bayankokosh _0.77
Masal3487 _0.62
Semay25 _0.90
Lepistesinyavrucugu _0.18
Toplam yüzde :0.89
evet canım bi an once tabi bunun için gaza basmaliyiz ben kararliyim nisan sonu bitecekMart ayı 9. Takim mezuniyet ayı oldu
@Ariver
@kartanesi58
mstb
Mefkurem
@seydan94
Bizi bırakıp gitmeyin ha
Eskilerden kim kaldı F Fittek @-Bin muhtesem gunes- hareketlenelim artık kizlar bizde,mezun olup havamızı atalım
Sy abla daha ne olsun supersinGeldimmmmm
Ama umduğum gibi olmadı ne yazıkki hedef tutmadı
Geçen hafta 69.8
Bugün 68.4
Fark 1.4
Yüzde 2.0
Resmen bi insan ayrilmis vucudundanKızlar başlarken ölçülerimi almamıştım
Ancak 99 kiloya düşünce almıştım
Şimdi onları yazıyorum
Kilo :99.3 _____________kilo 68.4
Göğüs _116___________98=18
Göbek_125___________99=26
Bel__107_____________80.5=26.5
Kalça _115___________100=15.5
Kol___39______________29.5=9.5
Toplam _____-107.5cm
Hehe hepsi öyle diyoda gözleri öyle demiyiArkadaşın nişanlısı zayıfla diyormu bilmiyorum ama benim eşim kilolu olmamihic istemiyor anlayış gösteriyor onceden de kilo verdiğim için 11 12 kilo kadar sen iradelisin isteyince verirsin kilo almış olman normal çocuk dogurdun felan diyo ama ben gene de rahatsız oluyorum her ne kadar demesede istemediğini bildiğim icin
aksama ekmek yerine yogurt salata tercih etsen iyi olurduArkadaşlar bugünkü menum
Sabah bur yumurtalı az peynirli omlet 5 zeytin bir dilim ekmek
Ara
3 yemek kaşığı yoğurtlu yarım elma
Öğle
5 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara portakal
Akşam gene 6 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek
3 litre şu 30 dk yürüyüş 10 dk egzersiz pilav olmadı biliyorum ama dayanamadım ekmek yemedim onun yerine
allahim ne hallere geldik bu kilolari veripte daha güzel rüyalar görelim inskızlar sıze bu gece ruyamı anlatayım cok guldum aklıma geldıkce walla
ruyamda 1 gun onceden 1 tabak mantı yemısım tartı gunu kılo bıldırımı yapamamışım takımdan atmışlar benı ben bı aglıyom nasıl k.kulubunun yerı warmış yanımda bırısı yle o yerı arıyormuşum ama nasıl uzgunum gormenız lazım nası bı motıwe warsa bende ruyamdada yedıgım mantıya aglıyorum ne bıleyım ınşallah gercek hayatta 9.takım sayesınde gulecegım gunler gelır hııı bu arada takımda bırı unlu bırıyle arkadasmış ben onun numarasını alıyorum kaptanımızı arıyorkı tekrardan benı gruba alsın dıye
evet canım bi an once tabi bunun için gaza basmaliyiz ben kararliyim nisan sonu bitecek
Sy abla daha ne olsun supersin
Resmen bi insan ayrilmis vucudundan
Hehe hepsi öyle diyoda gözleri öyle demiyi
aksama ekmek yerine yogurt salata tercih etsen iyi olurdu
allahim ne hallere geldik bu kilolari veripte daha güzel rüyalar görelim ins
evet canım bi an once tabi bunun için gaza basmaliyiz ben kararliyim nisan sonu bitecek
Sy abla daha ne olsun supersin
Resmen bi insan ayrilmis vucudundan
Hehe hepsi öyle diyoda gözleri öyle demiyi
aksama ekmek yerine yogurt salata tercih etsen iyi olurdu
allahim ne hallere geldik bu kilolari veripte daha güzel rüyalar görelim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?