Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyyy çok motive edici olmuş. Elbette ki bueadaki güzel arkadsşlıklar sayesinde ulaşılıyo hedefe. Ne zaman düşsen mutlaka biri kaldırıyor yerden.

Baktım şimdi Canm netten. Emzirirkenki zararı tam bilinmediği için çok tüketmeyin yazıyor ama günde 1 çaykaşığından Bi zarar gelmezmiş. Bilgilendirdiğini için sağol Canm :)
Ben de bi detoksu araştırırken rastlamıştım bu bilgiye o yüzden dedim. Aslında çok da faydalı bi baharat

Oooo fantazi süper
Burda torpil işlemez cnm şimdiden söyliyim

Geldimmmmm
Ama umduğum gibi olmadı ne yazıkki hedef tutmadı

Geçen hafta 69.8
Bugün 68.4
Fark 1.4
Yüzde 2.0

Tü tü tü maşallah fıstık gibisin zaten. O kadar da olsun. Bak mezun olacaksın koruyacağına söz ver yoksa yakana yapışırım

Bak bi izin nelere maloldu yüzdem yerle bir etti listeyi. Herkesi tebrik ederim. İnşallah birinciyizdir

Bidahamı kuzum Allah korusun
Ben gr gr ne emeklerle gönderdim kilocuklarımı

Ne oldu kız hani sen hedefi düşürecektin

Aynen
ben 1 senedir kilodan başka bişey düşünmüyorum zaten

emegının karsılıgını almışsın ablacım bende her gordugume dıyorumda alınıyolar galıba keske onlarda zayıflasalar dunku mısafırımede soyledım actım konuyu senı anlatttım baktım kırılıyo gerı konuyu degıstırdım oda cok kucuk daha 20 sınde 150 den fazla gelır allah yardımcısı olsun bu arada 1 yıldır durmadan aklındaymış ama sımdı mankenlerı kıskandıran bı fızıgın war zuhal sultan

Insanın psikolojik olarak kendini hazır hissetmesi gerekir en önemlisi kendinin istemesi

Bizler verdiğimiz için, Bende öyle etrafımdaki herkes kilo versin istiyorum

evet canım bi an once tabi bunun için gaza basmaliyiz ben kararliyim nisan sonu bitecek

Geldimmmmm
Ama umduğum gibi olmadı ne yazıkki hedef tutmadı

Geçen hafta 69.8
Bugün 68.4
Fark 1.4
Yüzde 2.0

Sy abla daha ne olsun supersin
Resmen bi insan ayrilmis vucudundan
Hehe hepsi öyle diyoda gözleri öyle demiyi
aksama ekmek yerine yogurt salata tercih etsen iyi olurdu

allahim ne hallere geldik bu kilolari veripte daha güzel rüyalar görelim ins

Kızlar menümü yazayım
Sabah 09.30 2dilim çavdar ekmeğine yağsız tost,1salatalık,5siyah zeytin
Ara: 1 kupa sütlü Türk kahvesi

Öğle 14.30 6yk etli bulgur pilavı yağsız
1 bardak ayran

Akşam 17.00 de yiyip çıkacağım 1 küçük kutu ton balığı (yağı süzülmüş)
Arkadaşlarımla buluşacağım için erken yazdım menümü ancak hazırlanıp yemek yiyip çıkarım
Su 2lt olur
Spor yok

insaallah canım

insaallah canım bende nısan sonuna mezun olurum 1 ay korumayıda burda gecırmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…