- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #136.701
bende menumu yazayım arkadaslar buraya ne yazarsam aksama onu yerım kesın
SABAH 10.30 1 ısırık lahmacun yarım tam bugday ekmegı yulaf kepeklı peynırlı 2 yumurtalı omlet kızımla beraber yedık 1 zeytın maydanoz yesılcay
12.50 1 nescafe mocha 79 kalorı 2 ew yapımı kayısılı cıkolata sutum yokdu mecburen hazır ıctım
15 54 1 kase elmalı yogurt 1 elma ıle
18.00 1 kase mercımek corbası salata ayran
2.5 lt su
3 mıl lesıe[/QUOTE ]
Kötü değil cnm Ama tartı sonrası birazdaha fazla olabilir tartıya doğru azaltırsın
Yemek olarak bi çorba içmişin
Masallah ablacim yaa icinden bir sen daha çıkmış azmine hayranım onunde sapka cikariyorumBu arada bugün Toplam giden 44.6 kilo oldu
Önceki verdiğimide hesap edersem 54.6 oldu
Yani albümdeki tukiz elbiseli resimden 54.6 kilo daha azım
Önce hepsini çoklu alıntı yapıcanYa ben alinti yapmayi neden beceremiyorum anlayamiyorum alintiliyorum iki mesaj çıkıyor sadece
Teşekkür ederim bitanemMasallah ablacim yaa icinden bir sen daha çıkmış azmine hayranım onunde sapka cikariyorum
Mezun oluyorsun sanirim inşallah bir daha hayat boyu kilo problemi yasamazsin
Bu arada resmine baktim citir leblebi kıvamında olmuşsun eniste bey ne düşünüyor merak ettim
Yürüyüş gerçekten işe yarıyor ben geçen hafta iki gün mercimekli köfte yemek zorunda kaldım ama 3 gün yürüyüş yaptım çok şükür ekside kaldım. İnşallah şense güzelce verirsin cnmAynen insan kendini hazir hissetmeden hicbisey basaramiyor
Ve kilo vermeye baslamadanda asla motive olamıyor
Ayy ayni tasa bendede var canim 2 ayda versek super olur ama ben az yiyince gerçekten az olan sutum dahada azaliyor zaten sut urunleri yiyemedigimden bi yerden toparlayamiyorum
Bem sporu artirmaya karar verdil gunde bir saat yuruyus yapicam bakalim
Bu kadar oldu ya cnm gerisi gelir
Belki bikaç kilo daha verirsin
Canm daha yapacak işlerim var acele yiyip çıkacağım için salataya Zaman bulamadımTon baligini salatayla ye canim cok tok tutuyor hemde besleyici
Ev yapimi olan ne canim anlamadim
aksam az olmuş sanki
Ablacım yiyip hemen çıktım evden o yüzden salata yapmak zor geldiKuzum tek tonbalığını nasıl yiyecen salata ekleseydin bari
Menü güzel
cıkolata canım daha dogrusu kayısı toplarıTon baligini salatayla ye canim cok tok tutuyor hemde besleyici
Ev yapimi olan ne canim anlamadim
aksam az olmuş sanki
Siralama nasil ablaKızlar ne yazıkki yine 1.lik yok
Kızlar ne yazıkki yine 1.lik yok
bende menumu yazayım arkadaslar buraya ne yazarsam aksama onu yerım kesın
SABAH 10.30 1 ısırık lahmacun yarım tam bugday ekmegı yulaf kepeklı peynırlı 2 yumurtalı omlet kızımla beraber yedık 1 zeytın maydanoz yesılcay
12.50 1 nescafe mocha 79 kalorı 2 ew yapımı kayısılı cıkolata sutum yokdu mecburen hazır ıctım
15 54 1 kase elmalı yogurt 1 elma ıle
18.00 1 kase mercımek corbası salata ayran
2.5 lt su
3 mıl lesıe
Tebrikler arkadaşlar devamıda çorap söküğü gibi gelir inşaAllah.Güneş takımı sonuçları
Mefkurem %1,10
Bayankokosh %0,77
masal3487 %0,6
Semay25 %0,9
lepistesinyavrucugu %0,2
@sevilumut izinli
@kartanesi58 mezun
İzinli ve mezun arkadaşları saymazsak takım ortalaması: 0,71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?