- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #137.141
Tek kelimeyle baa-yill-dimmm maşallah ya eski senle hiç alakası yokBeni izlersen görebilirsin cnm
Bende seni izliyorum
Orda 3 albüm var
Hedefde albümü en yenisi
Ohh maşallah çok güzel 700 grmSelamlar yağmurlu bereketli bir güne uyandım bugün ben sizde havalar nasıl?
ben cuma günü 88.8 idim bugun ise 88.1 çıktım çok şaşırdım. Size de bol eksiler inşaAllah.
Canm çok kötü koktu zaten ılık pansumanla devam ettim valla sağol Canm iyi oldu söylediğinBayankokosh canım sirkeli su çok zararlı lütfen yapma
Dış ateşi düşürüp iç ateşi yükseltiyor.
İlık su ile kompres Yap ılık duş aldir
Ateş düşürücü ver.
Sirkeli su asla ama asla yapma Allah korusun havaleye kadar götürüyor 2 doktor da aynısını dedi
Ilık su pansumanı yapın Dedi evden çıkma yoksa ciğerine iner Dedi bide ilaç verdi abla. Teşekkür ederim ilginiz içinGünaydınnnnn güzeller
Yeni bi haftaya bismillah diyerek başlıyalım
Bugünkü bildirimler ne olursa olsun cuma eksi çıkmamak için hiç bi neden yok
Çok geçmiş olsun tatlım Dr ne dedi
Yanlış bilmiyosam nette sirkeli su yapmayın diyodu sen yinede bi oku istersen
Tatlım kilo acısını bende derinden yaşadığım için kimse yerinde sayıp üzülsün istemiyorum
Çünkü süre uzadıkça bizim sabrımızda kalmıyor
O da yapabilir cnm
uykusuzluk ve çok erken tartılma sebep olabilir cnm
Yoksa artı çıkacak bi menün yoktu
Bu güzel haber tatlım
Heralde -1 yakalıcaksın bu hafta
yine güzel bi başlangıç tatlım
Tabiki iyi olucak bitanem yeterki sen Aynen devam et
Sende benim gibi pazartesi leri genelde artıyla açıyosun cnm
Yinede güzel bi eksi yapabilirsin
Çok güzel Kamilem sende güzel bi rutine oturttun heralde
Fazla spor sonrasıda artı olabilir tatlım
Sen aynı şekilde devam et ve perşembe spor yapma
Kız 600 gr beğenmiyomusun. 2 gün için daha ne olsun
Tabiki çok güzel
nasılsın Şeydam daha iyimisin
Menüde güzel cnm
Ben cuma kilonu unuttum tatlım
Ne kadar eksi
Aynen öyle tatlım
Eğer kaçamak yok spor ve su iyiyse no problem
Bugünden sonra şişlik yapacak şeylerde yememeye çalışalım
Tekrar gecmis olsun canim gecer insallahKızlar +300 gr kızım uyudu çorba yapıyorum şimdi inşallah cumaya eksi oluruz
Aleykum selam cnmselamun aleykum arkadaslar geldım ben hala kabul edıyor musunuz benı :)
Bu süper cnm inşallah böyle devam ederSelamlar yağmurlu bereketli bir güne uyandım bugün ben sizde havalar nasıl?
ben cuma günü 88.8 idim bugun ise 88.1 çıktım çok şaşırdım. Size de bol eksiler inşaAllah.
Telefondan girince yapamadım tabletten düzeltebildim nihayet. Hepimizden kolay gitsin inşaAllah :)Kızlar avatarini değiştirmeyen var. Daha iyi motive olmak için takım olmalıyız. Bu hafta ben başta olmak üzere büyük bir çaba bekliyorum herkesten.
SU içmeyi unutmayın
Kardelen Takımı
@poniponna
kumralguzeli
lepistesinyavrucugu
@seydan94
@Ceydahasan
Bayankokosh
FarahFarah
@elifce80
Eeee onun için 1 senedir uğraşıyom tatlımTek kelimeyle baa-yill-dimmm maşallah ya eski senle hiç alakası yok
Evet mefkurem ablacım okuyorumda pek bir çekingenim bir türlü yorum yapamıyorum menülere zamanla açılacam inşaAllah.Bu süper cnm inşallah böyle devam eder
Sen geçmişi okuyomusun tatlım
Hiç canını sıkma cnmIlık su pansumanı yapın Dedi evden çıkma yoksa ciğerine iner Dedi bide ilaç verdi abla. Teşekkür ederim ilginiz için
Okuduysan dünkü poğaçadan ödül kazandığını görmüşündürEvet mefkurem ablacım okuyorumda pek bir çekingenim bir türlü yorum yapamıyorum menülere zamanla açılacam inşaAllah.
Ilık su pansumanı yapın Dedi evden çıkma yoksa ciğerine iner Dedi bide ilaç verdi abla. Teşekkür ederim ilginiz için
Evet okudum ablacım 10 tane atladım kalkınca gün içine dağıttım çünkü dün atlayamadım çok yogundum.Okuduysan dünkü poğaçadan ödül kazandığını görmüşündür
Kuzum burda bizbizeyiz daha fazla katılım yapınki kaynaşabilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?