Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kez şeytanın bacağını kırıp pazartesi artı cikmayacaktım yayla işi yüzünden olmadı ya cumaya79 kg gormem lazım

Bebegimmmm kilo almak cok koly ya ins. Hemen geri gider

Artık çok yoruldum kızlar diyetten sanırım bıktım artık gerçekten

ostersen 1 haftalık ızıne ayrıl motıven artar weyada cok az kalmış bıtır tam olsun bıdaha dıyet fıkrı cok skar ınsanı zaten mezunda olabılıyormuşsun bence ıyı dusun oyle karar wer tatlım

Haklısın abla bakalım cumaya 79.900 olabilecek miyim hedefim oydu inşallah olur
Bekleyip görelim cnm
Her zaman dediğim gibi biz kaçamaksız devam edip suyumuzu sporu ihmal etmeyelim
O zaman içimiz rahat olsun
Hem ilk zamanlar ödem atıldığı için daha fazla eksi olması normal
Haftalık 500 -1 kiloya kadar normal olur
Bazende ne kadar uğraşsakta eksi olmayabiliriz
Moral bozmadan sabırla devam etmek zorundayız
Çünkü vücut bazen istediğimiz gibi karar vermiyor

O zaman inşallah cuma eksi garanti fıstık
Haftayı artısız açmak büyük avantaj
Ay inşallah abla su kosu bandim bir gelebilse eve devlet meselesi oldu ortalik karışık diye eşimi habire göreve çağıriyorlar gunduz evde olamadi bir türlü
Baslasam hem motive olucam hem baya yardimci olacak bana biliyorum

Aynen evde koşu bandı olması çok iyi oluyor bende kızımı uyuyup gidip yürüyorum disardakinden daha tempolu yürüyorum ben o avantajida var

Tatlım bant gelinceye kadar leslie yapmaya çalış
Şu 3 gün sporunu ihmal etme perşembe ara verirsin

evet ablacim ben elimden geleni yapacagim gerisi nasip ben elimden geleni yapayim onemli olan o

benimde problemim o canim umarim duzene girer vucudu alisir ve fazlan gider.

gercekten bu aralar olay uzerıne olay bıu cıkamadık duze cok sukur bıze bısey olmadı ama ıste ınsan cevresıne de cabalayıp uzuluyor.ıkı hafta once beledıye baskanımızı kaybettık e butun duzen degıstı ıkı hatfdır evındeyız ıs yerıne sabah ugrayıp evıne gectık bınlerce kısı geldı bızde yardım ettık getır gotur yemek topla vs derken gunlerımız gectı bu arada duzenım cok degıstı ne yazıkkı dun 1 bucuk saat tempolu yuruyus ıle basladım tekrar :)menumude bugun ıtıbarıu ıle duzeltıyorum herseyımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…