Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar bu hafta olmadı kaderimede cezamada razıyım 3 gündür çookk dikkat etmeme rağmen (biskivü pastası hariç) malum sebeplerden dolayı 80,9 çıktım bu sabah ama 82 leri bile görmüştüm.Haftaya inş değişecek bu rakam ALLAH ın izniyle

bende gofret yemiştim piza yemiştim pis bogazın tekiyim ama bugün yediklerimi evde not edicem içtigim suyun saatini bile yazıcam olmadı bu hafta kaptanımız daha gelmedi bakalım cezamız neymiş

fadime abla okurken doydum valla

bende gofret yemiştim piza yemiştim pis bogazın tekiyim ama bugün yediklerimi evde not edicem içtigim suyun saatini bile yazıcam olmadı bu hafta kaptanımız daha gelmedi bakalım cezamız neymiş

bence çok ağır bi ceza versinki haftaya korkudan 1 kilo vermiş olalımben razıyım herşeye

bu hafta herkes kilo almış benim listem çok gibi görünüyo ama doktorum hepsini ye dedi bazen tıkanıyorum ama bitirmen gerekiyo dedi kaçamaklar olmasaydı bence kilo verirdim bide deprasyon ilacı kullanıyorum bu hafta kesin vericem

selam arkadaşlar dün ki menümle başlayım aç karnına 1 kupa yeşil çay şekersiz sabah mantarlı omlet actifryda patates yeşil zeytin peynır 3 dilim kepeklı ekmek 1 kupa yeşil çay şekersiz
ara 1 bardak tarçınlı süt 2 tane medine hurması
öğlen 1 tabak tavuk suyu corbası
ara 2 medıne hurması 1 tabak yogurt tarçınlı
akşam 1 tabak taze fasulye yogurt
ara bı portakal 1 avuç ay çekirdği 1 lt yakın su 1kupa form çayı şekersiz

günaydın kızlar sabah uyanınca tartılmıştım 81.8 gelmişti. tuvalete girip kıyafetlerimi çıkarıp tartıldım 81.4 geldi. hangisini kabul etmeliyim ki. her iki türlü de sonuç çok güzel. her hafta 1 kilo verebilirsem haziran sonuna kadar 70 olurum inşallah.

kaptanım sen beni 81.8 olarak kabul et. haftaya az kilo vermiş olmayayım. bu arada yarın memlekete gidicem.2 hafta ordayım. inşallah ordan kilo vermiş olarak dönerim. bu benim için çok zor olabilir ama diyeti bozmamalıyım. şunun şurasında hazirene ne kaldı ki...

kilomuda unutmadan yazayım 64.4 den 63 olmuşum benim için büyük başarıam söyleme gereken şey spor yapamıyorum üşeniyom ama biraz vereyim vücudumun sıkılaşması için yapıcam

9. TaKıM 198. etap

Fadime02(100.5 / )
Mutedeyyin ( 80.2 / )
Demettuba83 (80.1 / )
Softty ( 64.4 / 63/1.4/%2.17)
Hoppidick ( 93 / )
Fangy ( 85.5 /)
Fitsema( 86.5 /)
Duyguzeyno ( 78.8 / )
Arseda ( 82.8 / )
Cicikizsinem ( 61/ )

9. Takım Toplam( 812.8 / )

Son düzenleme:
Weight Loss - Diet Ticker bu adrese gir ondan sonra pin in gir belirlemiş oldugun parolayı gir yanı ondan sonra edit/update yazan yere girdikten sonra çizelgeni değiştirebilirsin

9. TaKıM 198. etap

Fadime02(100.5 /99.9/0.6/%0.60 )
Mutedeyyin ( 80.2 / )
Demettuba83 (80.1 /80.9/-0.8/%-1 )
Softty ( 64.4 / 63/1.4/%2.17)
Hoppidick ( 93 /92.2/0.8/%0.86 )
Fangy ( 85.5 /85/0.5/%0.58)
Fitsema( 86.5 /)
Duyguzeyno ( 78.8 / )
Arseda ( 82.8 / 81.4/1.4/%1.70)
Cicikizsinem ( 61/ )

9. Takım Toplam( 812.8 / )

Son düzenleme:
slm kaptn nasılsın kilonu ögrendinmi

evet.. geçen hafta 80.2 idim bu hft 79.8. İYİ ... Benim için çok güzel bi sonuç... ama kilo bildiren bazı arkadaşlarım beni çok üzdü...
3 kişi kaldı bildirim vermeyen.. Fitsema,Duyguzeyno ve cicikizsinem...
Bildirsinler hesaplayıp vereceğim.. sonuncu olursak şaşırmayacagım...Kaçamak yapmayın dediğim halde yapanlar var... inş. sonuncu olmayız

tebrikler canım ben kesin ceza alırım bu haft sen spor yapmışmıydın bu hafta

günaydınn kızlar nasılsınız gittimi kilocuklar ben sadece 500 gr. vermişim 86 kiloyum şuan inşlh haftaya 85 olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…