Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tamamdır meleki yakından gördüm maşallah

evet şimdide sıra menümde (kaçamaksız)

6:30
1 su bardağı limonlu ılık su

08:00
1 elma
5 dk sonra 2 su bardağı su (bunu şiddetle tavsiye ediyorum)

09:30
domates-salatalık
1,5 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak açık şekersiz çay

10:30
1 kupa yeşil çay

11:30
1 bardak süt

13:30
5 yemek kaşığı sebze yemeği etli ama susuz
bol limonlu salata
1 kepçe çorba
1 dilimi kepek ekmeği

15:30
1 adet elma

ve bu saate kadar da 2,5 LT su

yarında bütün topiklere kilo veremediğim için ''BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM'' yazmanın utancı paha biçilemez

Arkadaşlar facebookta Kadınlar Kulubi fanı olan var mı? Birbirimizi ekleyelim
beeennnn...

kızlar siz akşam yemeği yemeden menüleri yazmışsınız..benim menüde şöyle................sabah:1 dilim ekmek, salatalık,domates,peynir.....ara:1 ayva........öğlen:1 tabak yağsız çorba,1 tabak tonlu salata...ara:1 simit(..............akşam:karnabahar haşlama (yoğurtlu), salata... bu arada yarım saat hızlı yürüdüm ve birazdan lesli 3 mil yapıcam..

başkanım sen leslie yaparken çok terliyorum demişdin ..ben fazla terlemedim..benimki şu video:express seri 3 mil
hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri

slm kızlar bugünkü menüm sabah kaşarlı omlet 5 zeytin havuç
domates biber 2 dilim k ekmek çay
ara 1 ekşi elma
öglen bir kepçe etli patates
yogurt arnavut biberi turşusu
ara 1 portakal 1 saat sonra 7 badem 1 saat sonra 2 kupa yeşil çay
akşam tek yumurtayla yagsız melemen
çoban salata yagsız
2 dilim k ekmek 1 bardak ayran
sonra 1 portakal yarım elma yerim 2.5 lt su bitti
yarım saat yürüdüm 250 kalori yaktım 200 mekik çektim

başkanım sen leslie yaparken çok terliyorum demişdin ..ben fazla terlemedim..benimki şu video:express seri 3 mil
hızlı kilo verme vücut şekillendirmeyi amaçlayan gelişmiş seri

Benimki 3 fast miles walk.Ben sauna eşofman giyiyorum yaparken,o yüzden çok terliyorum.Senin express seriyide yapmak istiyorum,odaha cok yağ yakıyormuş ama hani lastik varya orda.. o yok bende :)) o yüzden yapmıyorum...
özelden adımı atayım sana ekle beni hoppidicik :)))
abla yarım saat yürümekle 250 kolari yakılmaz

yürüme bandında 6.5 de yürüdüm

Fadime abla çizelgede buçukları nasıl yaptınız
ben yapıyorum olmuyor sadece 65 64 dıyo bucukları gostermiyo

Tamam yaptım nokta yerine virgüle basıyomuşum

slm kızlar bugün s.ocağına gittim. oğluşumun kilosu 7.350 çıktı. başka tartıda da tarttık yine aynı çıktı.çok mutlu oldum. çocuk doktorunun tartısı bozukmuş galiba. s.ocağındaki doktor kilosu doğum kilosuna göre gayet iyi dedi. doğum kilosunun 2 katına ulaşması gerekiyormuş.benim oğlum 2.750doğmuştu. ek gıdalar konusunda da baya içimi rahatlattı. çocuk doktorumuzu değiştirmeye karar verdim. adam anne sütünü keyfi vereceksin ana öğünleriniz ek gıdalar olacak demişti.bugünkü doktorsa anne sütüne takviye olarak ek gıda vereceksin önemli olan anne sütü alması dedi. içim rahatladı.
kızlar birazdan misafirim gelecek.ben münümü yazıp kaçayım.
limonlu sıcak su
kahvaltı: domates-salatalık-2dlm peynir-1dlm pastırma-maydonoz-1dlm kepek ekmeği-3 burçak bisküvi
ara: yeşilçay-2 kuru incir
öğle: nesfit
ara:2 avuç sarı leblebi-muz
akşam:1 tabak bulgur pilavı-yoğurt
ara olarak yeşil çay içeceğim elma yiyeceğim.

kız lastik dediği bildiğin don lastiği ...

Arkadaşlar !!!
Yarın saat 12.00 ye kadar kilo bildirimi yapılacak... Lütfen unutmayın...
Ve inş. kilo vermiş olarak gelirsiniz...

herkese iyi geceler benim uykum geldi 1 tencere sarma sardım yoruldum yarın inşallah tartı morelimi bozmaz hepinizi yarın burda bekliyorum

slm kızlar bugün menü yazmıyorum misafirlerim vardı o yüzden anlarsınız pasta börek ve düzensiz yemek iştee :26: umarım yarın hepimiz kilo vermiş görürüz kendimizi hayırlı geceler

günaydın herkeseeee.....bugün tartı günü, nerdesiniz bakiimm...ilk bildirimi ben yapayım...92.2......ve ben geçen cuma 93.3 düm biliyomusunuz..
0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…