- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.761
günaydınn kızlar nasılsınız gittimi kilocuklar ben sadece 500 gr. vermişim 86 kiloyum şuan inşlh haftaya 85 olurumm
Allah bütün Çanakkale Şehitlerimize RAHMET EYLESİN...
Peygamber Efendimiz'e komşu eylesin...
hoşbuldum canım saol iyyim sen nasılsınn sonunda yazıyabildik karşılıklı
olsun yinede iyi vermişsin.. Takımımızda kilo alanlar bile var
kızlar burçlarınızı merak ediyorumben yengeç burcuyum
ben anneme sruyorum kışın dogdun diyo kimlikte 12 12 1976 yay burcuyum heralde ama kesin degil
bende ikizler burcuyum
Eşim yay burcu benim fadime abla baya iyi anlaşırız toplamda yarım saat susup oturabiliyoruz şu an rekor bu sonrası malum
demetcim benmde eşim ikizler çok uyumlu yönümüz olmasada iyi anlaşıyoruz çok şükürr
ikizler iyidir ya severim ben ikizlerigördüğün gibi gayet mütavazıyızdır canm valla insan olsunda hangi burç olduğu önemli değil
iyidir neşelidr ikizler birazda fevri davranırlarhaklısın herşeyden önce insanız
çizelgemi değiştirmiyorum kızlar biliyorum haftaya kilo vermiş olucam o zaman seve seve değişicem inşşşşş..........
Bende boğa burcuyum,eşimde başak burcu... çok çok iyi anlasıyoruz :)))kızlar burçlarınızı merak ediyorumben yengeç burcuyum
spora başlıycam pazartesi günü akşam iş çıkışı görüşmeye gidicem bu taş baya ağır oldu ya
Bende boğa burcuyum,eşimde başak burcu... çok çok iyi anlasıyoruz :)))
Pataları börekleri yeme diye söyledim :)) hemen üzülme.. inş. bu hafta veririsin
inşalhh verirsin kavuşursun hedefine canım hepimiz aynı şekilde çok çabalıyoruz ama sonuç çok az yerken iyide verirken çok zor :2: artık bişey yemek istediğimde düşünüyorum bunu yersem ne kadar koşmam yada lesli yapmamgerekiyor diyorum ve vaz geçiyorum o açıdan burda bulunmak çok güzel birbirimizden güç alıyoruz ve inanıyorum inşalhh başarıcaz kurtulucaz bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?