Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya ben bunu sölicektim aslında bi arkadaşımla biz öyle yapıyoruz 2 haftadır ama burda da olsa süper olur

Kızlar bişe sorcam bizim grubun kaptanı kimdi
mutedeyyin canım..

valla hoppidicik cesaretin için seni tebrik ederim.
alkış...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ilk benim aklıma geldi diyodum..tüh..[/QUOTE]

cnm tabi ilk senin aklına geldi ben sonuçta dile getirmedim biz bi ark. 2 haftadır resim çekip mail atıyoruz birbirimize hem eğlence hemde iddia burda söylemek doğru olurmu die bilemedim ben ondan söylememiştim

Evet çok haklısın..Peygamber efendimiz "Yemeğe başladığınızda midenizin 3 te 1i yemek,3 te 1i su ve 3 te 1i de hava ile dolsun" buyuruyor.Ama biz bi oturduk mu tıka basa yiyoruz. Ama artık yemiyoruz inşallah :))
Yemek yemeyi öğrendik..Yemk için yaşayanlardan değil,yaşamak için yemek yiyenlerdeniz... :))

evet canım yemiyoruz artık sağlıklı besleniyoruz ayy yemekte burda çalışan kadın ısrar üzerine un kurabiyesi yapmış ama yemedim yemiycem
Kızlar bu arada ben dün bi dilim pasta yemiştim ya ama hafiftiakşam yemek saatinde 2 tane küçük boy muz yedim bide gece yatarken bi su bardağı süt içtim,inş telafi etmişimdir

yeşil çay zamanıııheeee aklıma geldi kızlar bu yeşil çayı poşet çaymı içiyosunuz yoksa aktardan kuru bi şekildemi alıyosunuz

yeşil çay zamanıııheeee aklıma geldi kızlar bu yeşil çayı poşet çaymı içiyosunuz yoksa aktardan kuru bi şekildemi alıyosunuz

inanki ben bunu sormak için açtım kk yı...kalori değerlerini okurken yeşil çayın yağ yaktığını okudum ve içen kızlara sorayım dedim kendi kendime..ama sen benden önce davrandın..:84:

inanki ben bunu sormak için açtım kk yı...kalori değerlerini okurken yeşil çayın yağ yaktığını okudum ve içen kızlara sorayım dedim kendi kendime..ama sen benden önce davrandın..:84:

kalp kalbe karşıymış demekgünde 2 fincan içilmesi en doğrusuymuş cnm ama hazır çaymı yoksa demleme mi onu bilmiyorum ama zannımca demleme daha yararlı olur

Ben doğadan poşet çay içiyorum.Nane limonlu yeşilçay... Bi demli yapıyorum.termosun içine bi tane poşet çay atıyorum.gidip gelip içiyorum :))

ben doğadan poşet çay içiyorum.nane limonlu yeşilçay... Bi demli yapıyorum.termosun içine bi tane poşet çay atıyorum.gidip gelip içiyorum :))

canım 2 fincandan fazlası zarar verebiliyomuş mideye veya başdönmesi gibi dikkat sende.
Gerçi sen bilirsin etki yapıp yapmadığını.

bende kuru çayını aldım 1 fincana 1 tatlı k koyuyorum 2 3dk bekledıkten sonra içiyorum

canım 2 fincandan fazlası zarar verebiliyomuş mideye veya başdönmesi gibi dikkat sende.
Gerçi sen bilirsin etki yapıp yapmadığını.

yok kız bana bişi olmaz evel allah :)) ya zaten ben bi poşet atıyorum.. onun cayıyla 1 lt. falan cıkıyor.. Çok şükür bi sorunum yok.. :))

Arkadaşlar facebookta Kadınlar Kulubi fanı olan var mı? Birbirimizi ekleyelim

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim domatesli,maydanozlu sandviç
3 çatal patates kızartması
1 bardak çay (2 şekerli)

Ara:
1 küçük yeşil elma
3 adet diyet bisküvi
1 kupa yeşilçay

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
5 sıkım çiğköfte (bol yeşillikle beraber)

Ara:
1 kupa yeşilçay
3 ceviz

Akşam:
1 küçük tabak yumurtalı kabak yemeği
1 kase yoğurt

Spor:
Her ana öğünden önce: LeSLie ile 500 adım
Akşama doğru: LeSLie ile 3 mil..
Yatmaya yakın: 100 mekik (alt göbek için)

Günboyu 1 lt. yeşilçay ve 2.5 lt. su tükettim.
Bu arada diceksiniz bu kız 3 gündür çiğköfte yiyor Çiğköfteyi severim.Ziyan olmasın diye azar azar yedim.. Sonunda bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…