- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.701
canım kulak ve boğaz iltihabı ateş yapar ve antibiyotik kullanmadan geçmez..bu gece nasıldı kızın?
bu gece rahattı dun agrı kesıcı verdim daha kulagı agrımadı ateşi geçen hafta vardı 6 gun sürdü şimdi ateş yok antıbıyotıgıomız yeni bitti şimdi gine yeni bi taneye başladık
kızlar ben bir karar aldım..yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra diğer cumalar kilo bildirimimi foto ekleyerek yapıcam..yani cuma günü tartıya çıkıp tartılıcam, ekranın fotosunu çekicem..buraya eklicem...
mutedeyyin canım..Kızlar bişe sorcam bizim grubun kaptanı kimdi
alkış...valla hoppidicik cesaretin için seni tebrik ederim.
bu gece rahattı dun agrı kesıcı verdim daha kulagı agrımadı ateşi geçen hafta vardı 6 gun sürdü şimdi ateş yok antıbıyotıgıomız yeni bitti şimdi gine yeni bi taneye başladık[/QUOTE .!.:o zaman antibiyotik fayda etmiş..yoksa heleki kulak ağrısı müthiş ağrı yapıyor..
bende ilk benim aklıma geldi diyodum..tüh..ya ben bunu sölicektim aslındabi arkadaşımla biz öyle yapıyoruz 2 haftadır ama burda da olsa süper olur
Evet çok haklısın..Peygamber efendimiz "Yemeğe başladığınızda midenizin 3 te 1i yemek,3 te 1i su ve 3 te 1i de hava ile dolsun" buyuruyor.Ama biz bi oturduk mu tıka basa yiyoruz. Ama artık yemiyoruz inşallah :))aman aman kimler kimler gelmiş hepiniz hoşgeldiniz. Fadime abla ALLAH razı olsun inş duanızı eksik etmeyin.Melek kaptan pes etmiyorum zaten eğer regl olursam zannımca haftaya yada sonraki cumalarda baya bi fark atıcam aayyyy çokta şikayet ediyo gibi oluyorum ama hayırlısı herşeyin valla ben pes etmedim sözz verdim RABBİM izin verirse sözümü tutucam da zaten RABBİM in verdiği nimete vücuduma bu şekilde zulmet istemiyorum hesabından korkuyorum nefsimi yenicem inş..bu hafta olmazda haftaya olur demi kızzlarrr yeterki amacımız arkasından gidelim hedefi görelim.
evet çok haklısın..peygamber efendimiz "yemeğe başladığınızda midenizin 3 te 1i yemek,3 te 1i su ve 3 te 1i de hava ile dolsun" buyuruyor.ama biz bi oturduk mu tıka basa yiyoruz. Ama artık yemiyoruz inşallah :))
yemek yemeyi öğrendik..yemk için yaşayanlardan değil,yaşamak için yemek yiyenlerdeniz... :))
yeşil çay zamanıııheeee aklıma geldi kızlar bu yeşil çayı poşet çaymı içiyosunuz yoksa aktardan kuru bi şekildemi alıyosunuz
inanki ben bunu sormak için açtım kk yı...kalori değerlerini okurken yeşil çayın yağ yaktığını okudum ve içen kızlara sorayım dedim kendi kendime..ama sen benden önce davrandın..:84:
yeşil çay zamanıııheeee aklıma geldi kızlar bu yeşil çayı poşet çaymı içiyosunuz yoksa aktardan kuru bi şekildemi alıyosunuz
ben doğadan poşet çay içiyorum.nane limonlu yeşilçay... Bi demli yapıyorum.termosun içine bi tane poşet çay atıyorum.gidip gelip içiyorum :))
canım 2 fincandan fazlası zarar verebiliyomuş mideye veya başdönmesi gibi dikkat sende.
Gerçi sen bilirsin etki yapıp yapmadığını.
değilim ama olurum :))))
Kadınlar Kulübü - Topluluk | Facebook
bu.. adımı biliyorsun soyadım a ile başlıyorbul bakim beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?