Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bu ara cok gıremıyorum yarın gun bende hazırlık yapıyorum menumu yazıp kacıcam

SABAH 09.30 NORMAL PEYNIRLI CAVDAR EKMEGINE TOSTUN YARISI 1 KASE YOGURT

OGLEN 16.00 MELEMENLI YUMURTA 2 BARDAK AYRAN

ARALARDA AYRAN ICTIM

SU 2 LT

SPOR IZINLI

Bugün için güzel cnm

Yarın günde kaçırma olurmu

***9.TAKIM 458. Etap ***

masal3487(63.4/
Bayankokosh (76.9/
Seydan94 (62.5/
Poniponna (79.7/
Semay25 (98 /
Merveebrar44 (72.1/

9.takım genel ortalama: %

DENEMEDEKİLER

Lepistesinyavrucugu (109.7/
FarahFarah (88.3/
Ceydahasan (74.6/

Yesilsarmasikk (80.3/
Başlangıç trh :18 mart
Eliya (88.7/
Başlangıç trh :24 mart
KUMKUM06 (81.6/

İZİNDEKİLER

Bin muhtesem gunes (98 /
Sevilumut (66.1/

Elifce80 (81/
Kkkmevsim5 (72.5/

Listeyi gorunce heyecanlandim valla.....

Iui geceler canlar esimden cektim interrneti :) semacim canim badim yazdıkların bilmukabele benden sanada gelsin
Eski ben olsam hic ihtimal vermezdim beni gecebilecegine
Bende pko hipotiroid insulin direnci ve malum sayili menum var ama yinede umutluyum azimliyim bu hafta bulgur dışında sifir kacak ve spor yaptim tatlim :)
Basarilar diliyirum
Hahaa :)

Harika olmuş güzellik

aaaa kiz sen nerden geldin sen yokken bol keseden salliyordum.

ooooo benim rakip cosmusssss

Miktar olarak fazla olmasada bulgur ve nohut beraber olmamış cnm

Nereye gidiyosun kilo bildirimi yapacakmısın
Ya misafir umduğunu değil bulduğunu hesabı biraz mecbur kaldım. Anneanneme geldim yine,annem yurtdışında onun emeklilik işlemleriyle ilgilenmek için geldim bu sefer. Bir izin vermiyorlar ki evimde oturup paşa paşa sporumu yapayım menülerimi hazırlayayım sanki herkes benim diyetimi bozmaya çalışıyor. Bildirimimi yapacam ama dediğim gibi kendimle pek gurur duymuyorum başladığım kiloya dönmesem bari. Az yesem bile yüzmeden hiçbir fayda göremiyorum malesef.

eliya rakibem hoşgeldin bende iki haftadır burda denemedeyim ama pek başarılı olduğum söylenemez umarım sayende şevk gelirde bu tembel biraz aktifleşir. Adım Tuğba 24 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…