- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.541
27 sine kadar sabretBen disine uygun aysecimi buldum bakalim....hu hu ayse seker nerelerdesin hiiii interneti bitmisti demi benimkinin
Hiç belli olmaz ummadığın taş baş yararmış27 sine kadar motivasyonu yok oda bi avantaj
Tatlım biz takımda genel olarak pazartesiden sonra pek bulgur bakliyat önermiyoruz
Ne kadar sağlıklıda olsa şişlik yapıyor cumaya artı çıkabiliyoruz
Ama cuma tartı sonrası yenebilir
Bugün ilk günün diye bişey demedim
Bide dikkat etmen gereken 2 karbonu birarada yememek
Mesela mercimek çorbası yanına nohut yada bulgur gibi
Akşamları çorba hariç karbon yemezsen iyi olur
Isteyenler cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen 1 cıss yiyebilir tabiki yenmese daha iyi
Uzun süredir diyette olanlarda bıkkınlık olabiliyor
Ama fazla ve akşam olursa bide hafta içi yenen cısslara 500 ip atlama cezası var
Degistir Kendini
Edacım sana söylemişmiydim hatırlayamadım
Bol protein yemissin acikmassin canim cok guzelIyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
9.30
1 dilim ekmek
Domates salatalık
4 zeytin
12.00
Yeşil çay
13.00
1 kase mercimek çorbası
17.30
2 ızgara köfte
2 kanat ızgara
4 5 tane ciğer buda ızgara
Bol salata
3.lt su
Menum
Sabah 09.30
1 sb az sut
Ogle 12.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Biraz borulce salatasi
Aksam 17.00
Yogurt
Tavuk kebap
Su 2litreyi gecer tarti oncesi cok icmeyi dusunmuyorum
Spor yok
Ayy cok imrendim sevilcim ne güzel esinleKızlar ben zumba yapamicam. 45 dk tempolu yürüyüş yaptık eşimle. Söz verdi her akşam yürüyüşe çıkacağız. 60 dk yapacaktık ama rüzgar çok arttı şuanda rüzgardan başım ağrıyo. Bu arada daha ayranımı içmedim şimdi içicem.
Canım çok merak ediyorum yarına etkisini çok guzelIyi aksamlar kizlar bugunku menum,
Sabah uyandigimda bir kuru incir,iki ceviz,3 badem,3 findik.
Sabah,öğle ve aksam birer tabak tavuklu yogurt corbasi.
2.5 litre su,spor yok
Hepsini not defterime kaydediyorum. Başarıya giden yolu siz daha iyi biliyorsunuz. Tecrübeye saygım sonsuz.
Hicccc onemli degil yeterki yarilsin aslinda o daha avantajli yasi genc emziriyor ama ugrasacaz onemli olan elimden geleni yapmam gerisi nasip.Hiç belli olmaz ummadığın taş baş yararmış
Tartıda eksi gördükçe mutluluktan zaten cıss yemeye kıyamıcaksın Tatlişim
Çok güzel canim,akşam süper hem ara açık olacak hemde protein sabaha kadar yag yakicaksinMenum
Sabah 09.30
1 sb az sut
Ogle 12.00
Haslanmis yumurta
Marul
Peynir
Biraz borulce salatasi
Aksam 17.00
Yogurt
Tavuk kebap
Su 2litreyi gecer tarti oncesi cok icmeyi dusunmuyorum
Spor yok
Tabiki tatlım birbirinize bol gaz verinki sonunda herkes mutlu olsunHicccc onemli degil yeterki yarilsin aslinda o daha avantajli yasi genc emziriyor ama ugrasacaz onemli olan elimden geleni yapmam gerisi nasip.
Tatlım biz takımda genel olarak pazartesiden sonra pek bulgur bakliyat önermiyoruz
Ne kadar sağlıklıda olsa şişlik yapıyor cumaya artı çıkabiliyoruz
Ama cuma tartı sonrası yenebilir
Bugün ilk günün diye bişey demedim
Bide dikkat etmen gereken 2 karbonu birarada yememek
Mesela mercimek çorbası yanına nohut yada bulgur gibi
Akşamları çorba hariç karbon yemezsen iyi olur
Isteyenler cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen 1 cıss yiyebilir tabiki yenmese daha iyi
Uzun süredir diyette olanlarda bıkkınlık olabiliyor
Ama fazla ve akşam olursa bide hafta içi yenen cısslara 500 ip atlama cezası var
Degistir Kendini
Edacım sana söylemişmiydim hatırlayamadım[/QUOTE
7. Katta ip atlamak ooo yeee dikkat etsem iyi olur :)
Evet ablacim aynen öyle yapmak istiyorum ama dayanamıyorum,inşallah yarın en azından birini atarimMenün güzel de cnm
Aralarının saatlerinide yazarsan iyi olur
Bence böyle yapacağına öğlen ana öğün yapıp araları kaldırsan Leptin için daha iyi olur
Miktar fazla olmasada sanki çok sık sık yemişin
Canım iyi dimiAbla dun kalp krizi geciren personelimizin hayirli haberlerini alana kadar yemek canim istemedi.
Tatlım az az yersen tabi dayanamazsınEvet ablacim aynen öyle yapmak istiyorum ama dayanamıyorum,inşallah yarın en azından birini atarim
Yok ablacim soylememistin cisss hamurisi,tatlı falan di mi,mesela recel ciss miEdacım sana söylemişmiydim hatırlayamadım
Hamurişi tatlı cnmYok ablacim soylememistin cisss hamurisi,tatlı falan di mi,mesela recel ciss mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?