- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #138.521
Allah şifasını versin cnmAbla dun kalp krizi geciren personelimizin hayirli haberlerini alana kadar yemek canim istemedi.
Eder tabiki ablam ya bana bant al yada benle yürü dedim napsıneşinin sana eşlik etmesi çok güzel cnm
Akşam yemişin amaDerisiz abla. Çok korkuyorum arti cikmaktan yemek bile yemiyrm
Hiç artı ve sabit olmaması lazım cnmUmarim takimimmla hafta 1. Si gene bizim grup olur.
Valla benim adam öyle de olsa gelmezdiEder tabiki ablam ya bana bant al yada benle yürü dedim napsın
Abla sabah çok cnm sıkıldı ya 67 çıktım tartıda zaten kaç zaman 67-68lerde takılmıştım biliyosun zar zor 66 ya düştüm boşuna emek vermiş oldum haftalarca harcadığım çabayı bi günde elimin tersiyle ittim derhal kendime çeki düzen vermem lazım. Bi günde olmaz biliyorum ama olana kadar devam yapacak bişey yok.Aşkamı geldin Kızzz
Hızını alamadın heralde
Her şerde bi hayır vardır cnmAbla sabah çok cnm sıkıldı ya 67 çıktım tartıda zaten kaç zaman 67-68lerde takılmıştım biliyosun zar zor 66 ya düştüm boşuna emek vermiş oldum haftalarca harcadığım çabayı bi günde elimin tersiyle ittim derhal kendime çeki düzen vermem lazım. Bi günde olmaz biliyorum ama olana kadar devam yapacak bişey yok.
Nisanlimla yemeğe ciktk yoksa yemzdm ablaAkşam yemişin ama
Yememek çözüm değil tatlım. Doğru şeyleri doğru miktarlarda yiyeceksinki meton durmasın. Durursa zaten kilo veremezsin.Derisiz abla. Çok korkuyorum arti cikmaktan yemek bile yemiyrm
İnşşşş :)))Her şerde bi hayır vardır cnm
Son zamanlarda kendini salmıştınya bu vesileyle bi hızla toparlarsın
Sonra gelsin küçük rakamlar
Şaka yaptım TatlıcımNisanlimla yemeğe ciktk yoksa yemzdm abla
Haklısın ablacim elimden geldiğince çok dikkat ediyorumŞaka yaptım Tatlıcım
Tabiki yiceksin ama doğru şeyleri
Yemeyerek kilo verilmez
Vücut doğru enerji alsınki yağları yakmaya gücü olsun
Arabaya koyduğumuz Benzin misali
İnşallah Eda cım kurtulalım cidden yeter artık dimi.Merhaba elifcim ben Eda,32 yaşındayım geçen hafta 80 başladım bende ,listeye g irebilirsek birlikte olcaz,inşallah kurtulcaz agirliklardan
Memnun oldum Sevil cim hep beraber bu yolu tamamliycaz ınsl. .Aramıza hoşgeldin cnm. Bende sevil 3 aydır burdayım bende inş sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.
Öğrenicem zamanlarıni ne zaman ne yemeli yim en kisa surede :)Fena değil cnm
Ben şekeri bırakalı çay içmiyorum çok anlamsız geliyo. Ayda yılda bi oda şekersiz. Ama kahvenin tadı şekersiz çıkıyomuş onu anladım :)
Bulgur pilavın çok değil ama tartı öceai olmasaydı daha iyi olurdu cnm.
Bulgur nohut ikilisi olmamış cnm heleki tartı öncesi....
güzel cnm
güzel şekekerim
güzel cnm
Ben 2 haftadır izinliyim eksildim bu hafta dödüm hoooppp +1 bu ne kader ponicim(
Elifcim sende boyunu kilonu avatarınınn altına özel başlık olan yere yazarsan iyi olurMemnun oldum Sevil cim hep beraber bu yolu tamamliycaz ınsl. .
Tatlım biz takımda genel olarak pazartesiden sonra pek bulgur bakliyat önermiyoruzÖğrenicem zamanlarıni ne zaman ne yemeli yim en kisa surede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?