- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.821
bu hafta paçayı kurtardın..hadi bakalım..sağolsağol sağol utancımdan tepiniyorum ben hala ceza almadım bak iki gün yokum ona göre
sabahtan beri de araştırıyorum hiç bir spor salonunda kadınlar için ayrı yer yok:113:neden yaa:84::84:
mahremiyet denen bişey var çok kızdım ya nerden bulucam kadınlar için ayrı bi yer
9. takımı bu haftaki başarısından dolayı gönülden tebrik ederim
hakkatenmi..?şaşırdım yaArkadaşlar bu hafta takım sıralamasında 2. sıradayız
İkinci ............9. Takım
Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
sağol canım..:82:9. takımı bu haftaki başarısından dolayı gönülden tebrik ederim
merhaba mutedeyyin,Arkadaşlar ben 9. Takımdanım..
Birinciliğinizi tebrik ederim...
kızlar bugün çok halsizdim ve tansiyonum düşüktü..e cuma oldu kilo bildirimide yapmıştık..bir ferahlama duygusu ile 2 tabak bulgur pilavı yedim.dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiii... .
Çok teşekkür ederim canım :)
merhaba mutedeyyin,
ben 3.takımdan tgull
grup adına teşekkür ederim bizde seni tebrik ederiz...
evet eksilerde olan bile vardı malesefhakkatenmi..?şaşırdım ya..bizden kötüleride varmı demek. .
sağol canım..:82:
bu arada dediğim gibi bundan sonraki bildirimlerimi foto ekleyerek yapıcam...
biz de sizi tebrik ediyoruz kızlar 3. takım olarak sağlıklı bol kilo vermeler
canım yurt dısında saat farkı olanlar da tartı gününü persembe yapar persembe kalkınca tartılırlar ozamn bize de onlarada uygun olur.
canım benim düşüncem buraya kilo bildirimi yapıcam diye kendimi şartlarsam daha az kaçamak yaparım..tamam her hafta foto ekle ama bence cok fazla bişi farketmez.. aydan aya yada 2 ayda bir yapsan belki anlasılır kilo verdiğin...
Tamam duygucum.. sen perşembeden bana bildirirsin,buraya yazarsın.. Ben ona göre ayarlarım.Bu hafta 2. olduk.. bakalım haftaya nasıl olacak? sen ve cicikizsinem bana perşembe günü bildirim yapın.oldu mu canım?Akadaslar grup baskanim ben biliyorsunuz saate farkindan dolayi yazamiyordum cumalari persembeden yaziyordum ama dun benim bilgisayarim bozuldu giremedim hic bu sabah tartildim 77 ciktim bilgisayarimi yaptirdim gec oldu ama yazayim dedim genede.kusurabakmayin.
Sevgiler....
hımm... hadi bakem görem senicanım benim düşüncem buraya kilo bildirimi yapıcam diye kendimi şartlarsam daha az kaçamak yaparım..
Akadaslar grup baskanim ben biliyorsunuz saate farkindan dolayi yazamiyordum cumalari persembeden yaziyordum ama dun benim bilgisayarim bozuldu giremedim hic bu sabah tartildim 77 ciktim bilgisayarimi yaptirdim gec oldu ama yazayim dedim genede.kusurabakmayin.
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?