Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol sağolsağolutancımdan tepiniyorum ben hala ceza almadım bak iki gün yokum ona göre
bu hafta paçayı kurtardın..hadi bakalım..

sabahtan beri de araştırıyorum hiç bir spor salonunda kadınlar için ayrı yer yok:113:neden yaa:84::84:
mahremiyet denen bişey var çok kızdım ya nerden bulucam kadınlar için ayrı bi yer

bizim burada var..ama genellikle olmuyor canım..

Arkadaşlar bu hafta takım sıralamasında 2. sıradayız

İkinci ............9. Takım

Tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

9. takımı bu haftaki başarısından dolayı gönülden tebrik ederim

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim domatesli peynirli sandviç
1/2 dilim az tereyağlı ballı ekmek
1 bardak çay (2 şekerli)

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
5 adet çizi

Ara:
3 cicibebe bisküvi
1 bardak süt
1 küçük yeşil elma
1 kupa yeşilçay

Akşam:
1/4 tabak türlü
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt - yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek

Ara:
14 gr. çikolata
1 kupa yeşilçay

Spor:
LeSLie ile 3 mil....

Günboyu 1 lt. yeşilçay ve 2.5 su tükettim...
Ne kadar çok şey yemişim bugün... :))

akşam yemeğimide yedim..artık menümü yazabilirim..sabah:1 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,zeytin....ara:1 ayva..öğlen:1 tabak yoğurtlu bakla ve 2 tabak bulgur pilavı........ara:bişey yemedim( o kadar şişmiştiki midem).....akşam:1 tabak yoğrtlu bakla, karnıbahar. yarım saat yürüdüm..şimdi leslie 3 mil yapıcam..

kızlar bugün çok halsizdim ve tansiyonum düşüktü..e cuma oldu kilo bildirimide yapmıştık..bir ferahlama duygusu ile 2 tabak bulgur pilavı yedim.dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiii....

kızlar bugün çok halsizdim ve tansiyonum düşüktü..e cuma oldu kilo bildirimide yapmıştık..bir ferahlama duygusu ile 2 tabak bulgur pilavı yedim.dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiii....
Salmasana kendini..

merhaba mutedeyyin,
ben 3.takımdan tgull
grup adına teşekkür ederim bizde seni tebrik ederiz...
Çok teşekkür ederim canım :)
hakkatenmi..?şaşırdım ya..bizden kötüleride varmı demek..

sağol canım..:82:
evet eksilerde olan bile vardı malesef ( hem bizim neyimiz varmış hoppidicik? hepimiz kilo vermişiz nerdeyse...

yarışmaya sıkı bi giriş yaptık kızlar herkese bol iradeli bi hafta diliyorum ki bu başarımızın devamı gelsin ben bu gün boğazımın kemerini biraz fazla açtım ama elektrıklerım yoktu 15.30 da bı kesıldi 20.00 de geldı ocagı yakamadım yemek ısıtamadıgım için yarım simit yedim sonrada can sıkıntısından 1 avuçtan fazla badem yedim artık bu saatten sonra ne yerim bilmiyorum bugun kaçamak gunum olsun hani diyetisyenler derler ya hafta bı gun kaçamak o hesap yarın kaldıgım yerden yola devam durmak yok

canım yurt dısında saat farkı olanlar da tartı gününü persembe yapar persembe kalkınca tartılırlar ozamn bize de onlarada uygun olur.

Akadaslar grup baskanim ben biliyorsunuz saate farkindan dolayi yazamiyordum cumalari persembeden yaziyordum ama dun benim bilgisayarim bozuldu giremedim hic bu sabah tartildim 77 ciktim bilgisayarimi yaptirdim gec oldu ama yazayim dedim genede.kusurabakmayin.

Sevgiler....

Tamam duygucum.. sen perşembeden bana bildirirsin,buraya yazarsın.. Ben ona göre ayarlarım.Bu hafta 2. olduk.. bakalım haftaya nasıl olacak? sen ve cicikizsinem bana perşembe günü bildirim yapın.oldu mu canım?
canım benim düşüncem buraya kilo bildirimi yapıcam diye kendimi şartlarsam daha az kaçamak yaparım..
hımm... hadi bakem görem seni bende bu hafta günde 2 saat spor yapmayı planlıyorum bakalım işe yarayacakmı?

soffty
yarışmaya sıkı bi giriş yaptık kızlar herkese bol iradeli bi hafta diliyorum ki bu başarımızın devamı gelsin ben bu gün boğazımın kemerini biraz fazla açtım ama elektrıklerım yoktu 15.30 da bı kesıldi 20.00 de geldı ocagı yakamadım yemek ısıtamadıgım için yarım simit yedim sonrada can sıkıntısından 1 avuçtan fazla badem yedim artık bu saatten sonra ne yerim bilmiyorum bugun kaçamak gunum olsun hani diyetisyenler derler ya hafta bı gun kaçamak o hesap yarın kaldıgım yerden yola devam durmak yok

evt bu hafta girişimiz muhteşem oldu haftaya 1. olsak ne iyi olur bende cuma günleri kendime biraz ödül veriyorum mesela bugün az miktarda çikolata yedim :))

ah zeyno ah.. şimdi hesapladım sen kilonu bildirseydin,1. biz olacaktık... buda bize kapak olsun... bundan sonra cuma günü bildiremeyen perşembe akşamından itibaren kilo bildirimi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…