- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.861
Çanakkale 'deyim şimdi canım :)) evet bu hafta kendime söz verdim.. sabah akşam spor yapıcam.. :))
Ya bişi sorucam bilgin varmı bilme ama,şu beşi bi yerde caylardan içebilir miyim ben? emziriyorum ya.. aldım ama arastırayım bakayım...
Ben hep iciyorum o caylardam emziriyorum da ama benim kizim 18 aylik ek gidalarida cok tuketiyor . Bir etki gormedim. Seninki ne kadar?
a slm canım hoşbuldum nasılsınbenimkide 17.5 aylık... ama yinede dikkat etmek lazım
sema aşağılarda seni görüyorum hoşgeldin :))
a slm canım hoşbuldum nasılsın
Çanakkale 'deyim şimdi canım :)) evet bu hafta kendime söz verdim.. sabah akşam spor yapıcam.. :))
Ya bişi sorucam bilgin varmı bilme ama,şu beşi bi yerde caylardan içebilir miyim ben? emziriyorum ya.. aldım ama arastırayım bakayım...
melek cim benim tavsiyem süt verdiğin sürece kullanma aslında kepekli ekmek bile emziren için doğru değil çünki vitaminlerin bağırsaklardan emilimini azalttığı için uzmanlar günde en azından 1 kepekli birde beyaz ekmek öneriyorlar istersen daha detaylı araştır bu konuyu çünki çocuğun gelişim dönemi herşeyi yeterli miktarda alması gerekli , ben bazı öğünlerimde beyaz ekmekte yiyorum vitaminler kana karışmadan atılıyormuş okuduğumu paylaşmak istedim :79:
sen bilirsin canım denersin baktın olmuyo ara verirsin çaya birde sen yeşilçaya bişey katıyomusun sademi içiyosun?
Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler....
Pazartesi herkesi katı kurallar bekliyor...
hım... evden cıktıktan sonra diyeti unutmak yokayy kaptancım korktum valla acaba nasıl kurallar geliçek arkadaslar dun ben şunu ogrendım evden dışarı çıktıgın an diyetı unut çok zorlanıyorsun insanlar senın derdini anlamıyor zorla bi şeyelr yedırmeye çalışıyolar dunkı menum sabah 1 bardak süt 1 hamburger ekmegı arasına peynır ara yok
öğlen(misafirlıkteyım tabagımı kızımla paylaştım)4/3 kase amerıkan salatası 2 3 yaprak sarma zetınyağlı yarım pide 1 ayran 1 bardak şekersiz çay
ara 2 3 medine hurması
akşam 1 tabak pirinçli bulgurlu yaprak sarma yogurt çeyrek ekmek su nekadar içtim bilmiyom ama o da az spor yok
hım... evden cıktıktan sonra diyeti unutmak yokyiyeceksen ölçülü yersin.az bir şekilde... mesela bu kuralların arasında "haftada 3 kez kaçamak yapanı takımdan atacagım "gibi kurallarda var :))
vavvvvvvv kaptancım demekkı pazartesi den sonra bizi zor gunler beklıyor kaptancım ne yapsanız yerıdır baska turlu olmayacak zaten
slm kızlar iyipazarlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?